سلام خدمت همه دوستان ميخواستم ببينم اگه درايو ريكاوري خراب بشه و قبلا هم ديسك ريكاوري تهيه نكرده باشم چطوري ميشه درايو رو بازآوري كرد (راستي مدل لپ تاپم سوني cs118 هست)
سلام خدمت همه دوستان ميخواستم ببينم اگه درايو ريكاوري خراب بشه و قبلا هم ديسك ريكاوري تهيه نكرده باشم چطوري ميشه درايو رو بازآوري كرد (راستي مدل لپ تاپم سوني cs118 هست)
Last edited by mohyad; 01-02-2009 at 01:00.
با سلام
من بر روی fz260 به تازگی xp نصب کردم. همه درایورها رو هم نصب کردم.
اما تنها مشکلی که باقی مونده کار نکردن کلیدهای ترکیبی fn هست.
وقتی هم درایور رو دانلود می کردم توضیح داده بود که با نصب حتی همه درایورها باز هم fn کار نخواهد کرد.
کسی از دوستان هست که تونسته باشه این کلیدها رو فعال کنه؟
سلامvgn-cr490 دارم ولی درابور واسه xp که توی asia sony معرفی کردین( سری cr )واسه اون جواب نداد.چه کار کنم
با سلام
من یک مشکلی برخوردم من میخوام یک لپ تاپ xps 1530 بگیرم مشکل اینه سایت دل درایور های xp رو release نکرده جناب رجیستر هم لینکی رو ارائه کردن که اونم درایور های ویستاست نه xp
فکر میکنید بعدا مشکل رو چطور حل کنم؟
با کمک شما توانستم ویندوز xp در کنار ویندوز ویستا نصب کنم در لب تاب vaio sz433اما درایور مودم sound در xp نصب نمی شوند ولی در گذشته سی دی که داشتم درایورها تمامش نصب می شد اما الان نه دیگر دوستانم در سایت همین مشکل داشتن
دوستان مژده بدم که درایورهای مدل xps 1530 رو برای ویندوز xp پیدا کردم
110 مگ حجمش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فقط زحمت بکشید ببیند جواب میده چون میخوام برم این لپ تاپ رو بخرم
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران عزیز سایت
من یک لپ تاپ NEC مدل versaPro NX VA22S خریدم که متاسفانه CD درایور های این مدل را ندارم و با توجه به جستجوی فراوان در اینترنت هنوز موفق به پیدا کردن درایور این مدل نشده ام مخصوصاً گرافیک آن ، از دوستانی که در رابطه با این مدل اطلاعاتی دارند عاجزانه درخواست کمک دارم .
سلام ميشه درايور هاي تمام قطعات toshiba 440ct را براي دانلود قرار بدهيد
+
ويندوز me فارسي شده
خيلي ممنون
سلام
خیلی ممنون واقعا بدردم خورد
i-irn
سلام درایو xp 6855ee برای ویندوز مشکل 1394 دارم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)