تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 594 از 940 اولاول ... 94494544584590591592593594595596597598604644694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,931 به 5,940 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من تراینر قبلی رو نتونستم دانلود کنم .چطوری دانلود می شه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

واسه اضافه کردن بوندسلیگا پچی هست ؟
    بله ولی ارزش نداره چون بازیکنا قیافه هاشون واقعی نست فقط اسامی شون + اسامی لیگ و تیمها و لباس هاشون درسته که همه اینارو با کیت سرور و PES Editor میشه ایجاد کرد و نیازی به پچ نیست من با کیت سرور Other League B رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم

من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:
    این پچ GamingAccess چه تغییراتی در بازی ایجاد می کنه و نصبش راحته؟لینکش کجاست؟
    البته چیز واجبی هم نیست ولی خوب برای کسانی که میخوان کاملا بازیشون به روز بشه و همه مشکلات لایسنس نبودن کامل بازی برطرف بشه ارزش داره ازش استفاده کنن البته من به شخص با پچ های این چنینی موافق نیستم

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی مد b.a.l تواناییهای بازیکن ما تا چند سالگی افزایش پیدا میکنه؟
    و اینکه سطح کدوم لیگ بالاتره ؟کلا بازی توی کدوم لیگ سختره ؟
    هافبکهای کدوم تیم توپ گیرتر , جنگنده تر و بازیساز ترن ؟میخام بدونم کدوم تیم بیشتر توپ و میدان و زمان بازی در اختیارشه؟
    Last edited by 4039; 27-01-2009 at 01:55.

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من میخوام یه منتخب جهان و یه منتخب اروپا بسازم
    چجوری میتونم بدون اینکه مثلا کریس رونالدو از منچستر و پرتقال جدا شه بیارمش تو تیمی که ساختم !؟
    Last edited by Greatone; 26-01-2009 at 14:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
    Edit date
    load failed because data is from a different version
    download content and update data
    چیکار کنم؟
    بعد که ارور رو میده و وارد بازی میشه همه لباس ها و ... بهم میریزه.اگه کسی نمیدونه یا نمی خواید کمک کنید بگید تا دیگه هر روز نیام ببینم کسی جواب داده یا نه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من fa patch رو دانلود و نصب کردم درست کار میکنه ولی وقتی قسمت سیوهاشو تو سیوهای خودم میریزم ارور رو میده:
    Edit date
    load failed because data is from a different version
    download content and update data
    چیکار کنم؟

بعد که ارور رو میده و وارد بازی میشه همه لباس ها و ... بهم میریزه.اگه کسی نمیدونه یا نمی خواید کمک کنید بگید تا دیگه هر روز نیام ببینم کسی جواب داده یا نه.
    توضیحات ارور کاملا مشخصه .این پچی که شما نصب کردی یک سری تغییراتی توی بازی اعمال میکنه که نسخه اصلی بازی قادر نیست این تغییراتو شناسایی و یا اصطلاحا load کنه .
    بطور کل میشه سیو اصلیو توسط پچ اجرا کرد اما برعکسش ممکن نیست چون همونطوریکه بالا گفتم یک سری چیزها به بازی اضافه شده .

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

چرا میشه فقط سخته چون arrow key کیبورد یه کم فرق داره با دایرکت پد گیم پد(جهت پایین بین جهت چپ و راست قرار گرفته) کار رو یکم سخت میکن

دوست من نگتی چه جوری اینکارو بکنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من نگتی چه جوری اینکارو بکنم؟
    در مورد ساختن تیم منتخب هیچ راهی جز مستر لیگ به نظرم نمیرسه اما در مورد دریبل زدن باید خیلی سریع جهت ها رو ساعت گرد یا پاد ساعتگرد فشار بدی خیلی سریع که همونطور که گفتم چون جهت پاین بد جایی هست کار یکمی سخت میشه با کریس رونالدو عقب جلو کنی پاشو میذاره زیر توپ میندازه بالا و اگه چپ و راست کنی الاستیک میزنه و اگه دستت رو rt باشه و چپ و راست کنی حرکت بدن میاد

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

واسه اضافه کردن بوندسلیگا پچی هست ؟
    شما پچ gamingaccess رو بگیر عالیه.....

بله ولی ارزش نداره چون بازیکنا قیافه هاشون واقعی نست فقط اسامی شون + اسامی لیگ و تیمها و لباس هاشون درسته که همه اینارو با کیت سرور و PES Editor میشه ایجاد کرد و نیازی به پچ نیست من با کیت سرور Other League B رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم

البته چیز واجبی هم نیست ولی خوب برای کسانی که میخوان کاملا بازیشون به روز بشه و همه مشکلات لایسنس نبودن کامل بازی برطرف بشه ارزش داره ازش استفاده کنن البته من به شخص با پچ های این چنینی موافق نیستم
    اتفاقا کراسر جان اگه پچ gamingaccess رو بگیری و اپدیت های اون رو هم بگیری می بینی که همه اسمهای بازیکنان بوندس لیگا درسته و فیس بیشترشون رو هم داره...واقعا ارزش دانلود رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من با کیت سرور other league b رو کاملا به بوندس لیگا تغییر دادم فقط بازیکنان اسامیشون + قیافه هاشون خام هست ولی اسامی تیم ها + لوگوها و لباسهای داخل و خارج از خانه + لوگو بوندس لیگا رو وارد کردم
    اگه میشه لباس تیم های بوندس لیگا رو برای ما هم بذار.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •