مرحله آخر باید چه چوری ان جادوگر که لیزر یا مجیک می زنه را کشت.
مرحله آخر باید چه چوری ان جادوگر که لیزر یا مجیک می زنه را کشت.
لطفا جوابم را بدهید.
اول باید گارد بگیرید وقتی لیزر میزنه تا همون اشعه حتما به سپرتون بخوره. بعد حفاظ حبابی اطرافش از بین میره شما بلافاصله باید نیزه را به طرفش پرتاپ کنید چند بار این کارو تکرار کنید حملاتش تغییر می کنه. شما هم دفاع و حملات معمولی روی زمین را انجام بدید شکست خواهد خورد و بازی تمام.
خیلی ممنون ولی چه جوری نیزه پرتاب کنم. با کدام کلیک کیبورد.
دوست عزیزم من فکر کنم دکمه r بود. اگر مشکلی داشتی می تونی تو قسمت Option ها و کنترل ببینی. فقط فکر کنم قبلش باید روی هدفت قفل کنی و اسلحه نیزرو انتخاب کنی.
مرحله های این بازی چطوری رد میشن
[English Name : Rise of the Argonauts]
نام فارسي : قيام آرگونات ها
IGN Rating : 6.2 - Passable
سازنده : كمپاني Liquid Entertainment
ناشر : كمپاني Codemasters
تاريخ انتشار : Dec 16, 2008
وب سايت اختصاصي : []کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رده بندي ژانر : اکشن نقش آفرینی
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : Mature - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی 17 سال و بالاتر .
ویژگی های بازی Rise of the Argonauts:
- تجربه عالی از یک بازی جذاب نقش آفرینی زیبای حماسی .
- آشنای و مبارزه با اساطیر یونان باستان .
- مبارزات مهیج و مافوق بشری .
- گرافیک بالای بازی
حداقل سيستم مورد نياز :
Operating system: Windows Vista / XP (Windows Vista SP1 Is Recommended)
Processor: Pentium 4 3.4GHz or Equivalent Athlon 64 CPU
Memory: 1 GB (Windows XP) / 1.5 GB (Windows Vista)
Video: GeForce 7600 / Radeon X1800 or above
Sound: the Sound card compatible with DirectX
DAEMON Tools
Place on a disk: 12 G
بازی زیبای اکشن نقش آفرینی که بر پایه یک داستان غنی حماسی و افسانه ای اساطیر یونان باستان شکل گرفته است !
جیسون قهرمان داستان به عنوان یک قهرمان که مالک یک امپراطوری قدرتمند، دوستان باوفا و نامزدی زیبا بود اما مشکلاتش از زمانی شروع شد که در روز ازدواجش همسرش به قتل رسید و جیسون سوگند خورد تا انتقام هسرش را به طور کامل از قاتلینش بگیرد! در این میان با قهرمانان اساطیر باستان روبرو شده و داستان های بسیار زیبایی را رقم می زند.
بازی Rise of the Argonauts بازیکنان را به خوبی در جریان یک هیجان ماجراجویی گلادیاتوری قرار داده و آن ها را با داستان های غنی ادبیات و اسطوره های یونان باستان اشنا می کند. با در دست داشتن نقش جیسون شما با شخصیت های حماسه ساز و افسانه ای همچون هرکول و آشیل و ... آشنا می شوید که می بایست در نبردی سخت آنها را از میان بردارید !
Rise of the Argonauts یک بازی مهیج برای تمامی علاقمندان به بازی های نقش آفرینی به خصوص علاقمندان به بازی های اسطوری همچون God of War و ... است .
در اصل قيام آرگونات ها بازگويي يكي از قديميترين داستانهاي ادبيات يونان در مورد Jason و پشم زرين ميباشد. تيم سازنده در Liquid Entertainment از اين افسانه مشهور براي تهيه يك بازي اكشن و نقش آفريني استفاده كرده است. بر پايه آنچه كه در E3 در پشت درهاي بسته ، به نمایش درآمد پتانسيلهاي زياد و بالقوه ایی برای کسانی که عاشق بازیهایی بر پايه اكشن و نقش آفريني همراه با یک داستان قوی و پر محتوا می باشند، وجود دارد.
شكل داستاني بازي بر اساس روايات واقعي نيز به اين شكل است كه شما نقش Jason از Iolcus را بازي ميكنيد. عروس مهربانش به قتل رسيده ، و او يكسري از Argonauts (آرگوناتها ) و hercules (هرکول) را جمع كرده- تا بسوی آتلانتا حرکت کند .آنها به دنبال جستجو براي پشم زرين ، بادبان كشتي بزرگ را بالا كشيده و به راه مي افتند. چرا که پشم زرين ميتواند عشق Jason را مجددا زنده كند. Argo به شما در تمامي عملياتها كمك كرده و شما را جزيره به جزيره به دنبال پشم زرين به پيش ميبرد. شما انواع مختلفي از غنيمتهاي جنگي را برای مقابله با دشمنان در اختیار دارید. همچنين يك گوي آيينه اي شکل به همراه دارید که مراحل و مکانهای مختلف بازي را به طور كامل به شما نشان ميدهد. علاوه بر اين يك قايق خيلي بزرگ هم تمامي ياران شما را از آهنگر گرفته تا بازرگان ، با خود حمل ميكند كه Jason در طول مراحل مختلف جستجو از آنها کمک می گیرد.
از لحاظ كاربردي اين بازي دقيقا دنباله فيلم جيسون و دريانوردان آرگون است كه دنباله داستان را رقم مي زند.
تصاویری از محیط بازی Rise of the Argonauts:
بازي قيام آرگونات بخاطر اينكه جزو معدود بازي هاييست كه علاوه بر ساخته شدن براي كنسول هاي نسل سوم مانند PS3 و يا XBOX براي PC نيز ساخته مي شود و بخاطر الگوبرداري عالي سازندگان آن مي تواند بازي قابل قبولي براي بازي خورها باشد و مهم تر از همه علاقه مندان اين ژانر را راضي كند.
تاپيك دانلود اين بازي موجود در انجمن هاي P30World :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخريد اين بازي از انجمن هاي تخصصي P30World :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیه جدیدی نیس من یه ماه پیش بازی رو تموم کردم البته نه تا اخر چون فیزیک بازی بسیار خسته کننده هستش.
گرافیکه خوبیم نداره. فک کنم تنها چیزی که شما رو به ادامه بازی ترغیب کنه سیستم مبارزات که یه نو اوریه خوبه بدلیل
استفاده کردن از سلاحهای مختلف. ( گرز زوبین شمشیر ) البته بعد از مدتی تکراری میشه
مرحله ی گلادیاتور هم جالب هست.
به هر حال اگه من جای شما بودم با خریدن این بازی پولم رو دور نمی ریختم.
دوست عزيز
براي ژانر ماجراجويي چه بازي بهتري رو پيشنهاد مي كني ؟
به نظر من با ظرفيت اكشن بودن اين بازي واقعا تجربه ي خوبي رو به كساني كه بازي هاي ماجراجويي دوست دارن ميده
حالا شما فقط و فقط به سبك نقش آفرينيش دقت نكنيد
اين نظر منه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)