سلام
یه برنامه یا به عبارت بهتر یه اسکریپت میخوام که در وبلاگ یا سایت قرار بدم تا IP ملاقات کننده را بهemail بفرسته
مرسی
سلام
یه برنامه یا به عبارت بهتر یه اسکریپت میخوام که در وبلاگ یا سایت قرار بدم تا IP ملاقات کننده را بهemail بفرسته
مرسی
من تا حالا برنامه ای رو ندیدم که به ایمیل بفرسته !
اگه کسی داشت به ما هم بگه !
فكر نكنم همچين برنامه اي وجود داشته باشه :| :| :| :| :|
سلام
اسکريپتي که شما مي خواهيد بايد به صورت server side نوشته شود.
يعني با asp و يا php مي توان اين کار را انجام داد.
در مورد اينکه ip بازديد کننده را ميل کند بايد بگم که اين کار شدني هست.
شما با object هاي asp يا php آي دي بازديد کننده را گرفته و توسط object مربوط به ميل مانند CDont آن را به ميلي که تعريف مي نماييد ارسال مي کنيد.
لازم به تذکر است که به غير از آي پي مي توان اطلاعات ديگري از جمله مرورگري که بازديد کننده دارد سايت شما را بازديد مي کند و نسخه مرورگر و اطلاعات ديگري را نيز مي توان به دست آورد.
نکته دوم اين که server شما که سايت شما بر روي آن است بايد object مربوط به CDont را پشتيباني نمايد.
چنانچه CDont نداشته باشيد مي توان به صورت ديگري اين کار را انجام داد.
مثلا يک ديتابيس توليد کرده و اطلاعات بازديد کننده را به داخل آن هدايت نمود.
البته با راه حل ديتابيسي که گفتم ديگر نمي توان اطلاعات را ميل کرد.
دوستان عزيز اگر در اين مورد باز هم مشکل داشتيد و يا نتوانستيد اقدامات فوق را عملي بنماييد سوال بپرسيد تا راهنمايي بيشتري انجام بدهم.
نويد جان اين هم از راهنمايي
و اما آرشي جان هيچ وقت نگو وجود نداره چون همه چيز وجود داره و چون ما نمي بينيم مي گوييم وجود ندارد.
موفق باشيد![]()
رامبد جان
لطفا در مورد اسكريپت server side و asp وphp وCDont كمي توضيح بدين
و آيا ميشه اسكريپت server side را ازبعضي از سايتها كه اسكريپت رايگان ارائه ميدن دريافت كرد؟
مرسي
سلام
منظور من از server side يعني اينکه بايد شما با زبان asp يا php اين کار را انجام بدهي.
کد زير را دانلود کن تا از آبجکت Cdont در asp استفاده کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
سلام
رامبد لينك را كه داده بودي رفتم يه سايت را باز كرد حالا در اين سايت بايد چه كنم
لطفا اگه ممكنه و مساله و مشكلي نيست واگه وقت دارين مرا گام به گام راهنمايي كنين تا درپايان به يه نتيجه مطلوب برسم اگه نيازبه مطالعه ي كتاب هستش اسم كتاب را بگوچون بايد در پايان به اين هدف برسم
مرسي
سلام
اون صفحه که باز کردي يک لينک به نام download به رنگ آبي داره
بعد از اين که دانلود را زدي مي تواني کد مربوطه را دريافت کنيد
موفق باشيد![]()
سلام رامبد
كدهايي كه گفتي را دانلود كردم كه دو تا فايل هستش يكي فرمي كه در صقحه ي HTML ايجاد شده و ديگري اسكريپتي كه اين فرم را پشتيباني ميكنه
كارهايي كه من انجام دادم:
1-داخل اسكريپت جايي كه گفته ايميل خودتون را قرار بدين ايميل خودم را قرار دادم
2-اسكريپت را كپي كردم و داخل body فرم HTML قرار دادم
3-حالا كل فرم و اسكريپت را كپي گرفتم و داخل سايتم قرار دادم
وقتي داخل سايتم رفتم و فرم را پر كردم و دكمه ي submit را كليك كردم خطاي 404 گرفت و ميگه صفحه پيدا نشد
لطفا راهنمايي كن آيا اين كارهايي كه انجام دادم درسته و آيا تنها تغييري كه داخل اسكريپت دادم كافيه و يا نه بايستي تغييرات ديگه اي هم انجام بدم
مرسي
سلام
داخل فايل banner.asp شما بايد اسم صفحه script را صدا بزنيد
اگر دقت کنيد مي بينيد که فرمي به نام form3 در صفحه banner.asp هست که شما بايد آن را به نام صفحه اسکريپت بنويسيد
يعني action صفحه را تغيير دهيد
دقيقا اين موضوع خط 18 فايل banner.asp هست.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)