منظورم اینه که صداش تو هدفون عالیه ولی تو اسپیکر صداش ضعیف هست.
منظورم اینه که صداش تو هدفون عالیه ولی تو اسپیکر صداش ضعیف هست.
راستی دوستان.هدفونای فابریک اکسپریا کیفیتش پایینه.من این هدفونو خریدم و عالیه... mdr-ex85
![]()
چند خریدی حسام ؟؟؟ اینا فک کنم 70 80 هست
میشه بگی از کجا و چند گرفتی؟
40 تومان خریدم.همه نمایندگی های سونی جمهوری دارن همه هم 40 تومان میدن.یه مدل جدیدشم تولید شده اما ایران نیومده...این مدلی که زیر هست 300$ قیمتشه...!!!گرونه...اینی که من گرفتم درایورش 13.5 میلیمتر هست اما این جدیده 16 میلیمتره....!!!!!
مدلش MDR-EX700LP ببینید چقدر قطعه داره...بیخود گرون نیست...یعنی هیچ گرونی بی دلیل نیست...!!!
اون 9 میلیمتری از همیناست که رو سونی اریکسونا هست...
این مدل تو نمایندگی های خود سونی از 40 تا45 تمن قیمت داره
من خودم یه NC22 گرفتم که از لحاظ اسپیکرا همین هدفونه ولی یه مداره ضد نویزم داره که این مدار یه میکرو میکروفون تو خودش داره که صدای محیط رو میگیره وطول موجی کاملا قرینه ی اون تو خود هدفون تولید میکنه که همراه صدای موسیقی تو گوش پخش میشه و وقتی این طول موج معکوس به طول موجاصلی میرسه اینا با هم تداخل می کنن و دیگه به غیر صدای موسیقی چیز زیادی نمیشنوین ، این مدار باعث می شه که حتی اگه تو شلوغ ترین جا ها مثل مترو و خیابون و اتوبوس باشین و صدارم تا نصف کم کرده باشین بغیر از موسیقی چیزی نشنوین که واقعا لذت بخشه!!!
این هد فون تو مدارش یه امپلیفایر کوچیکم داره که وقتی نویز کنسلینگ گوشی رو روشن میکنین فعال می شه و صدارو به اندازه ی یه درجه بالا میبره
هد فون برا تغزیه ی خودش به یه باطری AAA نیاز داره که پشت مدار قرار میگیره
یه مشکلی که من با این هدفون دارم فراموش کردن خاموش کردنش بعد از اینکهکارم باهاش تموم شد اینم باعث می شه شارژش تموم شه البته با یه بار شارژ 55 ساعت موزیک پخش میکنه و بدون شارژم فقط نویز کنسلینگ و آمپلی غیر فعال میشه یعنی بازم می تونین از کیفیت عالی یه هدفون لذت ببرین
پس اونایی که علاوه بر کیفیت عالی یه صدا یه محیط آروم برا موزیک گوش دادن میخوان: NC22
قیمت 70 تا 94 تمن
اونایی که می خوان از کیفیت عالی یه هدفون لذت ببرن: EX85
![]()
Last edited by Hamid..God; 02-02-2009 at 19:50.
عکسایه دیگه از NC22
خودم خیلی راضیم مخصوصا از نویز کنسلینگش به نظرم هدفون بدون نویز کنسلینگ ارزش نداره
Last edited by Hamid..God; 03-02-2009 at 11:50.
خوبه اما قیمت 70 تا 94 تومان یکم زیاد نیست برای هدفون؟ قیمت توی خود سایت رسمیش هم همین قدره ؟
اون روزی که داشتم هدفون میخریدم این نویز کنسلینگم دیدم.75 تومان بود.اما واسه همون قسمتی که باتری میخوره نگرفتم.چون یه هدفون ساده و بهترین کیفیت میخواستم..
این هدفونایی که میره تو گوشو پر میکنه که دیگه نویز کنسلینگ نیاز نداره...مگه شمه با گوش پر صدای اطرافو میشنوید؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)