دوستان كسي برنامه اي ميشناسه كه اين كارو بكنه؟![]()
دوستان كسي برنامه اي ميشناسه كه اين كارو بكنه؟![]()
اینو از رایان موزیک برات برداشتم
حذف صداي خواننده با برنامه Winamp : در درجه اول بايد نسخه وينمپتون بالاتر از5.20 باشه. در درجه دوم اگه ميخواييد آهنگ بدون خواننده رو سيو كنيد بايد يه برنامه ديگه داشته باشيد كه وقتي وينمپ داره موسيقي بدون صداي خواننده رو پخش ميكنه شما اون رو با يه برنامه ديگه ضبط كنيد.نحوه كار به اين صورت هست: برنامه وينمپ رو اجرا كنيد. در محيط برنامه Ctrl + P رو فشار بديد.اين قسمت تنظيمات برنامه هست كه شايد قبلا هم باهاش سر و كار داشتيد. حالا از فهرست ستون سمت چپ و از سر شاخه ي Plugins (اگه چيزي زيرش ديده نميشه روش دابل كليك كنيد) گزينه ي DSP/Effect رو انتخاب كنيد. حالا توي پنجره سمت راست بايد گزينه اي به اسم Nullsoft Signal Proccesing Studio DSP ديده بشه. اون رو انتخاب و روي دكمه Configure Active Plugin كليك كنيد.حالا بايد پنجره اي مثل شكل پايين ديده بشه.
حالا نيازي به اون پنجره تنظيمات نداريد و اون روميتونيد ببنديد تا فقط پنجره پلاگين باقي بمونه. در پنجره پلاگين روي دكمه Load كليك كنيد.فايلهايي كه ميبينيد در واقع هر كدوم يكجور افكت و تغيير صداي زنده روي آهنگهاي وينمپ هستند. افكت justin - stupid stereo voice removal رو انتخاب كنيد. دقت كنيد كه تيك قسمت Enable Proccesing فعال باشه تا افكت روي صدا اعمال بشه. حالا آهنگي رو كه ميخواييد قسمت خواننده ش حذف بشه پخش كنيد تا وينمپ اون رو بصورت حذف صداي وكال پخش كنه. براي گرفتن بهترين نتيجه ميتونيد اون دسته ي كشويي رو تا آخر بالا ببريد. اگه از نتيجه كار راضي بوديد با يه برنامه ضبط صدا صداي پخش شده از وينمپ رو ضبط كنيد. ميتونيد باقي افكتها رو هم واسه تنوع هم كه شده امتحان كنيد و از هر افكت ديگه اي خوشتون اومد اون رو روي اهنگهاتون اعمال كنيد.
سلام
بهترین برنامه adobe audition . لینکش تو همین سایت هست .
masoudrejae&oj2008pc aziz kheili mamnoon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظره من
هیچ نرم افزاری در این زمینه نمیتونه بطور 100 % عمل کنه
رد گزینه![]()
نظر من هم همينه
چون خودم چند ساليه توي اين كارا هستم به قطع بهتون ميگم كه براي موزيك هايي كه Karaoke ندارند اين كار عملا امكان پذير نيست
اما با نرم افزار هايي ميشه فركانس هايي رو كه Vocal توي اونها قرار داره رو تشخيص و اونها رو تغيير تا تضعيف كرد تا صداي Vocal كمتر به گوش برسه
نرم افزاري مثل Audiotion هم تقريبا واسه اين كار مناسبه (چون كار باهاش راحته)
اما واسه كاراي حرفه اي تر حتما بايد افكت VST مخصوص اين كار نصب بشه (كه اونم باز 100% نيست اما نتيجه كارش بهتره)
پس صدا و سيما چطوري فيلماشو اينقدر قشنگ دوبله ميکنه که صدا هنرپيشه نيست؟
نسخه هایی که اونا میخرن صدای هنرپیشه ها از صدای صحنه جداست
اون از دستگاه dj یا شبیه اون استفاده میکنه..
تنها موردی که میشه 100% این کارو کرد دستگاه dj هستش!
من خودم امتحان کردم.
لطف کنيد بگيد از چه برنامه اي استفاده ميکنن ميدونم برنامه رو ميخرن خب اسمشون چي هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)