تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 940 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574580620670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه موضوعی تو این بازی من رو خیلی اذیت می کنه اونم حالت سناریویی بودن اون هست مثلا اگه توی یک بازی قرار نباشه شما با ضربه آزاد به گل برسید هر چقدر هم ضربه آزاد بزنید گل نمیشه حالا یا دروازبانشون مثه بوفون میشه یا تیرک دروازه خدمت میکنه و غوغا میکنه یا به دیوار دفاعی برخورد میکنه یا از کنار دروازه میره بیرون درست بازی بعد اون میبینی اولین ضربه آزادت گل شد بعدش کلی گل می زنی آخرش میشماری می بینی 6 7 تا گل رنگارنگ از رو ضربه ایستگاهی زدی اونم به کی پیتر چک برای من که دقیقا این اتفاق اوفتاده و بارها و بارها این مسئله پیش میاد
    چه جالب قبلا خود من به این موضوع به صورتی دیگه اشاره کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوبه همه دارن به نتیچجه‌ای که قبلا من بهش رسیدم میرسن...

نمیدونم ............!!!

والا چی بگم .....................

من که گیج شدم...............

هم میتونم بگم نه ...هم آره ...............

این هوش مصنوعی تیم حریف هستش که میاد و جبران میکنه و مثلا بازی رو مساوی میکنه و حالا این حس به ما دست میده که یه جورایی ما حتما گل میخوریم و هیچ راهی نیست .....حتی اگر با 20 دفاع دفاع کنی باز م گل رو میخوری ....!؟؟

نمیدونم ........

دوست دارم در این مورد بیشتر بحث بشه......

.................................................. ..............
    OPERA 10 ALPHA
    جزئیات بیشتر در مورد OPERA 10 ALPHA
    کد:

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یه موضوعی تو این بازی من رو خیلی اذیت می کنه اونم حالت سناریویی بودن اون هست مثلا اگه توی یک بازی قرار نباشه شما با ضربه آزاد به گل برسید هر چقدر هم ضربه آزاد بزنید گل نمیشه حالا یا دروازبانشون مثه بوفون میشه یا تیرک دروازه خدمت میکنه و غوغا میکنه یا به دیوار دفاعی برخورد میکنه یا از کنار دروازه میره بیرون درست بازی بعد اون میبینی اولین ضربه آزادت گل شد بعدش کلی گل می زنی آخرش میشماری می بینی 6 7 تا گل رنگارنگ از رو ضربه ایستگاهی زدی اونم به کی پیتر چک برای من که دقیقا این اتفاق اوفتاده و بارها و بارها این مسئله پیش میاد
    چه جالب قبلا خود من به این موضوع به صورتی دیگه اشاره کردم

کد:
    خوبه همه دارن به نتیچجه‌ای که قبلا من بهش رسیدم میرسن...
    نمیدونم ............!!!

این هوش مصنوعی تیم حریف هستش که میاد و جبران میکنه و مثلا بازی رو مساوی میکنه و حالا این حس به ما دست میده که یه جورایی ما حتما گل میخوریم و هیچ راهی نیست .....حتی اگر با 20 دفاع دفاع کنی باز م گل رو میخوری ....!؟؟

نمیدونم ........

.................................................. .............]
    به نظر من کونامی توی این نسخه یک مقداری دست به ابتکار عمل زده تا به عقیده خودش بازی جذابتر بشه .البته من این مساله رو توی نسخه 6 هم احساس کرده بودم اما توی این نسخه به این مساله خیلی زیاد توجه شده.این دقیقا همون هوش مصنوعیه که وارد عمل میشه بعنوان نمونه توی محوطه جریمه اگه مدافع تیم احساس کنه مهاجم میتونه گل زنی کنه بلافاصله عکس العمل نشون میده که بعضی وقتا این عکس العملها کار دست تیم میده بعنوان نمونه همون تکلهایی که منجر به خطا و پنالتی میشه که خیلیهارو دلخور کرده(البته اگه کلاس تیم و بازیکنا بالا باشه مدافعین خیلی کمتر پنالتی میدن ).
    یا اگه دقت کرده باشین وقتی بازی گره میخوره و برای لحظاتی که توپ با اشتباه بازیکنان دو تیم بارها پشت سر هم از جانب بازیکنای دو تیم لو داده میشه هوش مصنوعی وارد عمل میشه , ابتکار عملو بدست میگیره و با یک پاس مناسب توپ رو از منطقه درگیری دور میکنه و به بازیکنی که از اون منطقه فاصله داره میرسونه و موارد دیگه که اگه دقت کنین متوجه این دخالتها میشین (احتمالا تا الان متوجه شدین).
    در مورد این مساله هم که بهش اشاره کردین قضیه بهمین شکله و مجددا هوش مصنوعی بازی وارد عمل میشه .بعنوان نمونه قدرت یک تیم توی خونه خودش خیلی بیشتر از حد نرمالش میشه یا موقعی که توی یک جام معتبر و مهم برد یا باخت یک تیم موجب صعود یا سقوط یک تیم میشه این حالت پیش میاد و قدرت تیم مقابل با توجه به وضعیتی که توی جدول داره کم و زیاد میشه و عکس این حالت برای تیم ما اتفاق میفته که خودشو به اشکال مختلف نشون میده مثلا سرعت بازیکنای تیم کم میشه یا دقت ضربات بشدت کاهش پیدا میکنه یا حتی بازیکنا نفس کم میارن و...
    با این اوصاف باز هم نمیشه یک تیمو از قبل محکوم به برد یا باخت دونست و با تلاش مضاعف میشه بر علیه این جریان ایستاد .این مساله برای من بارها اتفاق افتاده و با لود مجدد سیو بازی نتیجه رو عوض کردم .
    حالا درمورد اینکه توی این زمینه کونامی چقدر موفق عمل کرده بستگی داره به نظر گیمرها .من بشخصه با توجه به توانایی ها و محدودیتهایی که برای ساخت یک بازی شبیه سازی شده وجود داره به این مکانیزم طراحی شده از 10 نمره 7 میدم .نظر شما چیه؟
    Last edited by 4039; 18-01-2009 at 14:12.

داره خودمونی میشه Niloofar_Hot69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام لطفا سیو اصلاحات نام باشگاه ها و لباسهای بازیکن ها رو بزارید ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من بازي رو بدون هبچ آپشن فايلي نصب كردم از دوستان ميخوام هر آپشن فايلي كه لازمه تامشكلات بازي رفع بشه و به روز بشه لينكشو بزارن! ممنون ميشم.
    شما 3 چیز نیاز داری:
    1- استفاده از فایل کرک pes2009.exe که 26.8 مگ حجمش هست برای بازی های غیر اورجینال باید از این فایل استفاده کنی
    2- پچ 1.20 کونامی که 21 مگ حجمش هست دانلود کنی
    3- دانلود فایل 170 مگی به نام cv0f.img که البته خود بازی شما هم قابلیت دانلودش رو داره در صورتی که 2 مورد بالا رو انجام بدی

نمیدونم ............!!!

نمیدونم ........

.................................................. ..............
    OPERA 10 ALPHA
    جزئیات بیشتر در مورد OPERA 10 ALPHA

کد:
    دوست خوبم گوگل جان حرف شما کاملا متین هست و این مسئله به اون شدت هم نیست حالا نه اینکه وقتی بازی یه جا هنگ می کنه و هرچی میزنی به در بسته میخوره بستگی به چیز خاصی داره که شاید ما ندونیم عجیبه وقتی آدم مثلا نمیتونه ضربه آزاد گل کنه واقعا به بهانه های مختلف از دست میده می بینی همون زمانی که بای پر کردن شدت ضربه دکمه شوت رو فشار میدی یه بار تا ته پر میکنه با سرعت یه بارم حتی یک چهارم هم پر نمیکنه همون زمان فشار دادن شوت یا میبینی دروازبان گم نام هست ها ولی یه رفلکسی داره از این سر دروازه شیرجه میره توپ رو میگیره ولی پیتر چک نمیتونه در زمان عادی این کار رو بکنه و گل میخوره. یا میبینی هر مدل میزنه به تیر دروازه میخوره دیشب با کاتانیا که بازی میکردم کلا 12 تا ضربه آزاد بدست آوردم 10 تاش به تیر افقی خورد نمیدونم چرا یازهمی گل شد و این نشون میده توی یه بازی درصد دقت بازیکن شما بالاست و توی یکی دیگه پایین برای من اتفاق افتاده توی بعضی بازی ها که ذخیره میام داخل بازی بازیکنم انگار پاش گرفته نمیتونه بدوه البته آدم فکر میکنه احساس می کنه که کونامی برای واقعی تر شدن این کار رو کرده به هر حال به قول شما جای بحث داره

چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم
    من خودمم می خوام بدونم چطوری میشه اسم لیگ های Other League A , B رو تغییر داد البته کرسپو یه راهی گفتند ولی این زمانی جواب میه که از فایل آپدیت استفاده نکنم ولی برای تغییر نام ون 5 تا لیگ انگلیس فرانسه هلند اسپانیا و ایتالیا با همون PES Editor میشه

میشه مراحلشو یکبار توضیح بدی که چجوری اینکارو کنم؟
    تازه پرچم همه تیم ها نیست تا لیگ فرانسه هست؟
    اولا پرچم ها همگی هست شما ظاهرا به حرفام دقت نکردی برای بار دوم عرض می کنم خدمت حضور مبارک ایشالا با دقت بخونی اینبار : وقتی شما فایل unnamed_5 رو لود میکنی یه پیغام میاد (Choose View Range) میگه تعداد فایل ها 324 تاست میخوایید از شماره چند تا چند ببینید اگه اون پیغام رو بلافاصله اوکی بزنی 100 تا پرچم اول رو لود میکنه اگه گزینه next ones رو بزنید 100 تای بعدی رو نشون میده تازه بعد لود شدن میتونید از تو منو گزینه view مورد choose view rang بزنید تا همون پیغام بیاد تا شما 100 یا پرچم های بعدی رو لود کنید.

عکس های با فرمت png که نوعشون indexed color هست لود میکنید بعد عکس لود شده رو دراگ میکنید روی هر لوگویی که میخوایید. توضیح از این واضح تر دیگه نمیتونم بدم امیدوارم به دردتون بخوره و بتونید کار کنید

بابا يكي جواب ما رو بده لطفا"

من چجوري ميتونم يك كفش جديد اضافه كنم

مثلا كفش adipure
    شما فایل bin مربوط به عکس کفش رو داخل فولدر cv06.img توی کیت سرور قرار میدی

کسی نمیدونه شماره لباس master leage creted new team واسه کیت سرور چنده؟
    من توی فایل مپی که دارم چنین چیزی ندیدم

من pes editor رو نصب کردم
    چجوری باید باهاش کار کنم
    آخه همه چی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وقتی اجرا میکنی باید از منو Open ---> فایل Edit بازی رو باز کنی اگه این فایل توی My Document ت نیست برو توی بازی از بخش ادیت یه تغییر کوچولو بده تا این فایل بیفته روی my document

سلام لطفا سیو اصلاحات نام باشگاه ها و لباسهای بازیکن ها رو بزارید ممنون
    این کار با کیت سرور امکان پذیر هست که لباس تیمها هم اصلاح بشن برای اصلاح لوگو ها و اسامی تیم ها و لیگ ها می تونی از ادیت داخل خود بازی استفاده کنی ولی برای لباس ها حتما باس از کیت سرور استفاده کنی پچ بورگوم این کار رو انجام میده
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 14:47.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برای تغییر نام لیگ ها هم باید از این برنامه استفاده کنی:

وقتی برنامه رو اکسترکت کردی، اول فایل RunOnce Frist رو اجرا کن و بعد فایل اصلی برنامه (آیکونش درخت

کریسمسه!)

(قبل از اجرا برنامه، از داخل پوشه img بازی فایل pdata.img رو با GGS باز کن. از داخل اون فایل unnamed_14 رو

اکسترکت کن.) بعد که برنامه رو اجراکردی، Open STR رو بزن. حالا فایلی رو که اکسترکت کردی انتخاب کن. بعد

که از شد، از اون قسمت کشویی بالا و سمت چپ برنامه عدد 21 رو انتخاب کن. حالا در این قسمتی که باز شده

شما می تونی اسم لیگها، کاپها و . . . رو عوض کنی. بعد که کارت تموم شد، Rebuild STR رو بزن و فایل رو سیو

کن. اما این دیگه به جای فایل اصلی، ایمورت نکنی. (فقط به این خاطر که ازش پشتیبان داشته باشی.) حالا این

فایل رو در پوشه کیت سرور---> img---> و بعد ---> pdata.img کپی کن.

اینم برنامه:

کد:

فقط واسم دعا کن، همین.
    کرسپو جان من موفق نشدم این تغییراتو اعمال کنم (حد اقل در مورد مستر لیگی که از قبل ساخته شده اسم لیگها درست نمیشه).با توجه به اینکه سایز فایل unnamed_14 زیاد نیست شما این تغییراتو اعمال کن (مثل درست کردن اسم لیگ A ,B و...)و سیوشو بزار تا همه بتونن دانلود کنن .ممنون از زحمات شما و چند تا دیگه از دوستان که همیشه توی این تاپیک در خدمت کاربران هستن.

پی نوشت: نمیدونم گرفتاریت چیه اما من خیلی وقتا دعات میکنم .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کرسپو جان من موفق نشدم این تغییراتو اعمال کنم (حد اقل در مورد مستر لیگی که از قبل ساخته شده اسم لیگها درست نمیشه).با توجه به اینکه سایز فایل unnamed_14 زیاد نیست شما این تغییراتو اعمال کن (مثل درست کردن اسم لیگ A ,B و...)و سیوشو بزار تا همه بتونن دانلود کنن .ممنون از زحمات شما و چند تا دیگه از دوستان که همیشه توی این تاپیک در خدمت کاربران هستن.

پی نوشت: نمیدونم گرفتاریت چیه اما من خیلی وقتا دعات میکنم .
    اگه آپدیت 170 مگی (cv0f) رو دانلود کردی نمیشه این روش

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی مد مستر لیگ چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:
    1-اون حروفی که جلوی اسم بازیکنا وجود داره(مثل a ,b ,c , d و خط تیره) چیو نشون میدیه؟ و همینطور اون درصدهایی که جلوی این حروف نشون داده میشه ؟همینطور اون علامت قلب که با بالاتر رفتن قابلیتهای بازیکن از صورتی به قرمز تغییر رنگ پیدا میکنه ؟و نهایت قابلیتهای یک بازیکن با چه حرفی , چه درصدی و چه رنگی از اون علامت قلب نشون داده میشه ؟
    2-اون درجه بندی تیم که نشانگر popularity تیمه نهایتش چه حرفیه ؟popularity تیم من از s بالاتر نمیره.
    3-امتیاز بازیکنای تیمو از کجا میشه دید یادمه این امتیازات توی pes 6 نشون داده میشد.

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1

من خودمم می خوام بدونم چطوری میشه اسم لیگ های other league a , b رو تغییر داد البته کرسپو یه راهی گفتند ولی این زمانی جواب میه که از فایل آپدیت استفاده نکنم ولی برای تغییر نام ون 5 تا لیگ انگلیس فرانسه هلند اسپانیا و ایتالیا با همون pes editor میشه

نه نميشه
    من مثلا ميخوام نام ليگ هلندو بكن ايران ولي نميشه
    در ضمن من يه پچ گير آورد كه نام ليگ ها رو عوض كرده بود حتي other هم عوض كرده بود اون اين فايل بازيو تغيير داده بود در پوشه rv0c_e.img فايل unnamed_1 را تغيير داده ولي من نميدونكم با چي تغيير داده چون من كه اين فايلو از تو كيت سرور برداشتم نام ليگ ها به صورت اوليه برگشت ببينيد شما ميتونيد بفهميد با چي اينو انجام داده اين لينك فايل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 4khane; 18-01-2009 at 16:50.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

توی مد مستر لیگ چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:
    1-اون حروفی که جلوی اسم بازیکنا وجود داره(مثل a ,b ,c , d و خط تیره) چیو نشون میدیه؟ و همینطور اون درصدهایی که جلوی این حروف نشون داده میشه ؟همینطور اون علامت قلب که با بالاتر رفتن قابلیتهای بازیکن از صورتی به قرمز تغییر رنگ پیدا میکنه ؟و نهایت قابلیتهای یک بازیکن با چه حرفی , چه درصدی و چه رنگی از اون علامت قلب نشون داده میشه ؟
    2-اون درجه بندی تیم که نشانگر popularity تیمه نهایتش چه حرفیه ؟popularity تیم من از s بالاتر نمیره.
    3-امتیاز بازیکنای تیمو از کجا میشه دید یادمه این امتیازات توی pes 6 نشون داده میشد.
    برای یازیکنا a آخرشه
    برای تیم هم s آخرشه
    امتیاز بازیکنااگه منظورت نمره ای که تو بازی گرفتنه...آخر بازی میری قسمت rating

منم یه سوالی دارم...نمیشه تو become a legend یه تقلبی ...چیزی کرد و به پوینت های بازیکن اضافه کرد؟ من 3 فصله بازی کردم منتها اگه همینطوری پیش بره فک کنم تا 27-8 سالگی تبدیل به یه بازیکن درست حسابی بشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •