تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 755 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام و تشکر از همگی برای جوابای زیبا و کاملشون
    من میخوام یه پرینتر لیزی (3 کاره >> کپی ، اسکن ، پرینت) بگیرم فقط برای متن ( کار خانگی روزانه 10 صفحه میانگین ، فقط تکست ) (سیاه سفید) مد نظرم هست و تا 150 میخوام هزینه کنم حالا تا این سقف چه مدل هایی رو پیشنهاد میدین فقط نکته اصلی قیمت پایین بودن کارتریج و شارژ هست (شارژ زیر 15 و کارتریج اصل زیر 35 )

به نظر خودم مدلای مشکی سامسونگ چیز جالبی ه !!
    مدلای scx-4300 و scx-4500 سامسونگ چطوریاس ؟ کسی داره !!؟
    هزینه تونر هاش تو چه رنج قیمت ی هست !؟ شارژ میشه کردش یا باید اورجینال گرفت !؟

ببخشید اگه زیاد شد
    خیلی متشکر
    پرینتر های مد نظر شما پرینتر های خوبی هستند.
    scx4500 از لحاظ شارژ کردن بهتره چون چیپستش در ایران مو جوده.هزینه شارژ در همون حدود 15 خواهد بود ولی قیمت خود کارتریج خیلی بالاتر هست.اصلا زیر 60 تومن کارتریج اوریجینال برای لیزری تک رنگ نداریم.

سلام جناب سناتور عزیز
    منو به خاطر میارید؟؟ در چند صفحه قبل در همین تاپیک بهم گفتید که برای اینکه روی دی وی دی با پرینتر اپسون r290 چاپ بزنم و با اب پاک نشه باید از جوهر استادلر استفاده کنم اما من شهرستانم و هرچی به نمایندگی ها در تهران زنگ میزنم میگن که همچین چیزی ندارند
    میشه شماره تلفن یکی از فروشندگانی که این نوع جوهر میفروشن رو به معرفی کنید؟؟
    اگر شماره پیدا نکردید ایا راهی داره چیزی به رنگ اضافه کنم که پاک نشه؟؟

بنده قبلا هم عرض کردم که چون از جوهر افشان تا حالا استفاده نکردم،اطلاعات دقیقی ندارم.شاید اصلا چنین جوهری موجود نباشه.
    در ضمن فکر کنم برای پرینت روی سی دی اصولا باید سی دی مخصوصی وجود داشته باشه.
    اطلاعات بنده در این زمینه کمه.

2. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

ولی میتونی دقیقا بهم بگی قیمت پک کارتریج اصل مدل 4300 چنده ؟ تو پکش باید 2 تا کارتریج باشه ؟!
    مرسی از راهنمایی ت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توجه كنيد، توجه كنيد:
    آقايون و خانوم هايي كه ميرين سراغ پرينتر ها و چند كاره هاي جديد سامسونگ، مثل CLP315، 4300 و ...:
    لطفا بعد از خريد پرينتر نياين بپرسين كارتريج هاي اينارو چجوري و كجا شارژ كنيم، چون چيپ هاي اينا توليد نميشه، همگي خوش اومديدن. 60 - 80 تومن هاتون رو بگيرين دستستون برين كارتريج فابريك بخرين.
    اين جواب كلي براي تمام عشق سامسونگ ها بود كه قيمت پايين چند كاره هاش يه جورايي به آدم سيخ ميزنه! بعداً قراره سر اون پولي كه اول بايد بابت خريد چند كاره ميدادي رو بدي سر خريد كارتريج.
    آقاي سامسونگ سر پرينتر هاي 510 و 550 آزاده بود كه كارتريج هاي 7000 برگي رو ميداد و كافي بود دو تا سر چيپ كارتريج رو بهم بزني تا Reset بشه!! الان فهميده اون موقع چه خريت ميكرده، كارتريج هارو كرده 700 برگي يا 2000 برگي، چيپ هم نداره. الان آقاي سامسونگ نشسته داره با زنش ديزي دو نفره ميزنه و به كل اين جماعتي كه دارن ميرن سامسونگ بخرن، ميخنده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا میفرمایید تکلیف من چیه؟؟
    کجا باید سوالمو مطرح کنم که جواب بگیرم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی میتونی دقیقا بهم بگی قیمت پک کارتریج اصل مدل 4300 چنده ؟ تو پکش باید 2 تا کارتریج باشه ؟!
    مرسی از راهنمایی ت
    قیمت دقیق اطلاع ندارم ولی حدود 70-60 تومن هست.
    من تا حالا هیچ پرینتر لیزری ندیدم که روش کارتریج اضافی گذاشته باشن.در بیشتر موارد قیمت کارتریج با خود پرینتر اختلاف کمی داره(البته در تک کاره ها)

حالا میفرمایید تکلیف من چیه؟؟
    کجا باید سوالمو مطرح کنم که جواب بگیرم؟؟
    از فروشنده ها سوال کنین.

7. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توجه كنيد، توجه كنيد:
    آقايون و خانوم هايي كه ميرين سراغ پرينتر ها و چند كاره هاي جديد سامسونگ، مثل CLP315، 4300 و ...:
    لطفا بعد از خريد پرينتر نياين بپرسين كارتريج هاي اينارو چجوري و كجا شارژ كنيم، چون چيپ هاي اينا توليد نميشه، همگي خوش اومديدن. 60 - 80 تومن هاتون رو بگيرين دستستون برين كارتريج فابريك بخرين.
    اين جواب كلي براي تمام عشق سامسونگ ها بود كه قيمت پايين چند كاره هاش يه جورايي به آدم سيخ ميزنه! بعداً قراره سر اون پولي كه اول بايد بابت خريد چند كاره ميدادي رو بدي سر خريد كارتريج.
    آقاي سامسونگ سر پرينتر هاي 510 و 550 آزاده بود كه كارتريج هاي 7000 برگي رو ميداد و كافي بود دو تا سر چيپ كارتريج رو بهم بزني تا Reset بشه!! الان فهميده اون موقع چه خريت ميكرده، كارتريج هارو كرده 700 برگي يا 2000 برگي، چيپ هم نداره. الان آقاي سامسونگ نشسته داره با زنش ديزي دو نفره ميزنه و به كل اين جماعتي كه دارن ميرن سامسونگ بخرن، ميخنده!
    حق با این دوستمونه.البته چیپست اونها هم تا جند وقت دیگه میادش.
    الان چیپست این مدلا در ایران مو جوده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

منظورم از پک ، پک کارتریج اورجینال بود ! فکر کنم 2 تا توش باشه که میشه هر کدوم حدود 35 تومن

حالا اینجا کسی نیست که خودش این مدل هارو داشته باشه !؟؟؟؟
    من که دلم میخواد یکی از اینا رو !!!!! خودم چیپ میپشو اختراع میکنم میزنم تنگش بعد کلی پرینت میگیرم میرم تو خیابون به اینو اون نشون میدم !! الان حالم گرفتس
    ولی اگه تو پکش کارتریج 2 تا باشه که خیلی خوبه چون من کم پرینت میگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام و تشکر از همگی برای جوابای زیبا و کاملشون
    من میخوام یه پرینتر لیزی (3 کاره >> کپی ، اسکن ، پرینت) بگیرم فقط برای متن ( کار خانگی روزانه 10 صفحه میانگین ، فقط تکست ) (سیاه سفید) مد نظرم هست و تا 150 میخوام هزینه کنم حالا تا این سقف چه مدل هایی رو پیشنهاد میدین فقط نکته اصلی قیمت پایین بودن کارتریج و شارژ هست (شارژ زیر 15 و کارتریج اصل زیر 35 )

به نظر خودم مدلای مشکی سامسونگ چیز جالبی ه !!

هزینه تونر هاش تو چه رنج قیمت ی هست !؟ شارژ میشه کردش یا باید اورجینال گرفت !؟

ببخشید اگه زیاد شد
    خیلی متشکر
    حالا که این مدل سامسونگ ها رفتن کنار یه چند مدل دیگه معرفی کنید بهم !؟
    مدل های ساده هم ( فقط پرینتر ) هم بهم معرفی کنید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا که این مدل سامسونگ ها رفتن کنار یه چند مدل دیگه معرفی کنید بهم !؟
    مدل های ساده هم ( فقط پرینتر ) هم بهم معرفی کنید ؟
    رنج قیمت 100 تومن hp 1006 بهترین هست،رنج قیمت 200 تومن hp 2015 بهترین است.
    کلا در بازار ایران اچ پی بهترین است.چون هم کیفیتش از اون یکی ها بالاتره هم قطعاتش عین پیکان راحت پیدا میشه و هم شارژش راحت و ارزونه.چیپست هم نمیخواد.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض Canon i550

دوستان من به تازگي هر 4 كاتريج راشارژ كرده ام ولي وقتي پرينتر را روشن ميكنم چراغ پاور اش بايد سبز وثابت بماند ولي مرتب در حال چشمك زدن وبه رنگ زرد ميباشد يا به عبارتي ميتوان گفت پرينتر درحالت آماده قرار نميگيرد لطفا راهنمائي كنيد واگر احتمال گرفتگي نازل باشد به چه صورت وبا چه محلولي بايد تميز شود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •