یه جدول دارم با دو سطر و یک ستون.اطلاعات یا عکس را که در هر کدام از ستونها قرار میدم دو وسط جدول قرار میگیره.میخواهم در بالای جدول قرار بگیر.ه.چطوری؟![]()
یه جدول دارم با دو سطر و یک ستون.اطلاعات یا عکس را که در هر کدام از ستونها قرار میدم دو وسط جدول قرار میگیره.میخواهم در بالای جدول قرار بگیر.ه.چطوری؟![]()
در مکان قرار گرفتن متن و src عکست بایید مقدار center را تغییر بدی اگر میخواد بالا باشه بزن up و چیزای دیگه اگه نتونستی برات مینویسمش.
ولی من زیاد قشنگ منظورتو نفهمیدم ببین اینی که گفتم درسته اگه نه بیا تا بهت واضح بگم
Last edited by Mohammad King; 15-01-2009 at 16:44.
دوست عزیز
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگر از اکسل استفاده میکنی میتونی خونه های مورد نظرت را انتخاب کنی. بعد روی یکی از آنها راست کلیک کنید و Format Cells را از منوی راست کلیک انتخاب کنید. بعد وارد برگه Alignment شوید. بعد بر روی کومبوی Vertical کلیک کنید تا کشوی آن باز شود و از میان حالت های موجود، حالت Top را انتخاب کرده و OK کنید.
اگر از آفیس 2007 استفاده میکنید علاوه بر روش بالا، میتوانید این عمل را با کلیک بر روی دکمه Bottom Align انجام دهید. این دکمه بر روی ریبون آفیس ( نوار ابزار غلتان مجموعه آفیس 2007 ) مراجعه کنید.
![]()
Last edited by Mohammad King; 15-01-2009 at 18:45.
فکر کنم بهتر باشه از نرم افزار DreamWeaver استفاده کنید
ولی برای اینکه بالا و وسط بنویسید صفت هارو باید به این صورت در بیارید :
aligne برای محل به صورت افقیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و valigne برای محل به صورت عمودی
که اینها مختصات نوشتن رو مشخص می کنن !!!
برای alige این صفحت ها رو میتونید بدید :
Left , Right , Center
و برای Valigne :
Top , Middle , Bottom , Base Line
موفق باشید ....
این چه ربطی داشت به طراحی وب؟!وست عزیز
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگر از اکسل استفاده میکنی میتونی خونه های مورد نظرت را انتخاب کنی. بعد روی یکی از آنها راست کلیک کنید و format cells را از منوی راست کلیک انتخاب کنید. بعد وارد برگه alignment شوید. بعد بر روی کومبوی vertical کلیک کنید تا کشوی آن باز شود و از میان حالت های موجود، حالت top را انتخاب کرده و ok کنید.
اگر از آفیس 2007 استفاده میکنید علاوه بر روش بالا، میتوانید این عمل را با کلیک بر روی دکمه bottom align انجام دهید. این دکمه بر روی ریبون آفیس ( نوار ابزار غلتان مجموعه آفیس 2007 ) مراجعه کنید.
خوب دوست من ایشون که نگفتند که جدول برای چی هست و در کجا هست ؟
به نظرت کسی که تو بخش طراحی وب تاپیک میزنه منظورش جدول تو برنامه Excel ه؟!خوب دوست من ایشون که نگفتند که جدول برای چی هست و در کجا هست ؟
چه خبره اینجا با سلاح و گرم سرد دارید میافتید به جونه هم
راه اول:
راه 2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه متشکرم.من چون ناشیم نمیدانستم که اگه vert=top در قسمت properties به راحتی مشکلم حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)