از مجتمع پایتخت طبق سوم مغازه ای که فقط تو کار پاکت پیسی هست خریدم.به نظرم فقط اونجا مموری 16گیگ با پک اورجینال sandisk داره.قیمتش هم 103 تومن دادم.
از مجتمع پایتخت طبق سوم مغازه ای که فقط تو کار پاکت پیسی هست خریدم.به نظرم فقط اونجا مموری 16گیگ با پک اورجینال sandisk داره.قیمتش هم 103 تومن دادم.
هر کی این پست رو ببینه این شکلی میشه![]()
قیمتات خیلی مشکوکه آخه یه گارانتیو این همه اختلاف؟ پرسیدی سیتادل ها اصلن؟ اگه اصل باشه میارزه 20و30 تومن بیشتر بده آدم.قیمت امروز x1 تو پاساژ علاعدین:
ایرافون 620.000
سیتاتل 650.000
کامتل 620.000
پرشین تله کام 650.000
اتسالات 670.000
اتسالات 650.000
خدمات طلایی 660.000
سیتادل 655.000
رافون 640.000
سیتاتل 620.000
کامتل 680.000
نیکاتل 660.000
سیتاتل 620.000
سیتادل 670.000
سیتادل 650.000
سیتادل 790.000
سیتادل 800.000
سیتادل 820.000
کامتل 610.000
خدمات طلایی النصر 660.000
ایرافون 680.000
کامتل 630.000
بدون گارانتی 640.000
کامتل 610.000
(دیگه اکسپریا تو علاعدین نموند که قیمتشو نگرفته باشم)
ممنون
دوستان محبت میکنید بگین موقع خرید گوشی و تستش چه نکاتی رو مد نظر قرار بدیم؟
به نظرت درسته که پست به اون طول و درازی رو نقل قول کرد ؟!
من قبلا فایلش رو در پست زیر آپلود کردم :
ممنون از فرشید ، تهیه کنندهء اون فایل .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...
دوست عزیز موقع خرید گوشی سعی کن از یه جای مطمئن بخری.
در مورد تستش هم گوشیهای ویندوز موبایل رو وقتی برای اولین بار میخواهی روشن کنی دیرتر از گوشیهای سیمبین و یا غیره بالا میان چون باید مراحل نسب وبندوز روی گوشی و ...رو انجام بده.
توی پک گوشی هم باید یه دونه شارژر و سیم usb و cd و مداد اضافه و مموری کارت که بستگی داره تو پکش چقدر باشه و دفترچه که مهم نیست بهش حساس باشی باید باشه.
در ضمن در مدت این 2 ماهی که این گوشی رو دارم لازم میدونم معایب این گوشی رو بگم که دوستان موقع خریدش سر دو راهی قرار نگیرند.
1:lcd این گوشی زیر نور خورشید به هیچ وجه تعریفی نداره.
2:ویبره این گوشی حالت استانداردی نداره.(تو جیب اصلا معلوم نمیکنه وقتی کسی داره بهتون زنگ میزنه)
3:درسته صدای هدفون تو این گوشی حرفی برای گفتن نداره.ولی صدای اسپیکر این گوشی با اینکه کیفیت خوبی داره ولی صداش ضعیف هست و برای کسانی که کارشان اکثرا تو جاهای شلوغ و پر رفت و امده میتونه مشکل ساز باشه.
موفق باشید.
يعني اين قدر صداي هدفونش بده؟درسته صدای هدفون تو این گوشی حرفی برای گفتن نداره
ما نفهميديم چي شد .. يكي مي گه خيلي خوبه... يكي مي گه خيلي بده كه حرفي براي گفتن نداره!
به نظر شما میشه سیتادل یه جا 620 تومان بده یه جام 800؟نمایندگیش واسه او 800 میده که تاریخ گارانتی رو همون روز میزنه.اما اون سیتادلایی که قیمت پایین میدن گارانتیش تاریخی که اون فروشنده خریده.مثلآ 2 3 ماه از گارانتیش رفته...یه علت اینه...و علت دوم بعضی ها گوشی رو خریدن و به هر جهت زود فروختن(مثلآ 1 2 هفته دستش بوده).بعد میاد به همون فروشنده پس میده و یه درصدی از پولشو کم میکنه و میده.و فروشتدم نمیاد گوشیو بزاره دست دوم که...به عنوان نو میفروشه.خودم شاهد بودم.تو پستای قبلم گفتم...به نظر من یا از سیتادل اصلی که جنب پاساژ هست بگیر یا گارانتی معمولی...![]()
نه میگه هدفونش خوبه ..صدای اسپیکرش کمه.يعني اين قدر صداي هدفونش بده؟
ما نفهميديم چي شد .. يكي مي گه خيلي خوبه... يكي مي گه خيلي بده كه حرفي براي گفتن نداره!
برنامه pocket music رو بریزی صداش تو هدفون عالی میشه.ولی با مدیا پلیر چون اکولایزر نداره تعریفی نداره...من صدای توی هدفون واسم خیلی مهم بود.چون اگه خوب نبود جدن میفروختم...من اهنگو با صدای زیاد گوش نمیدم.کیفیت و باس واسم مهمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)