تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 157

نام تاپيک: بهترین گرافیک با بودجه ی 100

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگر گیگابایت رو بردارن بجاش asus بزارن معلومه که آدم متوجه نمیشه چون دوتاییشون جزو برندهای عالی هستن ولی اگه جاشو با یک زوتاک , پاورکالر, biostar , پالیت, point of view و خیلی های دیگه عوض کنن, کاملا افت پرفورمانس رو متوجه میشی!

از این سه تا برند که گفتی فقط با xfx موافقم و برندی مثل evga خیلی محدود و فروشش کمه.کلاب هم به نظر من اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد و سطحش پایینه.
    قصد خاصی از ارسال این پست ندارم ولی بعضی وقت ها چیزهایی ارسال میشه که آدم شاخ در میاره!

اون برندهایی که مشخص کردی، بعضی هاشون از گیگابایت توی تولید کارت گرافیک معتبرتر هستند! به خصوص Palit
    + برندهای خیلی معمولی هم در فرکانس های Reference تفاوت کاراییشون با بهترین برند ها به 2-3 درصد نمی رسه.

EVGA و XFX جزو بزرگترین تولید کننده های کارتهای گرافیک و مادربردهای NVIDIA در این چند سال بودند و بدون شک بزرگ ترین AIB های NVIDIA همین دو کمپانی هستند.

این لیست Authorized Board Partner های NVIDIA :

ASUS
    BFG
    EVGA
    MSI
    Palit
    PNY
    XFX

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که مشخصه اسمی از گیگابایت اینجا نیست! (گرچه این کیفیت محصولات گیگابایت رو رد نمی کنه، ولی نشون میده گیگابایت جزو شریک های تجاری اول NVIDIA نیست.)

اینجا هم لیست Board Partner های NVIDIA است که همون Point of View و Zotac و Inno3D و ... همراه با گیگابایت توی این لیست هستند.
    کد:
    -----

مسئله اصلی اینه که محصولات GIGABYTE اکثرا با قیمت غیر واقعی اینجا فروخته میشن، مثلا تا چند وقت پیش یک 9600GT 512MB از گیگابایت حدود 250 هزار تومان قیمت داشت (وقتی Inno3D به قیمت 150 پیدا می شد!)
    یک برند اگه فوق العاده هم باشه این قیمت برای محصولاتش واقعی نیست چون محصولات برندهای مختلف همه با اختلاف چند دلاری عرضه میشن. وقتی یک برند معمولی صرفا به خاطر خدمات خوب قصد داشته باشه محصولش رو 50-60 درصد گرونتر بفروشه مسلمه ارزش خریدش رو از دست میده.

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من 2 نكته ديگه رو هم اضافه كنم ضمن اينكه كيفيت و گارانتي گيگا رو رد نميكنم بايد بگم كه
    20 برند برتر جهان كه در سال 2008 معرفي گيگا جزوشون نبود. جالب اينكه بايو استارو جزو اين ليست هست.
    گيگاهائي كه تو ايران هست رو نميشه گفت از نظر كيفيت با اونهائي كه مثلا تو امريكا هست يكيه

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عزیز جون, من که برند گیگا رو گفتم, اولین خصوصیتشم گفتم که پرفورمانسش بالاست و بعد گفتم خدمات پس از فروشش نظیر نداره.
    کمی با دقت تر بخون بی زحمت!

اگر گیگابایت رو بردارن بجاش asus بزارن معلومه که آدم متوجه نمیشه چون دوتاییشون جزو برندهای عالی هستن ولی اگه جاشو با یک زوتاک , پاورکالر, biostar , پالیت, point of view و خیلی های دیگه عوض کنن, کاملا افت پرفورمانس رو متوجه میشی!

از این سه تا برند که گفتی فقط با xfx موافقم و برندی مثل evga خیلی محدود و فروشش کمه.کلاب هم به نظر من اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد و سطحش پایینه.
    دوست عزیز شما این کارت رو دسته کم گرفتید یکی از بهتری برند های کارت گرافیکی دنیا اون هستش و همچنین پاور کالور ادم شاخ در میاره به قول اقای استریم!
    اصلا اینطور نیست! گیگا اصلا گرافیکاش جالب نیست و همچنین ایسوز ! خودمم ایسوز دارم هوب نیست!
    زونک یک از برند های عالی هست!

5. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قصد خاصی از ارسال این پست ندارم ولی بعضی وقت ها چیزهایی ارسال میشه که آدم شاخ در میاره!

اون برندهایی که مشخص کردی، بعضی هاشون از گیگابایت توی تولید کارت گرافیک معتبرتر هستند! به خصوص Palit
    + برندهای خیلی معمولی هم در فرکانس های Reference تفاوت کاراییشون با بهترین برند ها به 2-3 درصد نمی رسه.

EVGA و XFX جزو بزرگترین تولید کننده های کارتهای گرافیک و مادربردهای NVIDIA در این چند سال بودند و بدون شک بزرگ ترین AIB های NVIDIA همین دو کمپانی هستند.

این لیست Authorized Board Partner های NVIDIA :

ASUS
    BFG
    EVGA
    MSI
    Palit
    PNY
    XFX

کد:
    همونطور که مشخصه اسمی از گیگابایت اینجا نیست! (گرچه این کیفیت محصولات گیگابایت رو رد نمی کنه، ولی نشون میده گیگابایت جزو شریک های تجاری اول NVIDIA نیست.)

اینجا هم لیست Board Partner های NVIDIA است که همون Point of View و Zotac و Inno3D و ... همراه با گیگابایت توی این لیست هستند.
    کد:
    -----

مسئله اصلی اینه که محصولات GIGABYTE اکثرا با قیمت غیر واقعی اینجا فروخته میشن، مثلا تا چند وقت پیش یک 9600GT 512MB از گیگابایت حدود 250 هزار تومان قیمت داشت (وقتی Inno3D به قیمت 150 پیدا می شد!)
    یک برند اگه فوق العاده هم باشه این قیمت برای محصولاتش واقعی نیست چون محصولات برندهای مختلف همه با اختلاف چند دلاری عرضه میشن. وقتی یک برند معمولی صرفا به خاطر خدمات خوب قصد داشته باشه محصولش رو 50-60 درصد گرونتر بفروشه مسلمه ارزش خریدش رو از دست میده.
    من لیست پارتنر های انویدیا رو میدونستم. اصلا کاری به این چیزا ندارم چون باز توی ati گیگابایت پارتنره.

من کلی برای اینو اون سیستم بستم, و دفعات اول هر گرافیک رو از مدل های مختلف می بستم تا ببینم کدومش خوبه و میگم, تا حالا گرافیکی به خوبیه گیگابایت نبستم.
    گرافیک هایی که تا حالا بستم:

xfx و Leadtek که واقعا خوبن.

palit , point of view , biostar, power color که واقعا ارزش خرید نداشتن.

از بین این همه برند فقط گیگابایت بود که وقتی باهاش بازی تست میکردم, واقعا حال میکردم. اینم اضافه کنم که اکثر برند هایی که گفتم, اون گرافیکایی که بستم, یک مدل بودن.

الان 9600GT 512 mb که 150 تومنه و 1گیگ 210 تومن.اولش اینطوریه ولی بعدش دوباره برمیگرده, بعدشم الام ما داریم در مورد کیفیت صحبت میکنیم نه قیمت.

من 2 نكته ديگه رو هم اضافه كنم ضمن اينكه كيفيت و گارانتي گيگا رو رد نميكنم بايد بگم كه
    20 برند برتر جهان كه در سال 2008 معرفي گيگا جزوشون نبود. جالب اينكه بايو استارو جزو اين ليست هست.
    گيگاهائي كه تو ايران هست رو نميشه گفت از نظر كيفيت با اونهائي كه مثلا تو امريكا هست يكيه
    پس باید فاتحه خوند به اون جایی که اینارو انتخاب میکنه چون بایوستار به نظر من مفتش هم نمیارزه.واقعا آشغاله.
    Last edited by Mostafa NBA; 30-01-2009 at 13:00.

7. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من لیست پارتنر های انویدیا رو میدونستم. اصلا کاری به این چیزا ندارم چون باز توی ati گیگابایت پارتنره.

من کلی برای اینو اون سیستم بستم, و دفعات اول هر گرافیک رو از مدل های مختلف می بستم تا ببینم کدومش خوبه و میگم, تا حالا گرافیکی به خوبیه گیگابایت نبستم.

Xfx و leadtek که واقعا خوبن.

Palit , point of view , biostar, power color که واقعا ارزش خرید نداشتن.

از بین این همه برند فقط گیگابایت بود که وقتی باهاش بازی تست میکردم, واقعا حال میکردم. اینم اضافه کنم که اکثر برند هایی که گفتم, اون گرافیکایی که بستم, یک مدل بودن.

الان 9600gt 512 mb که 150 تومنه و 1گیگ 210 تومن.اولش اینطوریه ولی بعدش دوباره برمیگرده, بعدشم الام ما داریم در مورد کیفیت صحبت میکنیم نه قیمت.

پس باید فاتحه خوند به اون جایی که اینارو انتخاب میکنه چون بایوستار به نظر من مفتش هم نمیارزه.واقعا آشغاله.
    آره آشغاله كه مادبردي ساخته كه ركورد اوركلاك دنيا رو زده

كلا ايرانيها اينطورند
    جنس گرون= خوب
    جنس ارزون = بد

9. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

xfx و Leadtek که واقعا خوبن.

palit , point of view , biostar, power color که واقعا ارزش خرید نداشتن.

الان 9600GT 512 mb که 150 تومنه و 1گیگ 210 تومن.اولش اینطوریه ولی بعدش دوباره برمیگرده, بعدشم الام ما داریم در مورد کیفیت صحبت میکنیم نه قیمت.

خب به چه دلیل Palit و Point of View و BIOSTAR و PowerColor ارزش خرید نداشتن و گیگابایت ارزش داشت؟
    چون شما باهاش حال می کردید؟
    "حال کردن" رو به طور علمی و فنی تعریف کنید. باید ببینیم چه فاکتوری هست که محصولات گیگابایت دارند و بقیه اون برندها ندارند.

قبول!
    منتظر شنیدن دلایل فنی درباره برتری کیفیت گیگابایت نسبت به بقیه برندها هستم. دلایلتون هم لطفا مستند باشه به همراه منبع معتبر.

منتظر شنیدن دلایل فنی شما برای رد کردن محصولات BIOSTAR هستم.

11. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

سلام جناب Stream
    شما یکی از بزرگان در زمینه سخت افزار هستید(تملق گویی نمی کنم)
    من ساکن شیراز هستم و قصد خرید کارت گرافیک ATI HD4670 دارم اما قیمت های متفاوت این محصول باعث سردرگمی من شده
    طوری که قیمت برند های مختلف 512 و 1gig در محدود 100 تا 165 هزار تومن قرار دارند
    البته تمام برند ها هم در دسترس نیست
    اگر ممکنه لطف کنید سه برند به ترتیب اولویت معرفی کنید بسیار ممنون می شم

یا ممکنه پیشنهاد کنید هر کدوم ارزون تر بود و گارانتی بهتری داشت بگیرم

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

الان یه سوال برام پیش اومد؛
    اگه به فروشنده بگم رادئون HD 4670 Connect 3D می خوام؛فروشنده چه Board هایی رو به من میگه و کدوم هاش بهترن؟
    مثلاً برد گیگابایت.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من با چند تا برند 4670 كار كردم كاملا آشنا هستم.
    Connect3d - HIS- ‍‍Club رو تائيد ميكنم و هر كدوم ارزونتر بود رو پيشنهاد ميكنم تو اين بين اگر HIS هم يه 7-8 تومني گرونتر بود اون رو توصيه ميكنم( به خاطر فنش و قابليت اوركلاك بيشترش)
    ولي Force3d رو توصيه نميكنم يكي از بچه ها خريده بود دماش خيلي بالا بود و تو بازي به 90 هم ميرسيد.

15. 2 کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام جناب stream
    شما یکی از بزرگان در زمینه سخت افزار هستید(تملق گویی نمی کنم)
    من ساکن شیراز هستم و قصد خرید کارت گرافیک ati hd4670 دارم اما قیمت های متفاوت این محصول باعث سردرگمی من شده
    طوری که قیمت برند های مختلف 512 و 1gig در محدود 100 تا 165 هزار تومن قرار دارند
    البته تمام برند ها هم در دسترس نیست
    اگر ممکنه لطف کنید سه برند به ترتیب اولویت معرفی کنید بسیار ممنون می شم

یا ممکنه پیشنهاد کنید هر کدوم ارزون تر بود و گارانتی بهتری داشت بگیرم

ممنون
    تو شیراز 4670 رو کمتر از 120 نمیدن اگه 100 گیر اوردی به ما هم یه ندایی بده تا برای یکی از اقوام بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •