تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 26 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 259

نام تاپيک: Pes 2009 Online

داره خودمونی میشه zoohal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این آی دی منه هر کی پایه بازی بود پی ام بده که یا سوسکش کنم یا سوسک بشم
    Black_knight10000

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر شما توجه کنی یه room همیشه پیدا میشه که اگه درست حسابی کلاینت شده باشی اون روم همون رومیه که هاست مورد نظر زده که البته اگه کارها درست انجام شده باشه داخل اون روم میشه و میشه ready کرد و بازی کرد اما اگه اینکار درست انجام نشده باشه ارور میده
    من هم از طریق پس کانکتر این کار رو انجام دادم هم از یه راه دیگه که همون پس کانکتر هست اما هر کاری رو که پس کانکتر انجام میده رو به صورت جدا جدا در اختیار گذاشته .....

در کل در آخر به لگ میرسیم

حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....

من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....

شاید یه جای کار میلنگه ..
    ممنون .......

البته اون لگی که می گی احتمالا از ناهماهنگی سرعت دو نفری هست که با هم بازی میکنن شاید اونی که سرعتش بیشتره هاست بشه نتیجه یه کم بهتر بشه تا اینکه اونی که سرعتش پایین هست هاست بشه. در هر صورت اینکه بشه بازی کرد خودش خیلیه لگ هم نوش جونمون
    شایدم ....
    البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته اون لگی که می گی احتمالا از ناهماهنگی سرعت دو نفری هست که با هم بازی میکنن شاید اونی که سرعتش بیشتره هاست بشه نتیجه یه کم بهتر بشه تا اینکه اونی که سرعتش پایین هست هاست بشه. در هر صورت اینکه بشه بازی کرد خودش خیلیه لگ هم نوش جونمون
    من خودم 256 داتک دارم طرف مقابل هم 128 داتک داشت .
    ما تست کردیم هر کدوممون که هاست میشدیم بدون مشکل بازی میکردیم اما کلاینت لگ بود حالا چه من کلاینت میشدم چه طرف مقابل فرقی نمیکرد
    البته هنوز با کسی که 256 داشته باشه تست نکردم ببینیم چجوریه ....

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....

من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....

شاید یه جای کار میلنگه ..
    ممنون .......
    شما اگه آیدی xfire داری چه بهتر اگرم نداری آیدی یاهوت رو بزار تا با هم تست کنیم ......

شایدم ....
    البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده
    ما که آخرش تو pes 2008 به این نتیجه رسیدیم که حداقل اقل باس 1 مگ داشته باشی تا بتونی بازی کنی
    البته اون با پس مجازین بود راستی من شنیدم با پس مجازین لگ نمیشه 2009 راسته ؟ اگه راسته یکی این لینکش رو پیدا کنه بزاره ما که پیدا نکردیم :(

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما اگه آیدی xfire داری چه بهتر اگرم نداری آیدی یاهوت رو بزار تا با هم تست کنیم ......

ما که آخرش تو pes 2008 به این نتیجه رسیدیم که حداقل اقل باس 1 مگ داشته باشی تا بتونی بازی کنی
    البته اون با پس مجازین بود راستی من شنیدم با پس مجازین لگ نمیشه 2009 راسته ؟ اگه راسته یکی این لینکش رو پیدا کنه بزاره ما که پیدا نکردیم :(
    من شب از ساعت 10 تا 1 آنلاین هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همگی من آیدیمو توی فروم گذاشتم اگه کسی خواست با هم تست کنیم فقط پی ام بده
    ممنون از همه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان بلاخره تونستم pes 2009 رو با همکاری یکی آنلاین بازی کنم ........

طرف مقابل سرور شد و منم رفتم و اونو پیدا کردم ............

نمیدونم چرا این دفعه تو قسمتfreindly match اون رو پیدا کردم و.....

خلاصه آقا ما رفتیم تو بازی ....
    من adsl 128دارم .....بازی با لگ شروع شد که اصلا توپ رو نمیدیدی و توپ یهویی میرفت این طرف و اون طرف

البته در بعضی مواقع برای چند ثانیه بازی خوب بود ................

البته برای من که client بودم این جوریه اما برای کسی که سروره دیگه لگ نداره ...............

مهمترین عامل برای اینکه بتونی راحت بازی کنی اینکه سرعت اینترنت بالا باید داشته باشی که 2 طرف راحت و بدون هیچ مشکلی بازی کنند ...

فک کنم با adsl 256 البته اگه واقعی باشه ...بشه راحت بازی کرد .......................

این سرعت اینترنت اران هم برای ما شده یک مشکل بزرگ !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من adsl 128دارم .....بازی با لگ شروع شد که اصلا توپ رو نمیدیدی و توپ یهویی میرفت این طرف و اون طرف

البته برای من که client بودم این جوریه اما برای کسی که سروره دیگه لگ نداره ...............

مهمترین عامل برای اینکه بتونی راحت بازی کنی اینکه سرعت اینترنت بالا باید داشته باشی که 2 طرف راحت و بدون هیچ مشکلی بازی کنند ...

فک کنم با adsl 256 البته اگه واقعی باشه ...بشه راحت بازی کرد .......................

خوش خبر باشی مهرداد جان خوشحالم اینو میشنوم البته من سرعتم 512 هست ولی توی دوست و آشناها کسی نیست که این سرعت رو داشته باشه الته توی ارومیه اصلا 512 رو به مصارف خانگی نمیدن ولی خوب من تونستم بگیرم. در هر صورت امیدوارم تمام مشکلات حل بشه

با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
    با تشکر
    فدات بشم عزیزم خیلی خوش اومدی قدمت روی چشم ما در خدمتیم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

4

از اینکه تونستید بازی کنید خوشحالم
    من هم وقتی دیدم توی فرو تازه کارمو هنوز کسی تحویلم نمیگیره رفتم سرچ زدم توی اینترنت سرورهای کشور برزیل و ایرلند رو در آوردم و خوشبختانه موفق شدم که باهاشون بازی کنم و همونطور که شما گفتید وقتی که من سرور میشدم طرق لگ داشت و وقتی که اون سرور میشد من لگ داشتم.
    نا گفته نماند که من 128 دارم و طرف broad bank 3mb داشت اما باز هم اینطوری شد
    همانطور که krauser جان گفت باید دونفر با سرعت یکی با هم تست کنند تا مشکل پیدا و برطرف بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •