دانلود هر دوتا برنامهی بالا با هم حجم 863 KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود هر دوتا برنامهی بالا با هم حجم 863 KB
یه اسکین دیگه برای S2U2
همونطور که از عکس پیداست برا داشتنش باید ورژن دوشو نصب کنین
برا نصب فایل رو به PPC منتقل می کنیم وهمونجا کارای نصب رو باسه بقیه انجام میدیم
اون سه تا فایل هم برا رزولویشن های مختلف شما باید باسه X1 رو پیدا کنی بعد نصب کنی
![]()
طریقه ی کار با برنامه:
برنامه یه پلیره که محیط آیفونو باسه گوشی های WM بازسازی می کنه
در صفحه ی اصلی پلیر اگر در سمت راست تصویر دستتون رو به سمت بالا بکشین پلیر وارد محیط انتخواب آلبوم میشه که به صورت رتیت شده هستدر اونجا شما می تونین با کشیدن دستتون به چپ و راست آلبوم ها رو مثل آیفون ورق بزنید و اگر قصد دارید آهنگ خاصی از آلبومی رو گوش کنید بعد از پیدا کردنش با یه تب کردن روش کاور آلبوم می چرخه و پشت خودش همه ی آهنگ ها ی اون آلبوم رو نما یش میده برای برگشتن به حالت اولیه کافیه بر روی عکس آلبوم که کوچیک شدش دربالا هست تب کنیم بقیه ی چیزارم خودتون راحت پیدا می کنین
ممنون
دوستان بعد از نصب یه تصویر واقعی ( نه تصویر از خود ویندوز موبایل) از X1 وقتی که نرم افزار روشه تو فرم بزارن
Last edited by Hamid..God; 04-02-2009 at 10:38.
حمید جان رزولوشن اکسپریا wvga.اما اینایی که دانلود کردم vga و qvga هست...
اونجایی که ازش لینک گزاشتم نوشته بود رزولویشن x1 هم بهش اضافه شده (800.480) نمودونم حالا می خوای هر سه تاشو نصب کن ببین چی میشه من ماله خودم رو از دوستم گرفتم نمی دونم این یکی چجوری یه!
می تونیم دوباره تو نت بگردیم ريا،چون نرم افزار محبوبی چیزای زیادی پیدا می شه فقط باید بگردیم
اگه پیدا کردی لینکشو بزار جایگزین کنم
یه نرم افزار دیگه که محیط آیفونو باسهWM باز سازی میکنه
اگه اینو داشته باشین و آیکونارم این سه تا نرم افزار رو با اون کانتکت آیفون رو که قبلا گزاشتم توش بزارین میشه گفت می تونین گوشیتونو تا حد زیادی به اون شبیه کنین (قابل توجه عاشقان اپل )
توی این نرم افزار می تونین آیکون هارو جابه جا کنین یا پنج تاشون رو که براتون مهمتره پایین تصویر ثابت کنین بعد مثل آیفون اگه دستتونو رو مانیتور به چپ راست حرکت بدین صفحه مثل آیفون ورق می خوره
فکر کنم اون پنل آیفونی که قبلا بود همین نرم افزار بود که به صورت پنلش کرده بودن اگه رم نه که این کامل تره بدرد اونایی می خوره که نمی خوان یکی از 9 تا پنلشون رو به منوی آیفون بدن
آقا داشتم دنبال نسخه ی X1 نرم افزاره iFonz می گشتم به این برخوردم سایتش انگلیسی نبود باسه همین نفهمیدم چی میگه ولی فکر کنم منوی Omnia رو باسه بقیه WM ها بازسازی میکنه هیچی در موردش نمیدنم دوستان یه امتحانی بکنن جوابشو بهمون بدن ممنون
![]()
بچه ها باسه ifonz اینو پیدا کردم آخرین ورژنش ولی نمیدونم به رزولوین X1 می خوره یا نه
![]()
این نرم افزار خیلی خوب روی PPC های 800 در 480 کار می کنه !!!
البته این نسخه ی شما یکم قدیمیه و در ضمن برای اجرا این نرم افزار به .NET Framework 3.5 و Flash 7 for Pocket PC هم نیازه !!!
لینک زیر هم حاوی آخرین نسخه و سایر موارد که در بالا گفتم هست و هم اینکه آموزش نصب رو گفته و تصاویر بیشتر از محیط نرم افزار گذاشته , من این نرم افزار رو تست کردم .
باز هم ممنون بخاطر معرفی این نرم افزار عالی , حالا دارندگان X1 هم پنل های X1 رو دارند و هم Widget های Omnia .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)