تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 649 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[quote=hesamkowsar;3456067]اون روزی که داشتم هدفون میخریدم این نویز کنسلینگم دیدم.75 تومان بود.اما واسه همون قسمتی که باتری میخوره نگرفتم.چون یه هدفون ساده و بهترین کیفیت میخواستم..[

آره ولی پشتش یه گیره ی خیلی خوب داره که می تونی اونو با این گیره به کمربندت وصل کنی من الان 2 ماهی دارم استفاده میکنم و اصلا اضیتم نمی کنه نه وزنشو احساس میکنم نه هدفونو پایین میکشه با این حال اون قابلیتی که این تیکه حاصل میکنه به حمل کردنش می ارزه کیفیتشم به رغم اون آمپیلی ای که گفتم یه نموره بهتره همبنطور صداش یه نموره بیشتر بیشتره وگرنه واحد تولید صداشون یکی یه اینو از شکلشونم میتونی بفهمی البته باز به سلایق افراد بر می گرده ولی بازم می گم این قابلیت واقعا ارزش داره

فکر کن تو یه اتوبوس نشستی و کنارتم یه نفر داره به خاطر جا با یکی دیگه دعوا می کنه وتوهم به جای شنیدن صدای دادو هوار (که می تونه کلی عصاب آدم و به هم بریزه ) فقط صدای آهنگ مورد علاقتو می شنوی (مجبورم نیستی صدای هدفونو زیاد کنی )

البته اینم بگم که توانایی حذف نویز این هدفون 100 در صد نیست این هدفون 75 در صد نویزو حذف می کنه
    برای مقداره بالاتر باید هدفونای بالاتره این سری رو بخرین این سری تا 670 دلارم ( یه اکسپریا ) هدفون داره
    در ضمن قیمت این هدفون تو آمریکا 99.99 دلاره (تو ایران ارزون تره)

2. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوبه اما قیمت 70 تا 94 تومان یکم زیاد نیست برای هدفون؟ قیمت توی خود سایت رسمیش هم همین قدره ؟

من 70 خریدم بگردی 65 شم پیدا می کنی( اون 94 رم یه آدم خوشحال می گفت مارم کلی خوشحال کرد)
    این دو تا هدفون ارزششو دارن

4. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این هدفونایی که میره تو گوشو پر میکنه که دیگه نویز کنسلینگ نیاز نداره...مگه شمه با گوش پر صدای اطرافو میشنوید؟!

حالا ببین با نویز کنسلینگ چی میشه تازه این هد فونا علاوه بر همون گوش پر کن که گفتی دور همون دایره سیاه که روی اون قسمتی که میره تو گوش تو عکسا میبینی یه حلقه ی پلاستیکی هست که اگه هدفونو خوب تو گوشت بزاری علاوه بر اینکه باعث می شه هدفون راحت تر تو گوش باشه تا حدی هم از صدای اطراف کم می کنه
    پس مدار نویز کنسلینگ
    پلاستیک حلقه ای
    بالشتک گوش پر کن

تو این هدفون همه چیز در خدمت حذف نویزه

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

حالا ببین با نویز کنسلینگ چی میشه تازه این هد فونا علاوه بر همون گوش پر کن که گفتی دور همون دایره سیاه که روی اون قسمتی که میره تو گوش تو عکسا میبینی یه حلقه ی پلاستیکی هست که اگه هدفونو خوب تو گوشت بزاری علاوه بر اینکه باعث می شه هدفون راحت تر تو گوش باشه تا حدی هم از صدای اطراف کم می کنه
    پس مدار نویز کنسلینگ
    پلاستیک حلقه ای
    بالشتک گوش پر کن

تو این هدفون همه چیز در خدمت حذف نویزه
    اره خوبه ولی من که هدفونو مستقیم به گوشی نمیزنم...به هندز فری بلوتوس hbh-ds220...میزنم.اگه ازون نویز کنسلینگا میگرفتم فکر کن چی میشد دیگه...1متر سیم تازه به دستگاه بلوتوس رسیده...

Last edited by hesamkowsar; 02-02-2009 at 22:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اره خوبه ولی من که هدفونو مستقیم به گوشی نمیزنم...به هندز فری بلوتوس hbh-ds220...میزنم.اگه ازون نویز کنسلینگا میگرفتم فکر کن چی میشد دیگه...1متر سیم تازه به دستگاه بلوتوس رسیده...

آره جالب می شد
    من مستقیم به گوشی وصل می کنم عوضش برا کنترل موزیک یه ساعت بولوتوس سونی اریکسون خریدم مدل mbw-100 به قیمت 180.000 تمن اگه از اینا استفاده می کردم ساعت جواب نمی داد دو تا به یه گوشی وصل نمی شد من ساعت رو ترجیح دادم

8. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

خب یه کمم برگردیم به اکسپریا...دوستان پنل Spb Mobile Shell Panels رو گوشی مشکلی ایجاد میکنه؟دقیقآ یادم نمیاد ...اما فکر کنم یه جا نوشته بود گوشیو به هم ریخته بود...اگه نصب کردید و مشکلی نداره بگید منم نصب کنم.ممنون

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

حمید میشه از ساعتت عکس بذاری
    آخه این زیاد طبیعی نیست
    من خودم هنوز یه ساعت درست حسابی ندارم !! خواستم سیکو یا کاسیو بگیرم !! با خودم فک کردم یدونه از این سونی اریکسونا بگیریم
    راستی مدار ساعتش هم واسه سونی اریکسونه ؟؟؟
    میخوام ببینم تو دست چطوره

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    یه نظر بدین راجع به اینکه آیفون بهتره یا x1?

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    ببخشید مموری 16گیگ الان چنده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حمید میشه از ساعتت عکس بذاری
    آخه این زیاد طبیعی نیست
    من خودم هنوز یه ساعت درست حسابی ندارم !! خواستم سیکو یا کاسیو بگیرم !! با خودم فک کردم یدونه از این سونی اریکسونا بگیریم
    راستی مدار ساعتش هم واسه سونی اریکسونه ؟؟؟
    میخوام ببینم تو دست چطوره
    وقت آپلود کردن عکس نداشتم ( بدا این کارو می کنم )ولی یه سری عکس رو اینترنت هست برات میزارم:

ظاهرش یه خورده یوغوره البته من خودم این یوغوری رو خیلی دوست دارم ولی بعضی از دوستام خوششون نیومد( البته یکیشون که اونم هیچی حالیش نیست)یعنی هر کسی ظاهرشو نمی پسنده باید خودت از نزدیک بیبینی
    اینم شارپرش

علاوه بر سیلور یه رنگ دیگه هم داره:

مدل های دیگه ی ساعت های SE

ورژن دخترونشم هست:

Last edited by Hamid..God; 03-02-2009 at 00:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •