مرسی , شبکه گوشی به گوشی یا با کامپیوتر , هر کدوم که شد , میخوام یکسره در حال کار باشه !!!
ممنون
مرسی , شبکه گوشی به گوشی یا با کامپیوتر , هر کدوم که شد , میخوام یکسره در حال کار باشه !!!
ممنون
باشه...ببینم چیکار کنم که wi fi چند ساعت کار کنه تا باتری تموم شه...تا چند روط دیگه بهت میگم...راستی برنامه gps همراه با نقشه تهران ریختم که عالی عمل میکنه.تو خونه هم راه میرم رو نقشه نشون میده.خیلی دقیقه.به شما هم توصیه میکنم..![]()
میبخشید که سوالم خیلی بدوی و ابتدایی هست , توی پروفایلهای بلوتوث x1 پروفایل pan هم داره ؟؟
البته خودمم احتمال میدم که داشته باشه , ولی میخوام مطمئن بشم !!!
مرسی
تو الکامپ یه نقشه ی تهران بود که نقشرو به صورت سه بعدی نشون می داد _مثل نقشه های نوکیا)و اسم همه ی مناطق مهم اطراف مسیر رو هم با ساختمانهای خدماتی دورش نشون میداد(مثل رستوران)البته فک نمی کنم خیلی دقیق بوده باشه
یه کتاب اولم داشت که مثلا اگه می خواستی بری فلان موزه آدرسشو از همونجا که بودی می داد و مسیرم می تونستی برنامه ریزی کنی (مثلا از اتوبان نمی خوام برم که به ترافیک نخورم و نزدیک ترین راه از کوچه پس کوچه ها رو میداد)
کلا چیز جالبی بود ولی شرکت سازندش برا نصب 50.000 تومن می گرفت البته با کلی خدمات و آموزش قول آپ دیت رایگان هر چند وقت ، البته باید روی اینتر نال مموری نصب بشه و حجمش 200 مگ پس خودش به تنهایی نصف حافظه داخلی یه x1 رو میگیره البته این یه مورد و فک کنم طرف اشتباه گفت چون همه جای دنیا نقشه رو رو رم می ریزن
کارتشو گرفتم ولی الان نمیدونم کجاست اگه خواستین بگین چون باید دنبالش بگردم
Last edited by Hamid..God; 30-01-2009 at 14:24.
نیکی و پرسش !!!
تو منوی بلوتوس رفتم اینا هست...
devices.mode.com ports.timeout.profiles.audio.security
راستش نمیدونم pan که میگی چیه...![]()
تو ایران کمتر کسی پیدا میشه واسه نرم افزار 50 تومان بده...اگه قانون کپی رایت بود و نرم افزار و بازی بود 60 70 تومان و یه ویندوزی که 90$ هست 5 6 تومان میخریم انوقت این نقشه قیمتش مناسب بود.![]()
Last edited by hesamkowsar; 30-01-2009 at 14:50.
راستی کسی ندیدم تو این تاپیک در مورد 4 led جالب این گوشی چیزی بگه...شاید مهم نبوده...اما به نظر من به گوشی جلوه داده...
چرا یه چیزایی گفته بودن اما زیاد توضیحی نبود. با برنامه xperia tweak هم میشه تنظیمشون کرد حالا چه تنظیمی من ندارم که تست کنم.
4 تا led دارای رنگ های زیر هستش که با xperia tweak میشه اونها رو عوض کرد مثلا برای الارم زنگ پیام کوتاه وغیره.....
1.ابی تیره
2.قرمز
3.بنفش(ارغوانی)
4.سبز
5.ترکیب ارغوانی و سفید
6.ترکیب زرد سبز ارغوانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)