تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1081 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من از اینترنت سیکیوریتی کاسپر استفاده میکنم(ورژن8.0.0.454)
    دیروز توی درایو c یه فایل تکست پیدا کردم همه یوزر وپسود سایتا که میرم وعضو هستم توش بود حالا چه جوری و از کجا درست شده بود نمیدونم به نظر شما دلیلش چی بود؟(خدایش من چند وقت دنبال یه برنامه بودم که همه یوزر وپسورد های فایر فاکسم رو توی یه فایل تکست ذخیره کنه همچین چیزی گیرم نیومد حالا یه برنامه مخری که نمیدونم از کجا بوده وچه بلایی به سر یوزو وپسورد ها خواهد اورد اونو برام درست کرد!!!)
    ایا با برنامه های ضد جاسوسی جلوش گرفته میشه؟اگه اره چی نصب کنم که با کاسپر هماهنگ و خوب باشه؟
    با تشکر
    راستی من برای رفع این مشکل باید یه فایروال نصب کنم یا انتی اسپایور؟(یا شایدم چیز دیگه ای؟!)
    اینترنت سکیوریتی کسپرسکی خودش فایروال داره و نباید دیگر فایروال نصب کنید

شما باید هر از گاهی سیستم را با کسپرسکی اسکن کنید

بهتره از یک آنتی اسپایور قدرتمند در کنار کسپرسکی برای اسکن هم استفاده کنید

بهترین آنتی اسپایورها در حال حاضر

Malwarebytes Anti-Malware
    Spyware Doctor
    CounterSpy
    SuperAntiSpyware

سلام
    از نظر دیسک های فلش میشه گفت سیستمم بیشتر مورد حمله قرار میگیره !
    ایا ممکنه فقط این نوع درایوها رو غیرفعال کرد ؟
    منظورم اینه که ایا KIS میتونه فایل های مخفی سیستمی رو هم اسکن کنه ؟

در ضمن اون مشکل ریست شدن من در هنگام اجرا یک فایل آلوده در حالی که به Trusted Zone اضافه کرده بودم رخ میده !
    سیستم شروع به اسکن میکنه و بعد سریع به حالت تم ویندوز 98 میره و ریست میشه ...

پیغامی هم میده که بیانگره اینه که یک فایل DLL که خیلی از برنامه های فعال از اون دارند استفاده میکنند آلوده به ویروس SALITY S3 است ! البته این فکر کنم با اجرای اون فایل الوده پیش میاد چون بدون اجرا اون مشکلی دیده نمیشه !
    برای اطمینان با KIS فول اسکن هم کردم ولی مشکلی دیده نشد ...

این هم اون پیام :

آیا ممکنه لینک دانلود اون Anti Maleware ای رو که در پست های قبلیتون گفته بودید رو بدید ؟
    شما با Skype مشکل پیدا کردید ؟ تصویری از هشداری که کسپرکس عنوان میکنه آلوده به SALITY S3 هستش رو بگذارید

در زمینه برنامه Malwarebytes Anti-Malware هم میتونید از تاپیک اختصاصی زیر دریافت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه دوست عزيز شما به تنظيمات Ultra Surf اصلا كاري نداشته باشيد بلكه تنظيمات را به شكل زير در كاسپر اعمال كنيد و سپس كليه پنجره ها رو حتما Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.مطالبق شكلهاي زير عمل كنيد:
    ...

عجب اشتباه لپیی :43:
    ولی بازهم موفق نشدم ، همچنان در Details مربوط به Update موارد زیر مشکل دارند:

Update files are corrupted
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Error updating component EMU

Error updating component KDBI386

به هر حال ممنون از پاسختون و و قتی که گذاشتید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

malwarebytes anti-malware
    spyware doctor
    counterspy
    superantispyware

1- ترتیب قرار گرفتن عناوین بالا، با محبوبیت و کارایی آنها رابطه دارد؟
    2- و در یک کلام بگوئید که، شما کدام یک از عناوین بالا را ترجیح می دهید؟!

ممنون

5. این کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون
    گل گفتی منم میخوام یکیش رو دانلود کنم اما نمیدونم کدوم بهتر اسان تر و سازگارتر هست با کاسپر؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون
    با كسب اجازه از مجيد عزيز خدمت شما دوست عزيز عرض كنم بنظر من مجيد عزيز منظور خاصي از ترتيب معرفي برنامه هاي فوق ندارند و فقط آنتي اسپايورهايي را كه قدرت تشخيص خوبي دارند را خدمت شما معرفي كرده اند.در مورد برنامه CounterSpy بايد به اين تكته توجه داشت كه اين برنامه آپديتهاي سنگيني داره.برنامه Spyware Doctor يك برنامه فوق العادست كه بصورت همرمان و با گارد فعال در كنار آنتي ويروس كاسپر به علت كند كردن سيستم و احتمال تداخل نبايد نصب بشه.حتي اگر ابتدا Spyware Doctor در سيستم نصب باشه و سپس فرئي بخواد كاسپر را نصب كنه ابتدا كاسپر اقدام به Uninstall كردن Spyware Doctor ميكند.در مورد Spyware Doctor ذكر اين نكته هم لازمه كه اين برنامه براي كاربران ايراني حتما از طريق Proxy آپديت ميشه چرا كه IPهاي ايران را بلوك كردند و IPهاي ايران را در ليست سياه قرار داده اند.
    2 برنامه ديگه هم نسخه رايگان دارند و هم نسخه پولي كه از نظر قدرت تشخيص و ديتابيس هيچ تفاوتي با هم ندارند با اين تفاوت كه نسخه هاي پولي آنها فقط گارد فعال دارند كه بنظر من چون توانايي بالايي در اين زيمنه ندارند بهتره از همان نسخه هاي رايگان آنها استفاده شده و در فواصل زماني خاصي اقدام به آپديت و سپس اسكن سيستم كنيد.

گل گفتی منم میخوام یکیش رو دانلود کنم اما نمیدونم کدوم بهتر اسان تر و سازگارتر هست با کاسپر؟

8. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینترنت سکیوریتی کسپرسکی خودش فایروال داره و نباید دیگر فایروال نصب کنید

شما باید هر از گاهی سیستم را با کسپرسکی اسکن کنید

spyware doctor
    counterspy
    superantispyware

شما با skype مشکل پیدا کردید ؟ تصویری از هشداری که کسپرکس عنوان میکنه آلوده به sality s3 هستش رو بگذارید

در زمینه برنامه malwarebytes anti-malware هم میتونید از تاپیک اختصاصی زیر دریافت کنید

نه نه !
    مشل فقط این تیست ... این پیام برای پروسه های در جال اجرا که با این dll در ارتباطند میاد !

هم KIS و هم این فعلا فعالند !
    مشکلی ایجاد نمیشه ؟
    Last edited by Benygh; 31-01-2009 at 20:02.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سلام.
    اول از همه بگم .... من یه ساعت توی پست اول تاپیک ملق زدم .... ولی مشکلم حل نشده......!!

من از kav استفاده میکنم .... ولی آپدیت نمیشه ...... هم کارها و توصیه های دوستان رو انجام دادم.... ولی نمیشه..... میدونم بی ربطه ولی من با AVG هم همین مشکل رو دارم ...... روی این دوتا برنامه ، آپدیتم قفلیده.....!!

ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه ..... ;-)

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با كسب اجازه از مجيد عزيز خدمت شما دوست عزيز عرض كنم بنظر من مجيد عزيز منظور خاصي از ترتيب معرفي برنامه هاي فوق ندارند و فقط آنتي اسپايورهايي را كه قدرت تشخيص خوبي دارند را خدمت شما معرفي كرده اند.در مورد برنامه counterspy بايد به اين تكته توجه داشت كه اين برنامه آپديتهاي سنگيني داره.برنامه spyware doctor يك برنامه فوق العادست كه بصورت همرمان و با گارد فعال در كنار آنتي ويروس كاسپر به علت كند كردن سيستم و احتمال تداخل نبايد نصب بشه.حتي اگر ابتدا spyware doctor در سيستم نصب باشه و سپس فرئي بخواد كاسپر را نصب كنه ابتدا كاسپر اقدام به uninstall كردن spyware doctor ميكند.در مورد spyware doctor ذكر اين نكته هم لازمه كه اين برنامه براي كاربران ايراني حتما از طريق proxy آپديت ميشه چرا كه ipهاي ايران را بلوك كردند و ipهاي ايران را در ليست سياه قرار داده اند.
    2 برنامه ديگه هم نسخه رايگان دارند و هم نسخه پولي كه از نظر قدرت تشخيص و ديتابيس هيچ تفاوتي با هم ندارند با اين تفاوت كه نسخه هاي پولي آنها فقط گارد فعال دارند كه بنظر من چون توانايي بالايي در اين زيمنه ندارند بهتره از همان نسخه هاي رايگان آنها استفاده شده و در فواصل زماني خاصي اقدام به آپديت و سپس اسكن سيستم كنيد.
    شرمنده میشه لینک دانلود اخرین ورژن اون دو تا رو بزاری؟
    من چون باهاشون کار نکردم اصلا نمیدونم چطوری هست
    با تشکر

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون
    شرمنده میشه لینک دانلود اخرین ورژن اون دو تا رو بزاری؟
    من چون باهاشون کار نکردم اصلا نمیدونم چطوری هست
    با تشکر
    همیلتون عزیز پاسخ کافی را دادند و نیازی به توضیحات بنده نیست

فقط یادتان باشد اگر از آنتی ویروس قوی استفاده میکنید نیاز چندانی به گارد فعال آنتی اسپایور ندارید

تاپیک دانلود برنامه های مزبور

نه نه !
    مشل فقط این تیست ... این پیام برای پروسه های در جال اجرا که با این dll در ارتباطند میاد !

هم KIS و هم این فعلا فعالند !
    مشکلی ایجاد نمیشه ؟
    نه ، گارد فعال این دو مشکل سازی نیست

ولی با توجه به گفته بالا می توانید صرفا بعنوان یک اسکنر از Malwarebytes Anti-Malware استفاده کنید

سلام.
    اول از همه بگم .... من یه ساعت توی پست اول تاپیک ملق زدم .... ولی مشکلم حل نشده......!!

من از kav استفاده میکنم .... ولی آپدیت نمیشه ...... هم کارها و توصیه های دوستان رو انجام دادم.... ولی نمیشه..... میدونم بی ربطه ولی من با AVG هم همین مشکل رو دارم ...... روی این دوتا برنامه ، آپدیتم قفلیده.....!!

ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه ..... ;-)
    شما می توانید وارد سایت های زیر شوید ؟

13. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام مشکل بدی برای من ایجاد شده. از kis 2009 و xp sp2 استفاده میکنم. دیشب هر چند دقیقه یک بار ویندوز پیامی میداد مبنی بر این که kis 2009 has encountered a problem and needs to close با این که در همون لحظه کاسپر هیچ مشکلی نداشت و کافی بود close اون پنجره زده بشه تا بسته بشه. کاسپر رو repair کردم ولی باز اون پنجره ، چند دقیقه یک بار می امد و من هم می بستمش بدون اینکه کاسپر هم بسته بشه. تا اینکه امروز دیدم قسمت antivirus و اکثر قسمت های دیگهerror دادند و فعال نمیشند. همچنین همه درایو های USB از کار افتادند . system restore کردم به روز جمعه ولی تغییری حاصل نشد. خواستم کاسپر و کامل پاک کنم و دوباره پاک کنم که وقتی به مرحله پاک کردن فایل ها میرسید متوقف میشد و مجبور میشدم کنسل کنم. بعد از این کار حالا دیگه کاسپر اصلا باز نمیشه و همون پیغام دیشبی می اید . راهنمایی بفرمایید متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •