کسی جواب سوال منو میدونه ؟
کسی جواب سوال منو میدونه ؟
سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنم
دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بده
توی pes 2008 شد ولی اینجا![]()
توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه
21
Stadium previews
(yellow marked yet not available)
Instructions:
Insert images (. Png format) with the help of the GGS in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.
Beside previous v1.0 version we have new previous for:
MNE Stadion pod Goricom, Buducnost
RUS Dinamo Stadion, Moskva
RUS Dynamo Stadion, Vladivostok
RUS Kuban Stadion, Krasnodar
RUS Metallurg Stadium, Samara
RUS Olimp-2, Rostov-on-Don
RUS Rodina Stadion, Khimki
RUS Saturn Stadium, Ramenskoe
RUS Tsentralnyi Stadion, Kazan
RUS Zvezda Stadium, Perm
SCO Hampden Paark, Glasgow
SLE Brookfields National Stadium, Freetown [PES] > Realer Name des Mohammed Luis Stadiums
SLO Stadion Pod Dubrom, Zilina
For:
RUS Edyarda Streltsova Stadium, ?
RUS Spartak Stadion, Nalchik
... i cannot find any previews, yet.
دانلود:
.................................................. ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Voit Tribu II Pack
دانلود:
..............................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
21
Champions League Menü
دانلود:
.................................................. .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20
Adidas Europass Sala
دانلود:
.................................................. ...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه
گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟
یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟
ویرایش...
ایول PES Legend...
یه راهی کشف کردم با همون راه هم تونستم پست جدید یعنی SMF رو هم به جمع پست هام اضافه کنم هر بازی سیو میکردم میومدم بیرون با PES Legend یه بار لود سیو میکردم و همه پستهاو می رفت بعد وقتی میرفتم ترکیب چون هیچ پستی نداشتم به خاطر wf بودنم تو ترکیب رم که تنها پستهای جناحیش rmf و lmf بود وارد این پست میشدم کلا 4 بازی به همین شکل سیو لود کردم که بعد 120 دقیقه بازی در پست RMF این پست هم به جمع کلکسیون پستهام اضافه شد حالا در فکر اضافه کردن پست WB هستم که به نظرم سخت ترینش باشه اینم از نتیجه زحمت 7 ساله من دی:
![]()
Last edited by Spaniuly; 22-01-2009 at 02:05.
برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی ArtMoney SE را دانلود کنی
آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت Select process نام بازی رو انتخاب کن بعد Search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن OK کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه Filter بزن توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن OK کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کردهراستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد
جواب منم بدین دیگه![]()
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
ممنون که منو راهنمایی کردین
یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان![]()
ایناور دانلود کردم فقط یه سری عکس هستن با فرمت .png باید چه کارشون کنم؟21
Stadium previewsThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x504.
![]()
بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟
ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنم
بله همونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)