تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 800 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. چند سوال دارم.

1.با نصب مجدد ویندوز ،برنامه هایی که در غیر از درایو c نصب شده اند پاک میشوند؟

2.با استفاده از سی دی ویندوز و سی دی drivers and utilies که در ابتدای خرید گرفته ام میتوانم بعد از نصب مجدد ویندوز کل سیستم را راه بیندازم یا نیاز به گرفتن پشتیبان از device manager یا هر چیز دیگر دارم؟

3. چون اولین بار است ویندوز نصب میکنم پاک نشدن اطلاعات هارد تضمینی است یا تحت شرایطی احتمال ان وجود دارد و باید بک اپ بگیرم؟ متشکر

داره خودمونی میشه Maryam-Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام. چند سوال دارم.

2.با استفاده از سی دی ویندوز و سی دی drivers and utilies که در ابتدای خرید گرفته ام میتوانم بعد از نصب مجدد ویندوز کل سیستم را راه بیندازم یا نیاز به گرفتن پشتیبان از device manager یا هر چیز دیگر دارم؟

3. چون اولین بار است ویندوز نصب میکنم پاک نشدن اطلاعات هارد تضمینی است یا تحت شرایطی احتمال ان وجود دارد و باید بک اپ بگیرم؟ متشکر
    سلام!
    1- اینکه برنامه پاک بشه یا نه بستگی به نوع نرم افزار داره، بعضی از نرم افزارها موقع نصب بعضی از فایل های حیاتیشون رو توی درایو c میریزن پس بعد از پاک شدن درایو c نیاز به نصب مجدد یا repair دارن. ولی بعضی ها هم که همه فایل هاشون توی همون پوشه نصبه دیگه کاری به ویندوز عوض کردن ندارن، مثلا همین بازی need for speed proStreet رو من بدون نصب مجدد اجرا کردم. این جور نرم افزارها رو میشه حتی از پوشه شون هم کپی گرفت بعد برد توی یه ویندوز دیگه اجرا کرد!

2- اگه همه ی سی دی هایی که بهت دادن رو هنوز داری نیازی به پشتیبان نیست.

3- نه هیچ جای نگرانی نیست و اگه کار اضافه ای به جز نصب ویندوز انجام ندی، اطلاعاتت پاک نمیشه. برای نصب ویندوز فقط کافیه سی دی ویندوز رو بذاری و وقتی به مرحله انتخاب درایو نصب رسیدی، درایو c رو یه بار فرمت کنی بعد هم c رو به عنوان درایو مورد نظر انتخاب کنی. پس در اینجا فقط اطلاعات درایو c پاک میشه نه چیز دیگه ای.

3. این کاربر از Maryam-Z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام. چند سوال دارم.

سلام دوست همشهری

1- با نصب ویندوز جدید حتی اگه شما برنامه ها را توی درایو دیگه ای نصب کرده باشید اجرا نخواهند شد . برنامه ها پاک نخواهند شد بلکه اجرا نخواهند شد . و باید مجدد برنامه ها را نصب کنید .

2- نیازی به گرفتن پشتیبان از device manager نیست . شما بعد از نصب مجدد ویندوز سی دی درایور مر بوط به هر قطعه را داخل سی دی رام قرار دهید و درایور مروبوط به ان را نصب کنید .

3 - اگه برای بار اول هست ویندوز نصب می کنید از اطلاعات مهم خودتون بکاپ بگیرید بهتر هست .

اما اگه شما فقط درایو مربوط به ویندوز را فرمت کنید و ویندوز جدید را نصب کنید به اطلاعات درایو دیگه شما هیچ اسیبی نخواهد رسید .

فقط قبل از نصب ویندوز جدید حتما اطلاعات My Documents را توی درایوی به غیر از درایو ویندوز کپی کنید . به خاطر این که با نصب ویندوز جدید اطلاعات My Documents حذف خواهند شد .

اموزش نصب ویندوز به صورت تصویری توی سایت وجود داره .

موفق باشید .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه کسایی که ویندوزی دارند که زبان فارسی ندارند
    بالاخره تونستم به یک ویندوز غیر فارسی فایلهای زبان فارسی رو اضافه کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با نصب ویندوز جدید حتی اگه شما برنامه ها را توی درایو دیگه ای نصب کرده باشید اجرا نخواهند شد . برنامه ها پاک نخواهند شد بلکه اجرا نخواهند شد . و باید مجدد برنامه ها را نصب کنید .

در این حالت با نصب مجدد روی همان فولدر قبلی، برنامه به صورت صفر اجرا میشه یا اپدیت ها ، پلاگ این ها، بوک مارکها و بقیه مواردی که بعدا به برنامه هم اضافه شدند دوباره قابل دسترسی هستند؟ البته منظورم برنامه هایی غیر از انتی ویروس ها و امثال اوناست که مثلا میشه از اپدیتشون پشتیبان گرفت. متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

قابل توجه کسایی که ویندوزی دارند که زبان فارسی ندارند
    بالاخره تونستم به یک ویندوز غیر فارسی فایلهای زبان فارسی رو اضافه کنم
    پس لطفا پاسخ این تاپیک را بده : دی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با نصب ویندوز جدید حتی اگه شما برنامه ها را توی درایو دیگه ای نصب کرده باشید اجرا نخواهند شد . برنامه ها پاک نخواهند شد بلکه اجرا نخواهند شد . و باید مجدد برنامه ها را نصب کنید .

در این حالت با نصب مجدد روی همان فولدر قبلی، برنامه به صورت صفر اجرا میشه یا اپدیت ها ، پلاگ این ها، بوک مارکها و بقیه مواردی که بعدا به برنامه هم اضافه شدند دوباره قابل دسترسی هستند؟ البته منظورم برنامه هایی غیر از انتی ویروس ها و امثال اوناست که مثلا میشه از اپدیتشون پشتیبان گرفت. متشکر
    بوک مارکها و پلاگین ها به دلیل اینکه توی درایو دیگه قرار گرفتند قاعداتا نباید پاک بشن .

اما بعضی برنامه ها وقتی نصب می شن دوباره از صفر اجرا می شن . پس نمی شه ریسک کرد و اگه از اونها بکاپ گرفته بشه خیلی مطمئن تر هستش .

موفق باشی .

داره خودمونی میشه police-force's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    MW2

پيش فرض

[

دوستان کی میدونه چطور می‌شه این صفحه رو موقع بالا اومدنه ویندوز کنسل کرد ؟؟ آخه ویندوز موقع بالا اومدن به صورت اتومات گزینه اول تو عکس رو انتخاب می‌کنه و ویندوز به صورت نرمال بالا نمیاد.

یه سوال دیگم داشتم اون قسمت صورتی‌ رو که روی عکس مشخص کردم چطور مشه پاک چون بد از عوض کردن ویندوز و فرمت کردن درایو D با پارتیشن مجیک هنوز ویندوز قبلی‌ رو نشون میده ؟

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوبين؟!

من هر وقت كامپيوتر رو روشن مي كنم يا ريست مي كنم ، يه تصوير آبي مياد كه درايو d رو اسكن مي كنه!!!!!!
    الان يه ماهي هست اين مشكل رو دارم!

چطوري بايد اين رو ببرم تا اينقدر نياد ؟!

مرسي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

[

دوستان کی میدونه چطور می‌شه این صفحه رو موقع بالا اومدنه ویندوز کنسل کرد ؟؟ آخه ویندوز موقع بالا اومدن به صورت اتومات گزینه اول تو عکس رو انتخاب می‌کنه و ویندوز به صورت نرمال بالا نمیاد.

یه سوال دیگم داشتم اون قسمت صورتی‌ رو که روی عکس مشخص کردم چطور مشه پاک چون بد از عوض کردن ویندوز و فرمت کردن درایو D با پارتیشن مجیک هنوز ویندوز قبلی‌ رو نشون میده ؟
    سلام

توی run بنویسید msconfig و کلید اینتر را بزنید و سپس به تب boot.ini برید و سپس دکمه check all boot path را بزنید .

با زدن این دکمه گزینه ای که ویندوز اونا فرمت کردید خودش اتوماتیک حذف می شه .

قسمت اول سوالتون را متوجه نشدم

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •