تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: فایلی با ساختاری بسیار عجیب !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13 فایلی با ساختاری بسیار عجیب !!

با عرض سلام خدمت دوستان
    من به یک فایل اچ تی ام الی بر خوردم که میشه مشاهده اش کرد اما درست و حسابی نمیشه کپیش کرد . فکر می کنم کد شده باشه البته اونجوری که من فهمیدم ANSI هستش
    البته نمی دونم یعنی چی ولی هر چی که هست وقتی اوپن ویت نوت پد می کنی عجق وجق نشون می ده ولی وقتی با ورد باز می کنی زیاد عجق وجق نمی شه . همچنین وقتی تو ورد بازش می کنی اگر فونتش رو عوض کنی هم عجق وجق میشه

اگر راهنماییم کنین که چه طوری میشه این فایل رو به حالت معمولی تبدیل کرد ممنون می شم .

فایل رو می تونید با حجم 4 کیلوبایت به صورت زیپ البته از آدرس زیر دانلود کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجا که من کلی دیگه از این فایلها دارم می خوام روش این اینکد رو بهم یاد بدید که هی مزاحم نشم .
    ممنون و منتظرم

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

دوست عزیز من هر کاری کردم کلا همان مدلی بود یعنی همان عجق وجق نشون می ده

با Office 2003 چیزی ندیدم جز خرچنگ قوباغه !

************************************************** *****************************************
    ùâÛ ²® ý™ƒƒñ¯Þñ ³ƒ|ƒÚƒíŒö –þƒƒìðƒÓ üö² óƒþðƒû ùƒƒ‘ ‚—Û³ç ²Œ³ß ³Îƒõ¯ñ ÜŒ³ƒÓ ýƒæô¡ óƒþƒ¿ƒñ
    øñ³ƒƒþ™ ´Œ ùã ´ö|ƒ˜ƒƒñ þÞƒÒ™ ø²ö® ýË .¯ƒƒñ…²® Œ³ƒ¡Œ ùƒ‘ ö ø¯ƒ¿ üµƒÿ²¦³ƒË ²÷û ²® "³þ†" ö
    ¸»Œ óþðƒû ³‘ ö ®÷ƒ‘ éðÓ ²ƒâƒ˜‘Œ 󃘃۳ƒç —ƒ»¯ƒ‘ ïúñ ³ƒþ‘Œ¯ƒ™ ´Œ ýƒâƒÿ ‚®÷‘ ø¯¿ ´×… 1361

************************************************** *****************************************

می شه کمی بیشتر توضیح بدی که شما چطوری این فایل رو به صورت کامل می بینید !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من هر کاری کردم کلا همان مدلی بود یعنی همان عجق وجق نشون می ده

با office 2003 چیزی ندیدم جز خرچنگ قوباغه !

ùâû ²® ý™ƒƒñ¯þñ ³ƒ|ƒúƒíœö –þƒƒìðƒó üö² óƒþðƒû ùƒƒ‘ ‚—û³ç ²œ³ß ³îƒõ¯ñ üœ³ƒó ýƒæô¡ óƒþƒ¿ƒñ
    øñ³ƒƒþ™ ´œ ùã ´ö|ƒ˜ƒƒñ þþƒò™ ø²ö® ýë .¯ƒƒñ…²® œ³ƒ¡œ ùƒ‘ ö ø¯ƒ¿ üµƒÿ²¦³ƒë ²÷û ²® "³þ†" ö
    ¸»œ óþðƒû ³‘ ö ®÷ƒ‘ éðó ²ƒâƒ˜‘œ 󃘃û³ƒç —ƒ»¯ƒ‘ ïúñ ³ƒþ‘œ¯ƒ™ ´œ ýƒâƒÿ ‚®÷‘ ø¯¿ ´×… 1361

می شه کمی بیشتر توضیح بدی که شما چطوری این فایل رو به صورت کامل می بینید !!!
    دوست عزیز یعنی ویقتی شما این فایل رو مستقیما با دابل کلیک باز می کنی تو اینترنت اکسپلورر درست نشون نمی ده ؟>
    برای من تو ie درست نشون می ده وقتی اپن ویت ورد هم می کنم نشون می ده ولی وقتی فونتش رو عوض می کنم نشون نمی ده
    شما مطمئننی ؟

داره خودمونی میشه DreaMaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم کلن عجق وجق می بینم. شما چجوری فایل رو save کردی تو سیستمت؟ معمولن وقتی یه صفحه وب رو save می کنید همراه با اون یه پوشه هم با همون نام براتون ساخته میشود. احتمالت اینجا شما اون پوشه رو آپلود نکردید برای همین ما فقط متن عجق وجق رو می بینیم و شما متن درست رو.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

دوست عزیز یعنی ویقتی شما این فایل رو مستقیما با دابل کلیک باز می کنی تو اینترنت اکسپلورر درست نشون نمی ده ؟>
    برای من تو ie درست نشون می ده وقتی اپن ویت ورد هم می کنم نشون می ده ولی وقتی فونتش رو عوض می کنم نشون نمی ده
    شما مطمئننی ؟
    دوست گرامی
    من با IE 6 وقتی که بازش می کنم به این صورت می بینم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی با Opera 9.5 بازش می کنم به این مدل نشون می ده
    کد:
    در ضمن من تمام فونت ها رو امتحان کردم هیچی ندیدم !
    اگه می شه کمی بیشتر توضیح بدید
    مثلا شما از چه فونتی برای نات پد استفاده کنید ....

از اونجا که من کلي ديگه از اين فايلها دارم مي خوام روش اين اينکد رو بهم ياد بديد که هي مزاحم نشم .
    راستی می شه بگی این فایل ها رو از کجا پیدا کردید !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببینید دوستان عزیز من یه سی دی دفاع مقدس داشتم که وقتی از اتوران اجراش نمی کردی و می رفتی از تو سی دی تو فولدر مثلا فرماندهانش کلی فایل اچ تی ام ال بود هر کدومشون رو که اجرا می کردم نشون می داد
    یعنی دقیقا اچ تی ام ال بود .
    ولی عجیبه بعضی از دوستان دیگه دونستن کامل این فایل رو مشاهده کنند چرا شما نتونستید ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزی همش همینطوریه
    بفرمایید این هم هشت مورد دیگه

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

ولی عجیبه بعضی از دوستان دیگه دونستن کامل این فایل رو مشاهده کنند چرا شما نتونستید ؟؟
    راستی یه چیزی شما فونت Nasim Web Homa رو از رو سیستمت پیدا کن بزار این جا .

مشکل کلا از این فونت است شما باید این فونت رو پیدا کنی حالا یا تو درایو WINDOWS\Fonts یا جای دیگه ( خودی CD ).

اگه فونت مزبور را تونستی پیدا کنی اینجا بزار تا شاید ما هم بتونید نوشته ها رو به صورت درست ببینیم.

من اصلا به تک <FONT FACE="Nasim Web Homa"> توجه نکرده بودم شرمنده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •