در مورده مسابقه وقتی تاپیک مسابقه زده شد در مورده تمام قوانینش صحبت میکنم
اپیک امروز یا فردا زده میشه
ممنون
در مورده مسابقه وقتی تاپیک مسابقه زده شد در مورده تمام قوانینش صحبت میکنم
اپیک امروز یا فردا زده میشه
ممنون
نمیشه تو نتایج مسابقه یه سری تفکیکات انجام بشه ! واضح تر می گم ، مثلا یکی مثل من ، شاید بتونم یه مدل نسبتا خوب بزنم ولی عمرا نمی تونم درست و حسابی تکسچر بدم و رندر بگیرم . تو نتایج نهایی تون غیر از سه کار برتر یدونه بهترین مدلینگ و خلاقانه ترین طرح رو هم انتخاب کنید . نمیشه !
پ . ن : الآن هادی میاد 4 تا دلیل بی ربط و با ربط میاره می زنه تو پک و پوزمون !!!
منم موافقم با بلك فاكس...
منم نميتونم توي كاراكتر ...متريال خوبي بدم
ببخشيد اين راي گيري پس برا چي چي انجام ميشه ! مگه قرار نيست بر طبق اين موضوع انتخاب شه پس چرا همه ميخوان كاراكتر بسازن؟
به نظر من که بهتره تفکیک کردن رو فراموش کنید!! نباید به خاطر بعضی از ضعف هاتون این کار رو بکنید...
بالاخره باید یه روز سعی کنید مشکلاتتون رو درست کنید نه این که چون توی یه چیز ضعیف هستید برید و ازش فرار کنید!!!... به جای این کار برید روی نقاط ضعف کار کنید.
این جور مسابقه ها هست که می تونید توش یه ذره به خودمون زحمت بدیم و توی اون جاهایی که صغیف هستیم یه تکونی بخوریم ناسلامتی همتون هم که تا حدودی حرفه ای کار می کنید...!!!
وا تعجبا!!!!!!
خوب به نظر من هم حرف Sia-Saketi عزیز درسته هم Black Fox عزیزه دلم...
به نظر من برای انتخاب بهترین کارها بعد اینکه بهترین کار مشخص شد بهترین مدلساز-رندر-متریال-تکسچر- و غیره... مشخص بشه...
اینطوری هم هر کی میتونه بفهمه که تو چه زمینه ای وارد تره هم اینکه تفکیک پیذیری انجام شده....
خوب منم موافقم...حرف سیا ساکتی رو هم اساسی قبول دارم..دقیقا همینه....خوب منم تو همه بخشا مشکل دارم ولی میخوام تو مسابقات شرکت کنم تا هی مجبور شم تو اون بخشا کار کنم....
انی جوری که بهترین های هر چیزی رو هم انتخاب کنیم خیلی جالبه...
البته من این رو بگم که من توی مسابقه شرکت نمی کنم! چون من هنوز توی 3d در حد آماتور هم نیستم و تازه می خوام از تابستون شروع کنم به یاد گیری (فقط تا حدودی با بعضی مسائل 3d آشنا شدم)
من فقط نظرم رو دادم چون دارم کارهای 3d رو پی گیری می کنم.
بچه ها اینجا چند وقت یک بار مسابقه می ذاریم؟
من پیشنهاد می کنم که توی عید نوروز یه مسابقه بذارید که طراحی سفره 7 سین باشه...
می تونیم برای قشنگی کار محیط هم یک اتاق قدیمی (از همون خونه های قدیمی که شیشه رنگی داره!و...) استفاده کنیم!...
این جوری هم فکر کنم که چون توی تعطیلات هستن همه وقت باشه و شرکت کننده هم زیاد بشه... البته به این شرط که چند هفته قبل عید یه خبری بدیم به همه تا شرکت کننده ها زیاد باشن...
مابقی قوانین و جزئیاتش هم مدیر و 2 همکار گرامی انجمن 3D خودشون طراحی می کنن؛ من فقط نظر دادم؛ باز هم می گم که من هنوز در سطح یک آماتور هم نیستم و تازه می خوام از تابستونی برم آماتور بشم
دیگه بقیه ی ماجرا با خودتون!... (شاید هم نظر بیخودی دادم چون ممکنه بروبچ برن سفر!)
این موضوع سفره ی هفت سین خیلی خز شده
فک کنم تو همه ی فرومها یکی یبار مسابقه با این موضوع گذاشتن . حال نمیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)