اگر PAN داشته باشه می تونی با بلوتوث شبکه کنی و یکی از فایده هاش استفاده از اینترنت کامپیوتر روی X1 با استفاده از بلوتوث و بدون نیاز به ActiveSync هست .
اگر PAN داشته باشه می تونی با بلوتوث شبکه کنی و یکی از فایده هاش استفاده از اینترنت کامپیوتر روی X1 با استفاده از بلوتوث و بدون نیاز به ActiveSync هست .
اینتر فیس خوب و کاربردی هستش کارکردن با انگشت رو هم راحت تر میکنه:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لینک دانلود:
لطف کنید بازی های باحال که رو اکسپريا اجرا میشه بزارید
من دنبال بازی Tony Hawk Pro Skater می گردم ولی پيدا نکردم کرک شدشو ...
حتمآ میشه.چون 950 این امکانو داره...چه برسه به اکسپریا.حالا این چند روز همش دارم با گوشی ور میرم...پی این موضوع هم هستم...راستی کسی بلده sms زدنشو عادی منه.یعنی بصورت چتی نباشه؟![]()
با کمک xperia tweak میشه sms رو به حالت معمولی تغییر بدی. ممنونراستی کسی بلده sms زدنشو عادی منه.یعنی بصورت چتی نباشه؟
تو کجاش؟این برنامرو دارم اما واسه sms چیزی ندیدم
تو اینحا گفته شده اما عکساش پاک شدن دیگه لود نمیشن.
شرمنده منم اکسپریا ندارم از نینجا بپرسی بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیدا کردم دوست عزیز..همون جا که گفتی بود...ممنون![]()
برنامه OziExplorer که برای فعال کردن gps هست.روی x1 تست شده و بسیار عالی عمل میکنه...(منبع:سایت موبایلستان)
1.این فایل ها رو دانلود کنید...
2.بعد از نسب توی برنامه هاتون 2 تا فایل میاد.OziExplorer و ریجستر...روی ریجستر کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.برنامه های نقشه رو مال هر شهری که نیاز دارید دانلود کنید و پس از unzip کردن 2 تا فایل حاصل میشود که ان را توی فلدر برنامه توی پوشه map بریزید.
نقشه تهران:
نقشه جاده های ایران:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه شیراز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(بعد از unzip تو فلدر map ریخته شود...!!!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.نکته مهم که خودم مشکل پیدا کردم update quick gps هست که یا با gprs یا کامپیوترو به نت کانکت کنید و بعد کابل usb رو بزنید به گوشی بعد که گوشی به کامپیوتر وصل شد برید تو برنامه quick gps و دانلود رو بزنید...چند ثانیه ای اپدیت میشه.برید تو برنامه و............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)