راستی منظورم از پاک نکردنشون حین انجام کار بود اگه برنامه ات بسته است و فعال نیست و اون فایل ها وجود دارند قاعدتن به روش دستی باید حذفشون کرد.
راستی منظورم از پاک نکردنشون حین انجام کار بود اگه برنامه ات بسته است و فعال نیست و اون فایل ها وجود دارند قاعدتن به روش دستی باید حذفشون کرد.
والا دقیق نمیدونم. با اینکه کسپر اسکای دارم، ولی بازم مطمئن نیستم که کار ویروس نباشه! الان چند وقتیه اینجوری نمیشه!! ببینم اگه ادامه پیدا کرد درست و حسابی چکش میکنم!
ممنون!
منظورتون اینه؟!
راستی اگه من استفاده از رم رو 100% کنم، برای برنامه های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟! راستی این available ram چرا اینقدر پایینه؟! من رمم 786 هستش!
چند جا فلدر temp درست شده! از این به بعد همه رو سر کشی و پاکسازی میکنم هر چند وقت یه بار!!
طبیعتا پیش میاد برای این کمه که ویندوز برای اجرای خودش مقداری از رم رو می زاره کنار و برنامه ای حق استفاده از اون رو نداره شما بهتره از windows washer استفاده کنی و درایو انتخابیت رو به یه درایو دیگه مثل d که 9 گیگ قضای خالی داره انتقال بدیراستی اگه من استفاده از رم رو 100% کنم، برای برنامه های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟! راستی این available ram چرا اینقدر پایینه؟! من رمم 786 هستش!
بازم می گم دستی پاک نکن از برنامه windows washer استفاده کنچند جا فلدر temp درست شده! از این به بعد همه رو سر کشی و پاکسازی میکنم هر چند وقت یه بار!!
شاد باشی و آرام
برنامه های گرافیکی ، یک نسخه پشتیبان از پروژه های در دست طراحی میسازن که میره تو پوشه Temp این نسخه های پشتیبان فقط در هنگام باز بودن و کار با اون سند مورد استفاده هستن ، شما هر وقت خواستی پاکشون کنی ، فتوشاپ رو ببند ، یا اینکه هیچ سندی درش باز نکن ، بعد همه پوشه Temp رو پاک کن ، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ، اتفاقا ویندوز سر حال تر میشه
اگر دیدی بعضی سند ها پاک نشد ( مخصوصا سند های فتوشاپ ) یه بار سیستم رو ریست کن و دوباره برو پاکشون کن
کمال تشکر رو از راهنماییهاتون دارم دوستان!! ممنون کاملا روشن شدم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)