پنل ماهی ها واسه touch HD پیدا میشه؟
پنل ماهی ها واسه touch HD پیدا میشه؟
مرسی از جواباتون
من منظورم با کیبورد خودش بود که میشه فارسی تایپ کرد یا نه چون من خیلی اس ام اس میدم از اکسپریا خیلی خوشم اومده اگه بشه با کیبوردش فارسی داد واقعا عالی میشه .
چون اس ام اس دادن با تاچ اسکرین یذره سختو وقت گیره
دوستان این لینکو ببینید....
یه توضیحاتی داده که میشه صفحه today رو اینشکلی کرد...اما من نتونستم...کسی میتونی راهنمایی کنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hesamkowsar; 07-02-2009 at 21:46. دليل: به علت کرفتن جای زیاد عکس...
نمی دونم این چیه ولی شما مثل این و حتی بهترا ز این رو می تونی با Spb Pocket Plus درست کنی و خیلی مجهز تر و بهتر هم هست . توصیه می کنم حتما تست کنی !!!
یه چیز باور نکردنی که خودم الان تست کردم.گرافیک اکسپریا رو چندین برابر کردم...!!!!
اینو دانلود کنید
بعد این تنضیمات رو انجام دهید.با این برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
File System Cache: Enabled
File System cache size: 8mb
File system filter cache: 16384 sectors
Glyph cache: 32 kb
برای تست که چه فرقی کرد یه فیلم کامل که رو گوشیم بود دیر بالا میومد زدم در 1 2 ثانه اجرا شد...در حالی که قبلن یا 20 30 ثانیه طول میکشید یا مجبور بودم دوباره اجرا کنم......حالا برید پیش ماهواره امید....!!!!
با این برنامه فایل تصویری با بیتریت 2000 کیلوبایت بر ثانیه پخش کردم....باور نکردنیه.
پنل ها هم گاهی یه کوچولو لگ داشت(چرخوندنش)اما الان مثل گوله بدون لگ میچرخه
![]()
Last edited by hesamkowsar; 07-02-2009 at 22:20. دليل: اپدیت
حالا اینو نصب کنید که سرعت micro sd چندین برابر شه....!!!Turbo charge your micro SD card
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نرم افزاری پیدا نکرده که بشه یک چیزی شبیه موس امنیا رو روی X1 داشت ؟؟؟
من اینو پیدا کردم ولی ظاهرا جالب نیست !!!
یکی میتونه اینو تست کنه ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xxl2005 جان چون صفحه موبایل کوچیکه داشتن نشانگر موس تو صفحه زیاد جالب نیست اما من اینو الان تست میکنم![]()
مهدی هستم, خیلی ممنون !!!
حالا زیاد هم کوچیک نیست که !!! فقط دو دهم اینچه , بعدشم هر چی امکانات بیشتر کارایی بالاتر , چون یک جاهایی بدرد می خوره !!! حالا شما پیداش کن بعد میگم کاراییش چیه !!!
باز هم ممنون![]()
مهدی جان نصب کردم...ولی نسخه ازمایشیه.اما کار میکنه...یه مشکلی که هست با جویستیک اکسپریا کنترلش مشکله...بدرد گوشی هایی میخوره که جوی استیک دکمی ای داشته باشند.اما جالبه..بعد از نصب تو قسمت پروگرام یه فلدر باز میکنه که 2 تا ایکن توشه.یکی setting و اجرای برنامه...اگه سریال ریجسترو پیدا کردی بزار...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)