خوب دوستان من یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که فایلی رو نمیتونم به گوشی انتقال بدم مثل فیلم موسیقی . تا نصف میریزه و بعد پیغام میده که نمیتونه .
راستی راجع به divix 5 میشه توضیح بدین ؟؟
خوب دوستان من یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که فایلی رو نمیتونم به گوشی انتقال بدم مثل فیلم موسیقی . تا نصف میریزه و بعد پیغام میده که نمیتونه .
راستی راجع به divix 5 میشه توضیح بدین ؟؟
دوست عزیز تنظیمات ویوتی به شدت حرفه ای و بستگی به شرایطی که عکس گرفته می شود متغییر است اگه به خوبی تنظیمات را انجام دهید به راحتی عکس هایی بهتر از عالی! با این گوشی می تونیید بگیرید.
این گوشی در حالت اتوماتیک از بیشتر 5 مگاها کم میاره ولی اگه تنظیمات صحیحی انجام بدید به راحتی به کیفیت آن پی می بری.
مثلا در حالت ماکرو(عکس گرفتن از اشیا نزدیک) به خاطر داشتن فوکوس اتوماتیک و دستی از تمام 5مگاها بهتر عکس میگیره حتی n95 8g و n82 رو قورت میده..!![]()
یکی منو کمک کنه من هیچ فایلی رو نمیتونم کامل به گوشی از کامپیوتر انتقال بدم
از چه طریق فایل رو ارسال میکنید روی مموری داخلی سیو میکنی یا خارجی؟؟
شاید مموری شما فول شده![]()
اقا به نظره بنده هر چه قدر به منو تنظیمات این گوشی ور بری فرقه انچنانی نمیبینی دوربین این گوشی بنابر شواهد این جانب که ان 73 داشتم کا810 داشتم و عکسهای کا 850 رودیدم ضعیف تره تو نور کافی خوب عکس میگیره ولی اگه خودتو بکشی تو نور منزل یا اطاق با روشنایی متوسط عکس خوبی نمی تونی بگیری واقعا عکسهای کا810 در مقابل این گوشی یک شاهکار محصوب میشه فقط تنها برای بهتر شدن رنگ عکس ها شما میتونی حالت عکس برداری در زیر نور فلورسنت رو انتخاب کنی تا بهتر بشه در کل عکس برداری ویوتی چنگی به دل نمیزنه و دوستانی که میگن برو تو منو فلان میشه چنان میشه رو خود من به شدت تکذیب میکنم باید دید کسی که از این دوربین تعریف میکنه قبلش چه گوشی داشته معلومه وقتی گوشی با دوربین 2 مگا داشته ویوتی رو خدا بدونه![]()
دوست عزیز من الان ویوتی دارم و واقعا از عکس برداریش راضیم.
2 نمونه عکس گرفته شده توسط ویوتی اینجا یرای اطلاع دوستان میگذلرم.البته عکسها کوچک شدند.
به نظر من که کمتر گوشی میتونه باش رقابت کنه!
تنظیمات هم
ایزو خودکار
پارتی مد
ماکرو
![]()
amirz2ir راست میگه. عکس های خیلی خوبی میگیره. ولی این تنظیم کردنش حقیقت داره. شاید شما بلد نبودید. خوشبختانه تو رنوار دیگه در حالت اتو هم عالی میگیره و نیازی به تنظیم حرفه ای نیست.اقا به نظره بنده هر چه قدر به منو تنظیمات این گوشی ور بری فرقه انچنانی نمیبینی دوربین این گوشی بنابر شواهد این جانب که ان 73 داشتم کا810 داشتم و عکسهای کا 850 رودیدم ضعیف تره تو نور کافی خوب عکس میگیره ولی اگه خودتو بکشی تو نور منزل یا اطاق با روشنایی متوسط عکس خوبی نمی تونی بگیری واقعا عکسهای کا810 در مقابل این گوشی یک شاهکار محصوب میشه فقط تنها برای بهتر شدن رنگ عکس ها شما میتونی حالت عکس برداری در زیر نور فلورسنت رو انتخاب کنی تا بهتر بشه در کل عکس برداری ویوتی چنگی به دل نمیزنه و دوستانی که میگن برو تو منو فلان میشه چنان میشه رو خود من به شدت تکذیب میکنم باید دید کسی که از این دوربین تعریف میکنه قبلش چه گوشی داشته معلومه وقتی گوشی با دوربین 2 مگا داشته ویوتی رو خدا بدونه![]()
دوست عزیز همه ی گفته هاتون تکذیب میشه>
n73 اصلا فلاش ال ی دی داره و تو نور کم اصلا نمیتونه به پای ویوتی با فلاش زنون برسه لطفا بدون اطلاع حرف نزنید.
من خودم با دوربین حرفه ای کار کردم و تنظیمات منوی این گوشی کاملا به تنظیمات دوربین های حرفه ای شبیه است!
من که گفته بودم تو روز خوب عکس میگیره دو تا عکس تو شب تو منزل بندازید باهاش بنده خودم این گوشیو دارم نمی دونم چرا جانب دارانه قضاوت میکنید تو مقایسه مشخص میشه عکس کدوم بهتره بازم میگم دوربین کا 810 و ان73 خیلی بهتر از این گوشی عکس میگیره مگه چه تنظیمات دیگه ای داره که من خبر ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش یکی که قبلا کا 810 داشته میومد اینجا نظر میداد تازه با منو نرمال![]()
نمیشه هنگامه پخش موسیقی بازی کرد از این بدتر هم میشه؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)