تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: High End

داره خودمونی میشه UNnamed_Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

11

راستی با این پولی که خرج میکنی چرا پرسرعترین رایانه جهان رو که فکر کنم حدود 4500 پوند در میاد نمیگیری؟
    توی تست نمره 130 یعنی بالاترین نمره رو گرفته
    دوست عزیز یه لینکی چیزی بده بتونیم مقایسه کنیم یا لا اقل لیست قطعاتشو ببینیم .

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ممنون از راهنمایت .
    هارد با دور 10000 فکنم واسه کار من بس باشه فقط ظرفیتش واسم مهمه حتمآ باید 1ترابایت باشه .
    تو رنج مورد نظر من دوستان چه برندی رو پیشنهاد میدن ؟
    دو تا 500 گیگ از Western Digital Raptor X که 10000 دور دارن هم مناسبه.ضمنن هارد 750 گیگی Barracuda 7200.10 از سیگیت که 7200 دور داره کارایی بسیار بالایی داره و قادره با Raptor X برابری کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

13

این جا دوتا سوال هست :

1 : قیمت دوتا 500 با یدونه 1 برابری نمیکنه ؟ اگه قیمت دارید واسه مقایسه بزارید.

2 : Western Digital تو ایران نمایندگی داره ؟

اگه کسی اطلایی داره خبر بده .
    ممنون .

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوست عزیز یه لینکی چیزی بده بتونیم مقایسه کنیم یا لا اقل لیست قطعاتشو ببینیم .
    سلام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا :
    کد:
    ممنون و موفق باشید
    یا حق

5. 2 کاربر از arash_irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

2

سلام
    کد:
    یا :
    کد:
    ممنون و موفق باشید
    یا حق

Fi7EPOWER MLK1610 که محصول شرکت انگلیسی Yoyo Tech است بر پایه نسخه‌ای اورکلاک شده از پردازنده Intel Core i7 965 و مجهز به 9 گیگابایت حافظه DDR3 شرکت Corsair ، مادربرد Asus P6T و دو کارت گرافیکی 2GB HIS 4870x2 می‌باشد.

پردازنده Core i7-965 Extreme Edition که قیمت آن بتنهائی در حدود یکهزار پوند است دارای سرعت کلاک 3.2 گیگاهرتز بوده و قادر است با استفاده از فناوری QuickPath اینتل، اطلاعات را با سرعت 25.6 گیگابیت در ثانیه انتقال دهد.
    این دستگاه همچنین از آخرین چیپ‌ست IBM یعنی X58 بهره می‌برد.

مالک شرکت Yoyo Tech عقیده دارد هنگامیکه پای ساخت یک سوپر کامپیوتر سریع بمیان می‌آید دیگر هزینه تمام شده اهمیت چندانی نخواهد داشت.
    وی در مصاحبه‌ای به خبرنگار رویترز گفت: «ما در ساخت این دستگاه به تفکرات و رویاپردازی‌های کودکانه‌مان اجازه پرواز دادیم و با پا کوبیدن به زمین فقط با لجاجت تکرار کردیم: ما این را می‌خواهیم، می‌خواهیم، می‌خواهیم...»

شاید همین تفکرات و شیوه و روش تفکر بلندپروازانه بود که به Yoyo Tech اجازه داد تا در ساخت این سیستم از یک درایو 80 گیگابایتی SSD سامسونگ استفاده نماید. انتخابی که موجب سریع‌تر، ساکت‌تر و البته گرانقیمت‌تر شدن این سوپر رایانه شده است.

Fi7EPOWER MLK1610 توانست امتیاز 130 را در تست SPEC بدست بیاورد.
    قابل ذکر است که سیستم هشت هسته‌ای UltraSPARC سان تنها توانست 85 امتیاز از این آزمون کسب نماید. این میزان تقریباً دو برابر سریع‌تر از هر سیستمی است که تاکنون بر پایه پردازنده اینتل ساخته شده است.

تخمین زده می‌شود دوستداران سیستم‌های پرسرعت و عشاق بازی‌های رایانه‌ای می‌بایستی برای داشتن چنین غول بادپائی 4 هزار پوند پرداخت نمایند.
    هرچند سازنده دستگاه عقیده دارد استودیوهای فیلم‌سازی و افرادی که بطور حرفه‌ای به پردازش تصاویر و عکس‌های HD می‌پردازند از مشتریان بالقوه این دستگاه محسوب می‌شوند.

اینا همونایی هست که نوشته بودند !
    اگه دقت کرده باشی و از اول بحث با ما همراهی کرده باشی متوجه میشی که سیستمی که مد نظر من هست قطعات به نسبت سر تری داره نسبت به این سیستم ! البته شاید من اشتباه کرده باشم !
    ممنون از خبری که داده بودی !
    سیستم مد نظر خودمو تو یه سایت فکر کنم کومودور بود اسمبل کردش بود حدود 7000$ بدون مانیتور !
    کلآ ممنون !

7. این کاربر از UNnamed_Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام
    خب درسته این سیستم مال چند ماه پیش هستش
    من هم فکر میکنم سیستم شما بالاتر از این باشه به جز هارد !!
    راستی میخوای چه ویندوزی روی سیستم بریزی؟ 64 بیتی؟
    اگر بخوای 32 بریزی یادت باشه اونم ویستا بیشتر از 4 گیگ نمیشناسه ولی اگر 64 بیتی خواستی بریزی به نظر من تا 8 گیگ رم رو بزار
    ممنون و موفق باشید
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

2

سلام
    خب درسته این سیستم مال چند ماه پیش هستش
    من هم فکر میکنم سیستم شما بالاتر از این باشه به جز هارد !!
    راستی میخوای چه ویندوزی روی سیستم بریزی؟ 64 بیتی؟
    اگر بخوای 32 بریزی یادت باشه اونم ویستا بیشتر از 4 گیگ نمیشناسه ولی اگر 64 بیتی خواستی بریزی به نظر من تا 8 گیگ رم رو بزار
    ممنون و موفق باشید
    یا حق

یک سوال پیش اومد اینجا من اطلاعاتی در مورد هاد ssd ندارم چتور میشه که 1ترا بایت معمولی از 80 گیگ اس اس دی پاین تره ( حجمی منظورمه سرعت ssd بهتره به نظرم ) ؟
    ویندوز XP 32Bit و VISTA 64Bit نصب میکنم رم هم 8 گیگ میزارم ! ( قبلآ اشاره شه بود ) !

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

درایو جامد یا همون SSD چون هد نداره و درواقع شبیه کول دیسک بزرگه سرعت خواندن و نوشتن و زمان جستجو Seek time بسیار بهتری داره عمر و امنیت و اطمینان پذیری و دوامش هم بسیار بالاتر هستش.توووی یوتیوب یه مستندی دیدم ککه توی آمریکا بود هارد SSd را از ارتفاع سه چهار متری پرتش کرد پایین و اون یکی برداشت و گذاشت تووی لپتاپ و ویندوزش ره بوت کرد!!
    ظاهرن درایو 250 گیگی SSD بزودی روووی بعضی لپتاپها میخواد نصب شه واسه دسکتاپم عجله نکنی میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AhvaZ

3

درایو جامد یا همون ssd چون هد نداره و درواقع شبیه کول دیسک بزرگه سرعت خواندن و نوشتن و زمان جستجو seek time بسیار بهتری داره عمر و امنیت و اطمینان پذیری و دوامش هم بسیار بالاتر هستش.توووی یوتیوب یه مستندی دیدم ککه توی آمریکا بود هارد ssd را از ارتفاع سه چهار متری پرتش کرد پایین و اون یکی برداشت و گذاشت تووی لپتاپ و ویندوزش ره بوت کرد!!
    ظاهرن درایو 250 گیگی ssd بزودی روووی بعضی لپتاپها میخواد نصب شه واسه دسکتاپم عجله نکنی میاد
    از راهنمایتون متشکرم !
    متاصفانه اونقدر وقت ندارم و واسه کارم 750 گیگ هم کمه چه برسه به 250 گیگ !
    در کل بازم ممنون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •