تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1694 از 2376 اولاول ... 69411941594164416841690169116921693169416951696169716981704174417942194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,931 به 16,940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معلوم نیست چه بلایی بر سر برق امد!
    بعد از تساوی در بازی رفت باما بود که تیمشون به مشکل خورد.
    یادتون باشه تو همون بازی چندتا بازیکنشون مصدوم شد.
    یک زمانی تو صدر بودن اما حالا باید مواظب باشند سقوط نکنند!
    چه کسی هم مربیشون شده

خبر

محمد عباسى بركنار شد
    پيوس سرمربى جديد برق شيراز

ايران ورزشى- فرصت براى محمد عباسى در برق شيراز به پايان رسيده است. شكست در اهواز مقابل فولاد گويا به معنى بسته شدن پرونده مربيگرى عباسى در برق شيراز بود. فرشاد پيوس كه هفته گذشته با دعوت هيات مديره برق به شيراز سفر كرد و برنامه اش را به باشگاه داد، امروز به عنوان سرمربى جديد معرفى مى شود. اين خبر را مهندس شرقى عضو هيات مديره باشگاه تأييد مى كند: «فرشاد پيوس امروز (ديروز) به شيراز مى آيد و بعد جلسه اى كه امشب با هيات مديره برگزار مى كند، رسما سرمربى برق خواهد شد. قرار است فردا (يكشنبه) هم مراسم معارفه پيوس در تمرين تيم برگزار شود و او به عنوان سرمربى جديد به بازيكنان معرفى شود»
    تمرين برق ديروز با نظر محمد عباسى تعطيل بود و از امروز تمرين تيم براى هفته بيست و چهارم شروع مى شود. به اين ترتيب بايد بازيكنان منتظر باشند تمرين امروز را زير نظر سرمربى جديد يعنى فرشاد پيوس برگزار كنند. محمد عباسى بعد از ۱۰ هفته نبردن و سقوط تيم به منطقه خطر جدول ليگ برتر جايگاه خود را به پيوس مى دهد. در هفته هاى اخير بارها باشگاه از حمايت سرمربى تيم خبر مى داد اما خطر سقوط باعث شده تا مسؤولان برق تصميم به تغيير در كادر فنى بگيرند. فرشاد پيوس كه جانشين عباسى شده است، سابقه سرمربيگرى در تراكتورسازى، هما، شموشك و قندى يزد را دارد. همچنين او در ليگ سوم كه پاس قهرمان ليگ برتر شد دستيار مجيد جلالى بود. پيوس در تراكتورسازى و هما ناكام بود؛ حال بايد ديد او چگونه برق شيراز را از بحران خارج مى كند.

آيت اللهى: عباسى رفت اما مشكلات برق حل نمى شود

ايران ورزشى- مديران برق در حالى فرشاد پيوس را به عنوان سرمربى جديد خود معرفى كردند كه آيت اللهى به عنوان رييس هيأت فوتبال فارس هيچ اطلاعى از اين تغيير و تحولات ندارد. آيت اللهى بى خبرى از تغيير و تحولات باشگاه برق را تأسف بار عنوان مى كند: «متأسفم كه به عنوان متولى فوتبال استان از تغيير سرمربى در برق بى اطلاعم و هنوز هم فكر مى كنم اتفاقى در باشگاه رخ نداده است البته مثل پيروانى معتقدم كه هر كس ديگرى جانشين عباسى شود نمى تواند اوضاع برق را تغيير دهد چرا كه برق با بضاعت موجود در ادامه مسابقات قادر نيست كارى از پيش ببرد. برقى ها در سال هاى گذشته هم نشان داده اند كه در هفته هاى پايانى خوب نتيجه مى گيرند و به نظرم برق با همين چهره ها هم مى توانست از ۱۱ ديدار خود ۱۰ امتياز كسب كند، حال چه عباسى مى ماند و چه مى رفت.
    Last edited by Alireza Taji; 25-01-2009 at 04:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ارزيابى هفته بيست و سوم ليگ برتر

استقلال رفت كه رفت ...

حميد رضا عرب

Hamid Reza Arab

انگار تقدير نيز چنين حكم كرده است كه استقلال فصل جارى را با قهرمانى پشت سر بگذارد و بار ديگر عنوان برترين تيم تاريخ ليگ برتر فوتبال ايران را با افتخار يدك بكشد ! استقلال اگرچه مقابل صباى قم پيروز ميدان بود اما فاصله اى كه حالا با ذوب آهن، جدى ترين رقيبش ايجاد كرده را مديون شكست ناباورانه اى است كه شاگردان ابراهيم زاده در اصفهان خالقش بودند. تساوى سپاهان در انزلى و توقف پرسپوليس مقابل مس كرمان هم مجموعه عواملى است كه باعث جهش استقلال به سوى قهرمانى شده است. اوضاع كنونى استقلال به شكلى است كه كمتر كسى مى تواند از ناكامى احتمالى اين تيم در قهرمانى حرفى به ميان آورد و اگر تصور كنيم كه شرايط به همين منوال پيش برود، بايد گفت كه استقلال با اختلافى چشمگير نسبت به ساير رقبا قهرمان زودهنگام اين فصل لقب خواهد گرفت.

برنده ها... برنده ها... برنده ها... برنده ها..

امير قلعه نويى:شايد تا پايان ليگ امير قلعه نويى را به واسطه هجوم همه جانبه اش به سوى قهرمانى در صدر چهره هاى برنده ببينيم. امير قلعه نويى اين روزها شرايطى را تجربه مى كند كه در سال قهرمانى استقلال مى كرد البته با اين تفاوت كه ممكن است استقلال اين فصل به واسطه برخوردارى از بهترين بازيكنان حال حاضر فوتبال ايران چند هفته مانده به پايان ليگ قهرمانى اش را مسجل كند! امير در هفته بيست و سوم با تداوم صدرنشينى استقلال البته دست به كار بزرگى هم زد. او انتقام سختى از فيروز كريمى گرفت و مقابل ديدگان ۶۵ هزار تماشاگر پيروز واقعى بود.

وينكو بگوويچ:از معدود دفعاتى است كه وينكو بگوويچ در هفته اى كه محمد مايلى كهن را هم رقيب جدى خود براى حضور در گروه برنده ها مى ديد، به اين توفيق نايل مى شود. وينكو بگوويچ با همه اشكالاتى كه در كارش وجود دارد، در مشهد خالق نتيجه اى عجيب بود. شكست دادن پيام با ۴ گل نويد روزهاى بهترى را براى وينكو و تيمش مى دهد البته اگر اوضاع به همين منوال پيش برود و پاس همدان به واسطه مشكلات درونى در هفته هاى آينده از هم نپاشد.

على حنطه: قبل از بازى پيش بينى هم مى شد كه ابومسلم بازى متفاوتى را در اصفهان به نمايش بگذارد اما نه در اين حد كه بتواند با ۳ گل در اصفهان از سد ذوب آهن تيمى كه همگان او را مدعى اول قهرمانى مى دانند بگذرد. على حنطه با برترى دراصفهان البته دست به كار شاقى زد و چشم ها را به سوى مشهد چرخاند. امير قلعه نويى هم بايد ممنون حنطه باشد كه با خلق نتيجه اى شگفت انگيز فاصله امتيازى استقلال و ذوب آهن را به عدد ۵ رساند تا استقلال دست نيافتنى تر از هميشه جلوه كند!

عليرضا عباسفرد: براى انتخاب برترين بازيكن هفته روى سياوش اكبرپور هم نظر داشتيم اما عباسفرد به دليل بازى اثرگذارش مقابل تيم سابق اش جلوتر از رقبا قرار مى گيرد.
    اگر عباسفرد را به عنوان يكى از برترين هاى هفته مى بينيد اين مهم به دليل بازى دور از انتظارش مقابل صباى قم بود. عباسفرد مقابل صباى قم همه كار كرد تا امير قلعه نويى از اين پس حساب ويژه اى روى اين بازيكن باز كند.

بازنده ها... بازنده ها...بازنده ها...

فيروز كريمى: سرمربى صبا حتى مى تواند بازنده بزرگ هفته هم لقب بگيرد. صباى قم با همه برترى اش در بعضى از دقايق اما به نظر مى رسيد براى گلزنى دستور كافى را در اختيار ندارد و فيروز نمى داند چگونه بايد از دفاع منطقه اى استقلال عبور كند. فيروز در تفكيك وظايف دفاعى بازيكنان صبا هم آنچنان ناموفق بود كه ديديم گل هاى استقلال روى اشتباه مستقيم مدافعان صبا به ثمر رسيد. تعويض فريدون فضلى در نيمه نخست هم نشان دهنده ترديدهاى فيروز در انتخاب تركيب اصلى تيمش بود.

منصور ابراهيم زاده: شكست ذوب آهن در اصفهان اين تيم را براى هفته هاى آتى هم در شرايط بسيار بد روحى قرار خواهد داد. ابراهيم زاده كه كمتر كسى تصور مى كرد تيمش در اصفهان با اين باخت سنگين روبه رو شود در خلق اين نتيجه مقصر اصلى شناخته مى شود. بازى ضعيف و ملال آور شاگردان او علامت سوال بزرگى مقابل معدود هواداران اصفهانى ذوب آهن بود. اين سوال به وجود مى آيد كه آيا ذوب آهن پس از اين باخت خانگى در هفته هاى بعد مى تواند خود را در ميان مدعيان نگه دارد

رحيم رحيمى مقدم: بحث هاى داورى هر هفته داغ تر از هفته قبل مى شود. در بازى استقلال- صبا هم نقاط تاريكى از تصميم هاى نادرست داوران وجود داشت اما عجيب ترين صحنه هفته بيست و سوم جايى بود كه مهاجم مس كرمان (روح الله بيگدلى) با دست توپ را استپ كرد و از زير دستان حقيقى به داخل دروازه فرستاد. اين اتفاق كه منجر به از دست رفتن ۳ امتياز با ارزش براى شاگردان پيروانى شد درحالى رخ داد كه رحيمى مقدم در چند قدمى اين صحنه حضورى بى تاثير داشت!

المير توليا: در شكست صباى قم بايد سهم بسيارى براى بازيكنان اين تيم قايل شويم. اگرچه مى توان از مدافعان صبا هم نام برد اما بايد المير توليا را مقصر اصلى قلمداد كرد. گل اول استقلال در حقيقت با دستان توليا از خط گذشت و گل دوم هم محصول خروج اشتباهش روى ارسال هاشم بيك زاده بود. توليا اگر بخواهد در صحنه آسيايى هم براى صبا اين نمايش را تكرار كند صبا حتى براى صعود از مرحله نخست هم با نااميدى فراوانى روبه رو است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چهره هاى ويژه

سياوش اكبرپور

سياوش حتى مى توانست برترين بازيكن بازى با صبا هم لقب بگيرد و شايد همين معادلات باعث شد تا على دايى هم يكى از آماده ترين بازيكنان استقلال را به اردوى تيم ملى فرا بخواند! اكبرپور پس از مدت ها مزد بازى هاى خوبش را با دعوت به تيم ملى گرفت تا مجموع بازيكنان استقلال در تيم ملى را بدون احتساب جبارى، به عدد ۵ برساند. شايد آمادگى فوق العاده سياوش منجر به فيكس شدن اين بازيكن در تيم ملى بشود و بر قوام خط حمله تيم ملى بيفزايد.

استانكو

پيرمرد كروات در چنان مخمصه اى گرفتار شده كه هيچ راهكارى براى برون رفت از آن ندارد. استانكو كه به قول عابدينى منجى تيمش شناخته مى شد با شكستى تحقيرآميز يكى ديگر از هفته هاى پر تب و تاب ليگ را پشت سر گذاشت. البته كار كردن با امير عابدينى ديگر مثل گذشته نيست؛ مديرعامل داماش نه تنها در اين تيم بلكه در تيم ليگ يكى داماش هم در كارهاى فنى دخالت مى كند و نبايد چندان از پيرمرد كروات كه اين روزها از مرز بازنشستگى گذشته توقع معجزه داشت.

ميثم بائو

روزهاى نااميدكننده اش در راه آهن و در مقطعى در استقلال را به دست فراموشى سپرده و در تيم بحران زده ابومسلم مى درخشد. بائو كه مزد بازى هاى خوبش را با دعوت به تيم ملى گرفته است مقابل ذوب آهن، يكى از جدى ترين مدعيان قهرمانى ليگ، برترين بازيكن تيمش بود.
    بائو با تاثيرگذارى اش در اين ميدان كارى كرد تا نامش در همه شهرهاى فوتبال خيز ايران بپيچد و همگان او را يكى از تاثيرگذارترين بازيكنان بنامند.

ايگور كاسترو

مهاجم ابومسلم كه با ۱۲ گل يكى از شانس هاى قهرمانى هم محسوب مى شد هفته ها است پايش به گلزنى باز نشده است. ايگور كاسترو در واقع يكى از اصلى ترين دلايل افت محسوس ذوب آهن در هفته هاى اخير محسوب مى شود. كاسترو در هفته بيست و سوم تنها نظاره گر گلزنى حريف بود و كمترين خطرى را روى دروازه ابومسلم ايجاد نكرد. به نظر مى رسد كار كاسترو را در ليگ برتر ايران بايد با همين ۱۲ گل زده تمام شده بدانيم!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سيدمهدى رحمتى: ثابت مى كنم كه من را مى خواستند

مسؤولان پرسپوليس به من SMS دادند

سيدمهدى رحمتى در حاشيه تمرين ديروز تيم ملى با خبرنگاران صحبت كرد و در نخستين جملات خود گفت: بازى با تايلند در بانكوك يكى از سخت ترين بازى هاى ما در مرحله انتخابى جام ملت هاى آسيا خواهد بود.
    اين تيم همانند ديگر تيم هاى شرق آسيا سرعتى بازى مى كند. همين مسأله مى تواند تمرين خوبى براى ما قبل از بازى با كره جنوبى باشد و مربيان شرايط بازيكنان را براى اين بازى حساس به خوبى ارزيابى كنند.
    وى در واكنش به اظهارات مسؤولان باشگاه پرسپوليس كه مدعى شدند با اين دروازه بان ملى پوش مذاكره نداشته اند گفت: خود مسؤولان باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند و از طريق تلفن و اس ام اس خواهان حضورم در تيمشان شدند. حتى با ارسال نامه اى به باشگاه مس كرمان رسما درخواست كردند به اين تيم بيايم اما امروز ادعاى ديگرى دارند.
    دروازه بان ملى پوش مس كرمان حرف هايش را كاملاً مستند بيان كرد و گفت: تمام مدارك موجود است و مى توانم ثابت كنم مسؤولان باشگاه پرسپوليس بارها خواهان حضور من در تيمشان شدند اما حالا به دليل آنكه باشگاه مس با درخواست شان مخالف كرده موارد ديگرى را بيان مى كنند.
    رحمتى دوباره به حرف هاى گذشته اش مبنى بر ادامه همكارى با مس تأكيد كرد و گفت: من تا پايان فصل با باشگاه مس كرمان قرارداد دارم. اگر مسؤولان باشگاه اجازه دادند به پرسپوليس مى روم تا اين تيم را در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا همراهى كنم در غير اين صورت به حضورم در تيم مس ادامه خواهم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ با قاطعيت مقابل مقصران مى ايستد

ايران ورزشى- در پى اتفاقات رخ داده در مجموعه ورزشى مرغوبكار، مسؤولان آكادمى و تيم هاى نوجوانان و بانوان باشگاه استقلال تهران به كميته انضباطى باشگاه فراخوانده شدند.
    به دنبال تداخل برنامه تمرينى تيم بانوان و نوجوانان پسر باشگاه استقلال در روز سه شنبه هفته گذشته، در اقدامى بى سابقه تيم هاى بانوان و نوجوانان استقلال به انجام مسابقه فوتبال با يكديگر پرداختند و حتى تيم نوجوانان با هفت گل تيم بانوان را شكست داد. انتشار اين خبر به سرعت واكنش باشگاه استقلال تهران را در پى داشت و در حالى كه مسؤولان آكادمى و دو تيم در ابتدا سعى كردند موضوع را در حد تداخل تمرينى جلوه دهند، به نظر مى رسد كه مديرعامل باشگاه به هيچ عنوان قصد چشم پوشى از اين حادثه را ندارد چرا كه واعظ آشتيانى اعلام كرده كه اين موضوع را تا روشن شدن كامل جزييات آن با قاطعيت پيگيرى خواهد كرد. به همين دليل از سوى كميته انضباطى باشگاه استقلال تهران، پورسيف سرپرست مجموعه مرغوبكار، عليرضا منصوريان و محمد خرمگاه مسؤول و معاون فنى آكادمى باشگاه، اردستانى سرمربى تيم نوجوانان استقلال و سعيده نادرپور سرمربى تيم بانوان استقلال به كميته انضباطى اين باشگاه فراخوانده شدند و بر همين اساس آنها بايد ساعت۱۵:30 امروز جهت پاسخگويى به اين اتفاقات در محل كميته انضباطى باشگاه استقلال حاضر شوند. در هر صورت با وجود تأكيد و سفارش هاى هميشگى واعظ آشتيانى مديرعامل استقلال مبنى بر توجه و دقت چند برابر به مجموعه هاى پايه اى و آكادمى باشگاه به نظر مى رسد ماجراى روز سه شنبه ورزشگاه مرغوبكار موضوعى فراتر از يك سهل انگارى ساده بوده است و گفته مى شود به همين دليل كميته انضباطى باشگاه استقلال با قاطعيت اين موضوع را پيگيرى و در سريع ترين زمان درباره آن تصميم گيرى خواهد كرد.
    امروز با خاطيان برخورد مى شود

ايران ورزشى- در اين كه دو تيم بانوان و نوجوانان باشگاه استقلال مقابل هم دقايقى بازى كردند هيچ شك و ترديدى وجود ندارد؛ با اينكه منصوريان هم اعلام كرده تداخل تمرينى باعث به وجود آمدن اين شائبه شده كه اين ناشى از عدم آگاهى رييس آكادمى باشگاه استقلال است اما بايد قبول كرد كه دو تيم خانم ها و نوجوانان در اقدامى نامتعارف مقابل يكديگر بازى كرده اند. از مصاحبه هاى مسوولان فرهنگى سازمان تربيت بدنى و واكنش شديد فريده شجاعى مسوول اول فوتبال بانوان كشور كاملا پيدا و گويا است كه اتفاقى خلاف عرف جامعه ما انجام شده است. البته بايد امروز در باشگاه استقلال از سوى مسوولان فرهنگى اين باشگاه چگونگى به وجود آمدن اين كار غيرمتعارف بررسى و قطعا با خاطيان برخورد شود تا خبرسازى هاى چند روز اخير و شايعات گوناگون كه بيشتر به ضرر باشگاه استقلال تمام شده است به پايان برسد

گفت وگوى منصوريان و مالك

ايران ورزشى- معاونت فرهنگى باشگاه استقلال تهران روز آينده (امروز) موضع رسمى خود را در رابطه با ديدار اخير تيم نوجوانان پسر با تيم بانوان اين باشگاه اعلام خواهد شد.
    مالك، معاون فرهنگى باشگاه استقلال درباره اتفاقات اخير در اين باشگاه مى گويد: با توجه به حساسيت موضوع بهتر است در حال حاضر حرفى نزنم.
    اجازه بدهيد روز آينده يعنى امروز پس از بررسى كامل اين اتفاق با حضور مسؤولان و معاونت فرهنگى باشگاه استقلال در اين رابطه نظر رسمى خود را اعلام خواهد كرد. در همين راستا قرار است عليرضا منصوريان، مدير آكادمى فوتبال استقلال و مسؤولان تيم نوجوانان و بانوان استقلال در باشگاه استقلال حاضر شوند تا درباره اين موضوع به طور دقيق گفت وگو كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الشارجه براى نكونام و شجاعى خوش يمن بود

شكورى: رفتن من ضررى به استقلال نمى رساند!

ايران ورزشى- چهارشنبه از باشگاه الشارجه امارات براى هادى شكورى دعوتنامه آمد. امير قلعه نويى هم از اين موضوع مطلع شد اما به شكورى گفت كه تمام تمركزش را براى بازى با صبا بگذارد تا بعد از بازى در مورد اين دعوتنامه صحبت كنند.
    شكورى مقابل صباى قم بازى كم اشتباهى را به معرض نمايش گذاشت و در حال حاضر توقع دارد كه باشگاه استقلال با انتقال او موافقت كند. شكورى بايد تا دوشنبه جواب الشارجه اى ها را بدهد تا نام او را در فهرست شان براى AFC رد كند.

۳ امتياز بازى صبا اختلاف شما را با ذوب آهن به ۵ رساند
    خدا را شكر، بازى سختى بود؛ ۳ امتياز اين بازى را احتياج داشتيم. بچه ها خيلى باهوش عمل كردند و ۳ امتياز بازى را كسب كرديم.
    در اين ديدار بسيار كم اشتباه ظاهر شدى
    حساسيت اين بازى خيلى بالا بود بايد اختلاف مان را با ذوب بيشتر مى كرديم. من هم براى تيم ملى و همچنين قضاياى ديگر انگيزه داشتم.
    چه قضيه اى
    شما مى خواهيد از زبان خودم بشنويد، بله من از امارات پيشنهاد دارم. چهارشنبه شب دعوتنامه آمده بود. گفتم اگر قرار شود جدا شوم با خاطره خوش از استقلال جدا شوم نمى خواستم بگويند به خاطر پيشنهادى كه دارد دلش با استقلال نيست.
    قلعه نويى هم از اين پيشنهاد با اطلاع است
    بله ايشان فهميد و گفت تمركزت را روى بازى بگذار گفتم چشم، قرار شد بعد از بازى با هم صحبت كنيم.
    نظر آقاى قلعه نويى چيست اجازه مى دهد جدا شوى
    فكر نكنم مخالفتى داشته باشد. باشگاه بايد صلاح من و خودش را در نظر بگيرد.
    چه تيمى برايت دعوتنامه فرستاده
    الشارجه امارات. تيمى كه جواد نكونام و مسعود شجاعى در آن بازى كردند.
    خودت دوست دارى جدا شوى
    بله دوست دارم كه بروم.
    اما تو در قطر تجربه ناموفقى داشتى
    تجربه ناموفق ! چه كسى گفته به شما ثابت مى كنم اين طور نبود. برويد سايت العربى را ببينيد مى فهميد اشتباه مى كنيد، ضمن اينكه از على كريمى بپرسيد من در قطر چطور بودم.
    فكر مى كنى قلعه نويى در اين شرايط و با توجه به حضور در جام باشگاه هاى آسيا قبول كند كه تو از استقلال جدا شوى
    خوشبختانه امسال استقلال اينقدر بازيكن با تجربه دارد كه با رفتن من اتفاقى نيفتد. مگر مجتبى نبود، آيا مشكلى پيش آمد فكر نمى كنم آقاى قلعه نويى جلوى پيشرفت من را بگيرد.
    تا كى بايد جواب الشارجه را بدهى
    امروز آخرين فرصتم است. دوشنبه الشارجه بايد ليستش را به AFC ارسال كند و جواب من را مى خواهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با پرسپوليس هم صحبت كردم اما

مبعلى: احتمال استقلالى شدنم بيشتر است

سميرا شيرمردى
    Samira Shirmardi

بعد از انتشار شايعه اخراج ايمان مبعلى از الوصل، حالا خبرهايى در مورد برگشتن اين بازيكن تكنيكى به ليگ ايران مى رسد. خبر در مورد مذاكره با تيم هايى چون استقلال و پرسپوليس.

جريان شايعه اخراج تان چيست
    نمى دانم خبر اخراج من از كجا آمده، اما ديروز باشگاه بودم و در مورد اين مساله پرسيدم كه مدير باشگاه گفت: «اطلاعى ندارم.» اين خبر اصلا صحت ندارد. من حتى قبلا هم با باشگاه صحبت كردم كه از تيم جدا شوم اما موافقت نكردند. ضمن اينكه بايد بگويم اگر الوصل هم نخواهد ادامه بدهم به ضررش است چون بايد پول قراردادم را كامل بدهد. پس بدم نمى آيد كه از الوصل بروم چون به نفع ام است جدا شوم.
    چرا به نفع ات است
    اولا الوصل تا به حال ۴ مربى عوض كرده كه احتمالا اين مربى هم اخراج مى شود و يك خارجى به جاى او مى آيد. ثانيا هيچ شانسى براى قهرمانى و حتى كسب عنوانى قابل توجه در هيچ كدام از جام ها نداريم ضمنا جو خوبى در الوصل وجود ندارد پس اگر باشگاه رضايت بدهد جدا مى شوم.
    اگر جدا شوى به كجا مى روى
    فعلا از چند باشگاه اماراتى و البته پرسپوليس و استقلال پيشنهاد دارم كه بايد قبل از آن با باشگاه جلسه برگزار كنيم تا جدا شوم. احتمالا فردا جلسه داشته باشم و درباره جدايى ام صحبت كنيم.
    شنيده مى شود به استقلال خيلى نزديك شدى
    نزديك نه، اما صحبت شده. به هرحال هر تيمى كه مرا مى خواهد بايد اول بيايد و مشكل من و باشگاه الوصل را حل كند.
    يعنى هر تيمى كه بخواهد ايمان مبعلى را جذب كند بايد اول بيايد و با باشگاه الوصل صحبت كند تا با جدايى ات موافقت كنند، بعد از آن به آن تيم بروى
    نه اينكه خود آن تيم همه كارها را انجام بدهد اما مطمئنا مى تواند كارى كند كه مشكل حل شود.
    خب مذاكره با پرسپوليس چه شد
    آنها هم صحبت كردند اما فقط براى جام باشگاه هاى آسيا مى توانند بازيكن بگيرند چون ليست شان پر است اما استقلال چنين شرايطى ندارد.
    حالا، اگر مشكل تان با الوصل حل شود و به ايران بيايى، از همان زمانى كه اجازه بازى مى گيرى به ميدان مى روى يا اينكه استراحت مى كنى تا مصدوميت كمرت كاملا برطرف شود و بعد از آن بازى مى كنى
    خوشبختانه مصدوميت كمرم خيلى بهتر شده و مشكلى ندارم، پس از همان ابتداى قراردادم بازى مى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مبعلی بازیکن خیلی خوبی هست و مطمئنم خیلی بهمون کمک میکنه اما اگه بیاد تو مرکز زمین بیش از حد شلوغ میشه.
    می ترسم دردسر ساز بشه این شلوغی بیش ازحد.

شکوری را هم که عمرا از دستش بدیم. از مدافعین اصلیمون هست کجا بره؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مبعلی به هیچ دردی نمیخوره
    نه که ازش بدم بیاد یا بگم که بازیکن خوبی نیست , نه
    بلکه دلیلم همون دلیلی هست که برای نیومدن عنایتی اوردم

در مورد شکوری هم من واقعا نمیدونم این عربها رو چه حسابی میخوان بهش 400 هزار تا بدن
    در حالی که مدافع چهارم تیمه ما هست.اگه میخواستن پیروز رو بگیرن فکر کنم یه 20-30 میلیون دلاری باید بهش میدادن

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

مبعلی به هیچ دردی نمیخوره
    نه که ازش بدم بیاد یا بگم که بازیکن خوبی نیست , نه
    بلکه دلیلم همون دلیلی هست که برای نیومدن عنایتی اوردم

در مورد شکوری هم من واقعا نمیدونم این عربها رو چه حسابی میخوان بهش 400 هزار تا بدن
    در حالی که مدافع چهارم تیمه ما هست.اگه میخواستن پیروز رو بگیرن فکر کنم یه 20-30 میلیون دلاری باید بهش میدادن
    اتفاثا به نظر من شکوری از همه مدافعان تیممون بهتره
    هم سرزنه هم سرعتی هم باهوش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •