سلام
بله خوب اينها درسته ولي اگه بخوام كه ديگه يوزر و پسورد نخواد بايد جاهاشون رو خالي بذارم ؟؟؟ يا يك تنظيمات ديگه اي داره ؟؟؟ من مشكل اساسيم همينه
راستي من كه مودمم cd نداره !!!!!!
راستي واسه توضيحاتت واقعا ممنون![]()
سلام
بله خوب اينها درسته ولي اگه بخوام كه ديگه يوزر و پسورد نخواد بايد جاهاشون رو خالي بذارم ؟؟؟ يا يك تنظيمات ديگه اي داره ؟؟؟ من مشكل اساسيم همينه
راستي من كه مودمم cd نداره !!!!!!
راستي واسه توضيحاتت واقعا ممنون![]()
اگه بخوای که دیگه ازت یوزرنیمو پسورد نخواد باید تو همون تنظیمات مودم که توضیح داده شده یوزرنیم و پسورد را فقط یکبار وارد کنید....دیگه نیازی نیست هر بار اینکارو کیند
اگه سی دی ندارین شما فقط باید از طریق کابل lan وصل بشین از usb نمیشه وصل شد
شرمنده كجا يكبار وارد كنم؟؟؟ اينكه كلا يك جا بيشتر نداره
راستي server name ديگه چيه؟؟؟ چي بنويسم؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad.y1993; 19-01-2009 at 16:58.
تو همون کادرهایی که نوشته یوزرنیم و پسورد وارد کن همین!!!
به بقیه تنظیمات دست نزن طبق همون توضیحاتی که داده شده تو سایت صبا و من برات گذاشتم عمل کن و ایشالا راش میندازی
سلام
به نظر شما مودم linksys am300 آیا مودم خوبیه و اگه 24 ساعته روشن باشه مشکلی براش پیش نمی آد؟
سلام دوستان
1- همون 160 تومنه. یه زنگ بزن فراژه . تلفنشو از سایتش بردار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- اینقدر آسونه خودت کارشو میسازی
3- اختیار دارین ، تا چین معظم هست بقیه کیلو چندن ؟؟؟ از گارانتی اصلی بگیری حله.
4- 100% ، خیلی راحت موقع نصب میتونی رو شبکه userو pass بذاری. ( اونم با سه level امنیتی).
فروم رو ساختن واسه سوال - جوابهرچه میخواهد دل تنگت بگو
am300 رو تاحالا تست نکردم و دوستان باید نظر بدن. ولی از نظر روشن موندن خیالت تخت. تو یه شرکت یه asus-am602 دیدم که یه سال و نیمه ، شبانه روز غیر از جمعه ها روشنه . آخم نگفته !! همشون هم که از الطاف چینی های خودمونه.سر تا پا یک کرباس !
![]()
سلام
من تا 60 ماه از adsl پارس ان لاین استفاده کردم 3gig 128 قیمتش هم 15 تومن بود و منم 2 ماه می گرفتم چون حجمی که می خواستم بالا بود ولی تو همون ماه اول تموم میشد
مب خوام عوضش کنم الان بهترین و ارزونترین ها کدوم هان ؟
سلام چه طور می تونم حالت auto conect رو انتخاب کنم تا بعد از دیسکانکت شدم دوباره کانکت بشم
منظورم واسه سرویسهای شبانه صبانت هست که قطع میشن
میشه وقتی دارم دانلود می کنم وقتی دیسکانکت شم خودش وصل بشه و دانلود رو ادامه بده.
سلام دوستان
خیلی ها از پارس آنلاین خسته شدن و دارن میزنن تو خط شاتل. منکه 3 ساله دارمش و واقعا راضیم. تازه ART1 دارم و چون ماهانه اینترنتی پرداخت میکنم ، بعضی ما ه ها که کارم بیشتره 512 میگیرم .
با یه سرچ کوچیک با کلمات مربوط به سوالتون مثل :((( صبانت + شبانه ))) تو همین تاپیک یا تاپیک های دیگه میتونین به پاسخ های زیادی دسترسی پیدا کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)