میشه یکی دو تا از ایراد هاشو بدونم؟
میشه یکی دو تا از ایراد هاشو بدونم؟
اینجا جای مقایسه قدیمی همراه اول و ایرانسل نیست.
من هر دو رو دارم . بدون تعصب می گم که ایرانسل منصف تره .
لطفا بحث رو اینجا ادامه ندید تا منجر به قفل شدن تاپیک و حذف پست ها نشه.
مرسی از توجه شما دوستان خوبم.
بهترین راه برای خرید شارژ استفاده از نرم افزار گوشیه بانک پارسیانه
خیلی مطمئن خیلی سریع خیلی بی دردسر و خیلی کم خرج(فقط یه اس ام اس)
من هر دو رو دارم . بدون تعصب می گم که ایرانسل منصف تره .به نظر منم ایرانسل بهتره!میشه یکی دو تا از ایراد هاشو بدونم؟
حد اقل توی داستان اینترنت و ام ام اس که بهم ثابت شد
با اون قیمت های نوجومی که همراه اول می گه
تو ایرانسل با وجود این طرح های رنگاوارنگ خرج آدم خیلی کم می شه!
منم میگم ایرانسل 100 % بهتره ، ولی اینجا که قرار نیست اینو بگیم !
این تاپیکو زدم تا اون بنده خدایی که مثل من مشکل پیدا کرده بیاد ببینه چه جوری میشه دوباره پین کد رو گرفت ...
در ضمن ، اگر تو سایت 935936 ثبت نام کنید ، بعد کارت شارژ بخرید هیچ ایمیلی براتون ارسال نمیشه ، تراکنش هم کامل انجام میشه و پولی بر نمیگرده ....
خب دوست عزیز شما از جای معتبر که ایرانسل معرفی کرده خرید کن که به مشکل برنخوری برای منم موقع خرید تا حالا چندین بار مشکل پیش اومده ولی هر بار بعد از 24 ساعت تو حساب اصلاح سند خورده و پول به حساب برگشته این که نگرانی نداره یه کم صبر داشته باشید!!!!
ببین عزیز مشکل همین جاست دیگه ، اگه تو 935936.com که معتبر ترینش هست عضو شی ، باید حسابتو شارژ کنی بعد از تو حساب ایرانسلت پول برداری ، یه بار برو ببین ...
1- جالبه ... من امشب برای چند تا از دوستان ایرانسلی هم از همراه اول و هم از ایرانسل مسیج فرستادم فعلا خبری نیست !
2- تماس گرفتم ، نصف نویز بود و نصف مکالمه بی کیفیت
3- زنگ پیشوازش که بیخود از حسابم شارژ کم کرد !
4- gprs ؟ خوب گیریم وصل شد ... بیشتر از 300kb بهت دیتا میده ؟ اگر وسط کارت قطع بشه چی ؟
واقعا چقدر کیفیت شبکه mtn رفته بالا ؟ اینا همه طرح های تشویقی و جانبی هستند که میزاره ... و با جایزه هاش میخواد مشترکین رو بیشتر کنه ... کیفیت چی ؟
بحث نکنید همشون از هم دزد تر هستند
مشکل از جایه دیگست.......
نمیخوام بحث کنم فقط :
الان دو روزه شبکه ی ایرانسل دجار مشکل شده، دیشبم که افتضاح بود، البته ساعت 11 به بعد درست شد
کیفیتشم بد نیست، قابل تحمله
زنگ پیشواز به نظر منم چیز چرتیه، میتونستین انتخاب نکنین، به زور که از حسابتون کم نکرد
gprs هم زیاد به درد بخور نیست، به نظر من برای اونایی که به کامپیوتر دسترسی ندارن
و
شما موبایل گرفتین برای اینترنت رفتن یا تلفنی و اس ام اسی حرف زدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)