تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 312 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پسر جون چه ساده مکاتب الهی را زیر سیوال میبری ایا روز داوری رو فراموش کردی؟تو راجع به اک چی میدونی ؟از اقای اهرپور که
    اصلا هم جدی نگرفتیش چطور؟چهار تا کتاب خوندی مثل اخوندا رفتی بالای منبر فتوا میدی این خوبه اون بده
    و تو ای دوست خوب که با حرف کس دیگه عقیده ات رو عوض میکنی
    حقیقت رو چه ساده فرض کردی
    ای عشق همه بهانه از توست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مريم جان خيلي ممنون راضي به زحمت نبودم قشنگ بودن
    در مورد دانلود هم وظيفم بود اينجا همه به همديگه كمك ميكنن بدون منت و عمل متقابل

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahrad
    پسر جون چه ساده مکاتب الهی را زیر سیوال میبری ایا روز داوری رو فراموش کردی؟تو راجع به اک چی میدونی ؟از اقای اهرپور که
    اصلا هم جدی نگرفتیش چطور؟چهار تا کتاب خوندی مثل اخوندا رفتی بالای منبر فتوا میدی این خوبه اون بده
    شهراد جان يه مقدار برو بگرد و ببين پيروان اك در ايران وضعيتشون چجوريه فك كردين من وقتي اومدم اينجا حرفهاي دوست خوبم آقا سوشيانتو ديدم اك رو رد كردم خير من خودم تا بحال چند نفرو ديدم كه پيرو همين فرقه بودن ولي وضع زندگي شون خيلي بد بود مثلا يكيشون اصلا به زنش اهميت نميداد هميشه در حال تمرينو خوندن كتابها و... بود خدا نگفته كه ما بياييم و زندگي اين دنيا رو تباه كنيم به خاطر اينكه به اون برسيم نه اينطوري هم نيست خدا رو مثل يه دوست صدا بزن دستتو ميگيره و به سمت خودش ميكشونه من شخصا به اين نتيجه رسيدم.

داره خودمونی میشه maryam1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahrad

آقای محترم ما اینجا جم نشدیم تا عقاید خودمونو به دیگران تحمیل کنیم , ما نظرات همدیگرو میشنویم در موردش فکر میکنیم تحقیق میکنیم و اگر به نظرمون منطقی اومد قبول میکنیم, اگر نظراتی که اینجا مطرح میشه مخالف نظرات شماست شما مینونی نظر خودتو داشته باشی, در ضمن مگه شما این تایپیکو به طوره کامل خوندی ؟ از قرار معلوم این کارو نکردی ,اول همه چیزیرو که اینجا مطرح شده بخون بعد خوشحال میشیم نظرتو بدونیم
    به نظر من تا حالا چیزی گفته نشده که مکاتب الهی زیر سوال برده باشه
    من هم اینجا نشستم تا کسی چیزی میگه تائید کنم حتما در مورده حرفهاش فکر میکنم اگه به نظرم منطقی اومد قبول میکنم

داره خودمونی میشه رضا حاجي زاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عجب مباحث باهالي دايد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

shahrad گرامی فکر میکنم جواب تمام سوال های شما در پست شماره 223 دادم
    حتی در مورد روز داوری
    اون اقای اهر پور وقتی جواب سوال میدونست با جدیت جواب میداد و وقتی نمیدونست هم با عصبانیت میگفت من چمیدونم برید از خودشون بپرسید (منظور اساتید معنوی که کالبد جسمانیشونو ترک کردند بعد هم با اخم میرفت)
    میشه بگید اگر قرار بود همه سوال هامونو از اون ها بپرسیم پس اقای اهرپور و جناب اقای نظیر پاتال نماینده ماهانتا اون جا چیکار میکردند و برای چی جلسه تشکیل دادند
    اخوند هم من نیستم بلکه اون کسی هست که یکی از استادان بزرگتون میدونید
    منظورم مولوی خودمون هست که یک مسلمان سنی و بسیار متعصب بود وبیشترین نامی هم که در اشعارش به کار برده نام مصطفی هست که یکی از لقب های پیامبر هست
    اون دوست عزیز هم که میگی با حرف من عقیدشونو عوض کردند کاملا اشتباه میکنید چون ایشون اطلاعات خودشونو در مورد اکنکار از همین جا بدست اوردن و قبل از اون عقیده ای نبوده که من بخواهم عوض کنم در ضمن در همون پست شماره 223 هم دیدید که گفتم نظر منو فقط به عنوان یک نظریه قبول کنند وبروند و تحقیق کنند ودر ضمن تمرینات هم انجام میدهند
    اگر به نظر شما این تمرینات فقط مخصوص اکنکار هست و هر کس که انجامش بده استادان اکنکار میان و کمکش میکنند و خود اک هست که همه چیزو پیش میاره پس مطمئن باشید که اگر اکنکار درست هست این خانوم اکیست میشن و حرف های من اصلا راهو براشون نبسته
    شما هم به جای این جبهه گیری ها بهتر بود فعلا جواب همون چند سوال من در مورد اکنکار بدید اگر جواب درستی داشتید و همین طور اگر استدلالی برای حقانیت اکنکار داشتید ما سراپا گوشیم شاید ما هم اکیست شدیم
    در ضمن من نباید از روز داوری بترسم چون کسی را مجبور به انتخواب عقیدم نکردم و به نظرم هر کس که ادعا کنه که تنها راه رستگاری راه اون هست در اشتباهه چه اکنکار باشه چه هر دین یا طریقت دیگه
    اون کسی باید از روز داوری بترسه که سعی داره همه را سر سپرده خودش بکنه در حالی که میدونه به اندازه انسان های روی زمین راه برای رسیدن به خدا هست
    بعد هم اگر از عارف دیگری که با روشی غیر از روش اون به خدارسیده خوشش بیاد به زور اونو جزو استادان خودش میکنه
    اون کسی باید از روز داوری بترسه که نام الله که یکی از نام های خدای یگانه هست را به شیطان نسبت میدهد
    حد اقل مسلمان ها میگن که نام خدا به هر زبان و خطی که باشه مقدس هست و نباید بدون وضو روی اون دست گذاشت
    روزی همه ما روح هایی متعالی خواهیم شد و شاید حتی به یاد نیاریم که چه طور بر سر تعصب بر طریقت خود با هم مجادله میکردیم
    ما بر خلاف شما نام سوگماد مقدس و پاک میدونیم
    در پناه خدا - الله -سوگماد -یزدان - گاد - یعنی همان خدای یگانه که بهترین نام ها از ان اوست

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamidak
    سوشيانت ميخواستم بدونم كه ميشه بوسيله ي خودهيپنوتيزم قدرتهاي ماورا رو در خودمون فعال كنيم؟
    چون من شنيدم كه اگه كسي بتونه به خلسه عميق برسه براحتي ميتونه برخي از قدرتها رو در خودش فعال كنه
    ميتونين جواب سوالمو بدين؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

حمید جان شما فکر کنم 24 ساعت توی اینترنت باشید
    با هیپنوتیزم خیلی عمیق با صرف وقت زیاد بعضی کار ها میشه کرد مثل تلپاتی و روشن بینی
    ولی دلیلی نداره وقتی مدیتیشن هایی با قدرت بیشتر هستند و به صورت تخصصی به شما کمک میکنند تا خیلی از نیرو ها فعال کنید نیازی به این همه زحمت برای خود هیپنوتیزم باشه
    امید وارم از من نخواهید این روش ها تایپ کنم چون توی هر کتابی که بخرید کلی روش نوشته
    اگر تهران هستید که دیگه هیچ مشکلی ندارید
    کتاب انتونی رابینز هم تعجب میکنم پیدا نکردید چون کتاباش مثل مور و ملخ همه جا هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

9

سلام.من از اعضاي جديدم.و دليل عضو شدنم هم مطالب قشنگ و گيراي شما بود.البته همه مطالب شما رو از اول
    از قسمت جادوگري ذنبال كردم.خيلي بحث جالب و در عين حال آموزندهاي انجام ميدي.يه چيزي گفتي ناراحت شدم .اينكه ميخواي يه مدت ديگه تموم كني نوشتن اين نوع مطالب رو .من به شخصه درسم خيلي زياده وقت اين همه كتاب خوندن و ندارم .ميدونم بايد برا هر كاري زحمت كشيد . اما خواهشن بيشتر كمك كن تا راه بيفتيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سوشيانت جان من اي دي اس ال (adsl) دارم به خاطر همين زياد سر ميزنم
    من بوشهرم ميگردم ببينم چي ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •