تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 649 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوستان متخصص..من دیگه صبرم تموم شده.امتحانام تموم شه بیام تهران میخرم.اما دارم خیلی تحقیق میکنم iphone 3g بهتره یا اکسپریا.نظر خودم 65% x1 هست.چون همیشه سونی اریکسون دستم گرفتم.اما ای فونم جالبه.اما میگن باید انلاک بشه و این حرفا...حالا شمایی که هم با iphone 3g و اکسپریا کار کردید بگید بهتره کدومو بگیرم...
    مهمترین تفاوتشون سیستم عامل هاشون هست.

2. 3 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیالم راحت شد.اکسپریا بهتره.یه سوال...برنامه های ورژن های قدیمی تر ویندوز(مثل 5)رو اکسپریا کار میکنه؟
    من که هر چی برنامهای wm5 نصب کردم کار کرده تازه دوست عزیز interface ایفون به عنوان یکی از پانلها روی x1 نصب میشه یعنی با خرید اکسپریا میتونی تقریبا ایفون رو هم داشته باشی
    Last edited by ruzy; 23-01-2009 at 11:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم.
    تا حالا کسی توی زمان smsهای دریافتی دچار مشکل شده؟
    یعنی زمان به هم ریخته باشه؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

9 x1

یک هفته پیش پاساژ بوستان یه x1 دسته دوم آورده بود باهاش کار کردم خیلی عالی بود فقط چندتا مشکل داشت وقتی کیبردشو باز میکردم پنل هاش آروم وبا گیر کردن از حالت عمودی به حالت افقی میچرخید وتوی پنل ماهی هاش وقتی قلمو جلوی ماهی ها میگرفتم وجابجا میکردم ماهیها خیلی آروم دنبال قلم میومدن ولی وقتی روشون میزدم سری فرار میکردن میخواستم بیبینم این مشکلات روی همه ی x1 ها هست یا اونی که من باهاش کار کردم مشکل داشت یا من بلد نبودم باهاش کار کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم.
    تا حالا کسی توی زمان smsهای دریافتی دچار مشکل شده؟
    یعنی زمان به هم ریخته باشه؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز چنین مشکلی تو اکسپریا نیست.
    یک هفته پیش پاساژ بوستان یه x1 دسته دوم آورده بود باهاش کار کردم خیلی عالی بود فقط چندتا مشکل داشت وقتی کیبردشو باز میکردم پنل هاش آروم وبا گیر کردن از حالت عمودی به حالت افقی میچرخید وتوی پنل ماهی هاش وقتی قلمو جلوی ماهی ها میگرفتم وجابجا میکردم ماهیها خیلی آروم دنبال قلم میومدن ولی وقتی روشون میزدم سری فرار میکردن میخواستم بیبینم این مشکلات روی همه ی x1 ها هست یا اونی که من باهاش کار کردم مشکل داشت یا من بلد نبودم باهاش کار کنم؟
    شما به اینها میگید مشکل؟اگه تو خود پنلها باشی و بخواهی کیبورد رو باز کنی حدود 3 ثانیه طول میکشه که به حالت landscape بره.و بعد از انتخاب پنل تو خود محیط پنلها و یا منوها با باز کردن کیبورد حتی 1 ثانیه هم طول نمیکشه تا حالت landscape بشه.به نظر شما این سرعت ضعیفه؟
    دوست عزیز ماهیها فقط وقتی قلم رو رویشان کلیک میکنید حرکت میکنند و با جابجا کردن قلم دنبال قلم نمیوفتن.فقط وقتی قلم رو تو جای خالی نگه میداری میان پیش جای قلم که کلا اینها مشکل حساب نمیشه.
    Last edited by ninja3000sh; 23-01-2009 at 16:36.

7. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان این جوری که من فهمیدم X1 یه کم گوشیه نسبتا تنبلیه نینجا میتونی یکم در این مورد توضیح بدی؟ چون من ویدیو هاش که توی سایت ها دیدم رویو منظورمه . یه حالت مکس توی پنل هاش هست و همون جوریم که دوستان قبلا اشاره کردن به راحتیه سیستم عامل MaC نیست
    و از دیدگاه من این گوشی یکم تنبله اما نمیتونم درست قضاوت کنم چون با این گوشی کار نکردم اما از باز شدن سخت افزاری تا کار کردن با منو هاش دیدم اما اینترفیس این گوشی با اینکه رم بالا هم ساپورت میکنه با این حال با 7 تا دسکتاپ و غیره عالیه ولی در مقایسه با سیستم عامل مک ضعیفه این نکته که عرض کردم عیب نمیشه گذاشت یه نظر هست و در خوب بودن و کامل بودن این گوشی گم هستش و این مورد بشتر در رابطه با ویندوزش بود و ربطی به خود گوشی نداره

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این کندی یا به قولی تنبلی یکی از خصلتهای اصلی win mob هست.من با امنیا هم که کار کردم همینطوره.
    Mac os حسابش جداس.اون واقعا سریع هست.

10. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

این کندی یا به قولی تنبلی یکی از خصلتهای اصلی win mob هست.من با امنیا هم که کار کردم همینطوره.
    Mac os حسابش جداس.اون واقعا سریع هست.
    درسته حامد جان فرمایشتون اما چرا جدا ؟ این 2 شرکت MaC , ویندوز دو تا شرکت رغیب هم هستن باید خریدار ها به این نکته پی ببرن ( نظر بی طرفانه )

12. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

الان توی نت سرچ کردم.cpu ایفون 620MHz ARM هست و X1 هم Qualcomm MSM7200 528MHz هست.
    تقریبا 100MHZ فقط تفاوت سرعت دارن.
    جدا از اون سیستم عامل مک از لحاظ ساختاری ممکنه مثل سیمبین باشه از لحاظ سبک بودن میگم.واسه همین میتونه توی سرعت تاثیر داشته باشه.
    البته دوستانی که اطلاعات بهتری دارن توضیح بدن ممنون میشیم.

14. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چطور دلتون مياد. در يك مقايسه بين pro و x1 البته x1 بهتر بود. اين رو ميتونيد در كليپهاي سايت youtube ببينيد. البته بعضي از كاركردهاي iphone بهتره. فقط بعضي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •