تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: پر شدن درایو ویندوز توسط فوتوشاپ

داره خودمونی میشه DreaMaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی منظورم از پاک نکردنشون حین انجام کار بود اگه برنامه ات بسته است و فعال نیست و اون فایل ها وجود دارند قاعدتن به روش دستی باید حذفشون کرد.

2. این کاربر از DreaMaryam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

خوب این که سیستم شما ریستارت ماشه میتونه ار 2 جا باشه یا این که ویروس گرفتی که چارش یه ویروس کشه اپدیت هستش یا این که cpuشما خوب خنک نمی شه حالا یا مشکل از فن اون هست یا خودش
    سریعا چکش کنید.
    والا دقیق نمیدونم. با اینکه کسپر اسکای دارم، ولی بازم مطمئن نیستم که کار ویروس نباشه! الان چند وقتیه اینجوری نمیشه!! ببینم اگه ادامه پیدا کرد درست و حسابی چکش میکنم!
    ممنون!

دوست عزیز فایل های کش فتوشاپ هنگام کار بسته می شن و با بستن فتوشاپ پاک می شن

مشکل شما ری استارت کامپت هست که باعث میشه اون فایل های موقت پاک نشن

پیشنهاد اول پاک کردن تمپروری ها به صورت دستیه و بعد اینکه محل تمپروری فتوشاپ رو به یه درایو دیگه انتقال بدی که از توی منوی edit/prefrence می تونی اون رو تغییر بدی حتی می تونی میزان استفاده از رم رو بالا ببری و دیگه نیاز کمتری به هارد باشه

(برای پاک کردن تمپروری می تونی از windows washer که یه برنامه خوب برای این کار هست استفاده کنی)

شاد باشی و آرام

منظورتون اینه؟!

راستی اگه من استفاده از رم رو 100% کنم، برای برنامه های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟! راستی این available ram چرا اینقدر پایینه؟! من رمم 786 هستش!
    راستی منظورم از پاک نکردنشون حین انجام کار بود اگه برنامه ات بسته است و فعال نیست و اون فایل ها وجود دارند قاعدتن به روش دستی باید حذفشون کرد.
    چند جا فلدر temp درست شده! از این به بعد همه رو سر کشی و پاکسازی میکنم هر چند وقت یه بار!!

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

راستی اگه من استفاده از رم رو 100% کنم، برای برنامه های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟! راستی این available ram چرا اینقدر پایینه؟! من رمم 786 هستش!
    طبیعتا پیش میاد برای این کمه که ویندوز برای اجرای خودش مقداری از رم رو می زاره کنار و برنامه ای حق استفاده از اون رو نداره شما بهتره از windows washer استفاده کنی و درایو انتخابیت رو به یه درایو دیگه مثل d که 9 گیگ قضای خالی داره انتقال بدی

چند جا فلدر temp درست شده! از این به بعد همه رو سر کشی و پاکسازی میکنم هر چند وقت یه بار!!
    بازم می گم دستی پاک نکن از برنامه windows washer استفاده کن

شاد باشی و آرام

5. این کاربر از aram_nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برنامه های گرافیکی ، یک نسخه پشتیبان از پروژه های در دست طراحی میسازن که میره تو پوشه Temp این نسخه های پشتیبان فقط در هنگام باز بودن و کار با اون سند مورد استفاده هستن ، شما هر وقت خواستی پاکشون کنی ، فتوشاپ رو ببند ، یا اینکه هیچ سندی درش باز نکن ، بعد همه پوشه Temp رو پاک کن ، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ، اتفاقا ویندوز سر حال تر میشه

اگر دیدی بعضی سند ها پاک نشد ( مخصوصا سند های فتوشاپ ) یه بار سیستم رو ریست کن و دوباره برو پاکشون کن

7. این کاربر از Libra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

کمال تشکر رو از راهنماییهاتون دارم دوستان!! ممنون کاملا روشن شدم!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •