تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 59 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 581

نام تاپيک: کلوپ LG Viewty

اگه نباشه جاش خالی می مونه spz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا مثلا کلوپ ویوتیه شما ها همش دارید در مورد گوشی های دیگه صحبت می کنید !آقا این برچسب روی کاور من هوا رفته زیرش کجا باید ببریم عوض کنم ؟ اصلا می فروشن ؟

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من این گوشیو تازه خریدم می خواستم در رابطه با این گوشی به دوستانی که طالبه این گوشی شدن اطلاعاتی داده باشم

1. دوربین این گوشی بی تردید فقط در فضا هایی که نور کافی داره خوب عکس میگیره این گوشی در محیط منزل با نور متوسط عکس های افتظاهی میگیره من قبل این گوشی k810 داشتم واقعا بهتر از این گوشی عکس میگیره البته وقتی عکس رو در ال سی دی گوشی میبینید بسیار ذوق زده میشید ولی وقتی اونو تو مانیتور میبینید پی به فاجعه عمیقی خواهید برد اغلب عکس های گرفته شده با این گوشی تار هستند و مایه تاسف.حتی بعد از کلی ور رفتن با تنظیمات گوشی نتیجه دلخواهی به دست نخواهد آمد و شما پی به بیهوده بودن سه گزینه normal fine super fine در منوی تنظیمات دوربین خواهید برد. در نهایت با کسانی که این گوشی رو دارند هم مقایسه کردیم ومتوجه بی ایراد بودن گوشی خود شدم؟؟؟!!!

2.فیلم برداری این گوشی وواقعا عالیه و از هر نظر مورد تایید .ولی اگه می خواهید 120 فریم فیلم برداری کنید به محیطی پر نور احتیاج دارید.

3.در رابطه با حساسیت صفحه تاچ گوشی باید عرض کنم که در بعضی مواقع اعصاب خورد کن می باشد به خصوص برای بالا و پایین بردن منو ها چون بار ها ممکنه که در منوهای اشتباهی وارد شوید (طریقه بالا بردن منو ها به این صورت هست که باید اخرین گزینه را لمس کرده و به سمت بالا هدایت کنید که به اشتباه ممکن است بارها وارد اخرین منو که باید انتخاب کنید شوید.)

4.تا کمی حافظه گوشی پر میشه مثلا 500 مگ گوشی کند میشه در ضمن در قسمت نمایش تصاویر و فیلم ها با مکث بالایی روبرو هستید البته در هنگام مرور

5.صدای گوشی خیلی کم هست حتی پس از وارد کردن کد به گوشی ولی صدای رینگ تون و اس ام اس بلند و واضح هست
    صدای ایرفون گوشی متوسط هست و در محیط های شلوغ کم به نظر می اید

6.من گوشیم رو هر دو روز شارژ میکنم KE990 با کاربری متوسط

7.ال سی دی گوشی از وضوح بالایی بر خوردار هست وبا انتخاب یک بکگراند با کیفیت به خوبی جلب توجه میکند در زیر نور مستقیم هم نسبتا خوانا می باشد

8.واما نصب بازی و برنامه روی این گوشی با اما و اگر هایی مواجه هست اول انکه نصب برنامه بالای 3 مگ رو نمیپذیرد مثلا برنامه نقشه تهران و اطلاعات دارویی و همچنین بعضی بازی ها را ساپورت نمیکنه ویا اگر هم نصب بشود به شدت کند اجرا میکند.مثلا بازی dirt

9.نصب تم روی گوشی هم نسبتا مشکل هست ولی به امتحان ان می ارزد تم های این گوشی استثنایی و جالب هستند به خصوص تم 3D CUBE

در نهایت امیدوارم کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارند بهره کافی رو برده باشند من نسبتا از این گوشی راضی هستم شاید باید گفت بهش عادت کردم ولی دلم برای گوشی key دار خیلی تنگ شده

3. این کاربر از parham_overset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه chia.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال خیی مهم!!
    تو یکی از سایت ها خوندم که یه مشکل عجیب از ویوتی گرفته بود!
    گفته بود که وقتی می خوایی با ویوتی بازی کنی چندتا key لمسی رو صفحه ایجاد میشه که نمیشه بیشتر از یه کلید رو به طور همزمان لمس کرد!!!!!!!!یعنی بازی های باحال غیر ممکن!!!!!
    راسته!!!!؟؟؟؟؟ تو رو خدا بگید دروغه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اگه نظر منو بخوای که ویوتی اصلا برای بازی اون هم از نوع اکشن خوب نیست.
    کلا با صفحات لمسی نمیشه خوب بازی کرد!
    اگه برای بازی میخوای برو نوکیا سری n بخر که ngage هم هست و بازیهاش نسبتت به جاوا خیلی بهتره!

داره خودمونی میشه Galant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من الان 3 ماه هست که مدل ku990r دارم واقعا گوشی خیلی خوبیه
    آرش جان از كجا ميشه خريد من كه پيدا نكردم ( لطفا به ايميل من آدرس يا تلفن فروشگاه رو بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من از اول تاپیک تا اینجا دونه دونه پستها رو خوندم میخواستم ویوتی بخرم ولی یکم دودل بودم.اما حالا حتماً میخرمش ولی یه چیزی kc910 خیلی بهتر نیست؟ کاملاً ارتقا یافته ویوتیه: دوربین 8، تشخیص چهره و لبخند، قابلیت پخش دالبی و خیلی چیزای دیگه به علاوه تمام امکانات دوربین ویوتی.
    فقط متاسفانه اون موقعه ای که من شناختمش تو ایران نیومده بود الانو نمیدونم.اگه کسی خبری ازش داره که اومده یا نه خیلی خیلی ممنونش می شم بگه!
    سلام، من ديروز ( چهارشنبه 9 بهمن 87 ) علاالدين بودم kc910 موجود بود ولي گرون بود ( 550 تا 580 ) اگر برات گرون نيست ، عالي، حتما بخر

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه جانم. نمی شه.
    ال جی ویوتی دارای محیط جاوا هست؛ مانند سونی اریکسون. اما با این فرق که می تونه از تم های فلش پشتیبانی کنه و در میان برنامه ها به راحتی گردش بکنه. همین دو فرق ساده از تفاوت های وحشتناک ساختاری سامانه جاوای ال جی ویوتی و سونی اریکسون سرچشمه می گیره. برای مثال من تمی دارم که وقتی روی ویوتی نصبش می کنین، محیط ویوتی را کاملا شبیه ویندوز ویستا می کنه... مثل ویستا دارای نوار وظیفه، فهرست آغازین، نوار ابزار کنار صفحه و... می شه. باور نکردنیه ولی جنس تم از نوع فلش هست که برای اجرای چنین تمی نیازمند به ساختار نصبتا پیچیده داره.

و اما اینکه چرا نمیشه یک راست اون رو نصب کرد... شاید بشه این رو یکی از مشکلات ویوتی به حساب آورد. ویوتی پرونده تم یکپارچه نداره! در نوکیا شاهد این بودیم که تم بصورت یک پرونده نصبی، نصب می شد. در سونی اریکسون و همچنین سری 40 نوکیا نیز تم ها نیازی به نصب نداشتند و با یک اشاره اجرا می شدند. اما متاسفانه در ال جی این گونه نیست. اون طور که من کنکاش کردم، در پوشه تم، پوشه های گوناگونی وجود داره که هرکدوم برای یه بخشه. برای تم های پیشرفته که دارای بوت اسکرین و صدای آغازین هم هستند، باید پوشه های دیگر را نیز تغییر داد.
    از اونجایی که امکان نصفه و نیمه نصب شدن تم ها به شکل دستی وجود داره، نصب اون ها به این شکل توصیه نمی شه و برای همین، ما استفاده از برنامه های میانجی رو پیشنهاد می کنیم. چون این برنامه ها می تونن به طور کامل تم ها رو نصب کنن.

-----------------------------------------

in persian:

مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف

in english:

down with israel, down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of dirty zionism

in hebrew:

עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים

in arabic:

تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع

آقا داريوش مدل گوشيتون دقيقا چيه ؟ و اگر الان ميخواستي ويوتي بگيري چه مدلي رو ميگرفتي؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قیمت ku990R بدون گارانتی 335.000 هزار تومان

سلام من علاالدين رو پشت و رو كردم ولي Ku990R v رو پيدا نكردم ، راستي نماينده كامتل كه تو علاالدين بود خيلي رو مدل KE990 تاكيد داشت نظر دوستان چيه ؟

اگر كسي آدرسي از فروشگاه يا تلفني داره كه بشه Ku990R رو خريد بگه ، ثواب داره

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از دوستان کسی شماره شرکت کامتل نمایندگی ال جی را داره؟؟

پارس كامتل : 88638214 الي 20

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يه خواهش از تمامي دوستاني كه ويوتي مدل ku990R دارند ميشه محل دقيق و يا تلفن فروشگاهي رو كه بتوان الان KU990R رو خريد به من بديد ( ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ) با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •