[quote=hesamkowsar;3456067]اون روزی که داشتم هدفون میخریدم این نویز کنسلینگم دیدم.75 تومان بود.اما واسه همون قسمتی که باتری میخوره نگرفتم.چون یه هدفون ساده و بهترین کیفیت میخواستم..[
آره ولی پشتش یه گیره ی خیلی خوب داره که می تونی اونو با این گیره به کمربندت وصل کنی من الان 2 ماهی دارم استفاده میکنم و اصلا اضیتم نمی کنه نه وزنشو احساس میکنم نه هدفونو پایین میکشه با این حال اون قابلیتی که این تیکه حاصل میکنه به حمل کردنش می ارزه کیفیتشم به رغم اون آمپیلی ای که گفتم یه نموره بهتره همبنطور صداش یه نموره بیشتر بیشتره وگرنه واحد تولید صداشون یکی یه اینو از شکلشونم میتونی بفهمی البته باز به سلایق افراد بر می گرده ولی بازم می گم این قابلیت واقعا ارزش داره
فکر کن تو یه اتوبوس نشستی و کنارتم یه نفر داره به خاطر جا با یکی دیگه دعوا می کنه وتوهم به جای شنیدن صدای دادو هوار (که می تونه کلی عصاب آدم و به هم بریزه ) فقط صدای آهنگ مورد علاقتو می شنوی (مجبورم نیستی صدای هدفونو زیاد کنی )
البته اینم بگم که توانایی حذف نویز این هدفون 100 در صد نیست این هدفون 75 در صد نویزو حذف می کنه
برای مقداره بالاتر باید هدفونای بالاتره این سری رو بخرین این سری تا 670 دلارم ( یه اکسپریا ) هدفون داره
در ضمن قیمت این هدفون تو آمریکا 99.99 دلاره (تو ایران ارزون تره)