تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 649 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

لطفاً يكي از دوستاني كه گوشي رو خريده، بگه كه روي صفحه كليد سخت افزاري حروف فارسي هست يا نه. اگه سؤال تكراري هست ببخشيد. در فهرست صفحه اول چيزي پيدا نكردم.
    دوستم خرید نداشت.........می تونی حفظ منیش مثل من....چون کیبورد کامپیوترم هم انگلیش کامل هست برا من که مهم نیست.....چون دستم اتومات میزنه رو دکمه مخصوص........

2. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستم خرید نداشت.........می تونی حفظ منیش مثل من....چون کیبورد کامپیوترم هم انگلیش کامل هست برا من که مهم نیست.....چون دستم اتومات میزنه رو دکمه مخصوص........
    ببینم مگه با کی برد میشه فارسی تایپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض صدا هنگام تکان دادن x1

مال موتور ویبره گوشی هست...همه گوشی ها کم و بیش این صدا رو میدن.مال منم 950 هست اما این صدا رو میده...حالا تکونش نده...
    مرسی از راهنمایی دوست عزيز
    من در سایت xperiax1.net خوندم که اين صدا برای slide mecanism گوشی هست، یعنی همون مکانيسم کشویی
    من تکون نمیدم گوشی رو منتهی حساس شده بودم فکر میکردم یه چیزی مثل پيچ تکون میخوره ...

5. این کاربر از hiax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض فيلم باز کردن ( دی اسمبل) x1

دل روده x1 بيچاره میريزه بيرون
    جالبه که از پيک گيتار برای باز کردن استفاده میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از hiax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی ممنون , توضیح بسیار کاملی بود , لطف کردی !!!

حالا یک سوال دیگه !!!

همه می دونیم که توی شهر های بزرگ مثل تهران شبکه های اینترنتی اینترنت رو به صورت WiMax هم ارائه میدن که تا جایی که من می دونم با لپ تا هایی که Wifi 802.11b/g دارن قابل استفاده هست !!!

حالا سوال من اینه که آیا با گوشی هایی مثل X1 که Wifi 802.11b/g دارن میشه به WiMAX وصل شد یا نه ؟؟؟

اگر جواب مثبته = چطوری ؟؟؟

اگر جواب منفیه = چرا نمیشه ؟؟؟ آیا میشه این امکان رو یکطوری به این دستگاه اضافه کرد یا نه ؟؟؟

راستی برد Wifi در X1 چقدره ؟؟؟
    دوست عزیز ما همین سرعت اصلی wi-Fi رو فکر میکنی داریم که بیاییم از تکنولوژی wi-Max هم استفاده کنیم.
    تکنولوژی wi-Fi در 4 نوع استاندارد موجوده.اونم عبارتند از A و B و G وB+که تو کامپیوترها و پاکت پیسیها و موبایلها اکثرا از استاندارد Wi-Fi 802.11b/g استفاده میشه که سرعت انتقال اطلاعات باید با سرعتی معادل 54 مگابایت در ثانیه عمل کند که متاسفانه تو ایران این سرعت رو با idsl با پهنای 6 مگابایت هم نمیتونی ببینی چه برسه به wi-Fi با سرعت 54 مگابایت در ثانیه.
    استاندارد wi-Max هم که توسط شرکت اینتل برای شبکه های بیسیم طراحی شده و میشه گفت توسعه یافته wi-Fi میباشد.
    مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:
    1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max. ولی ممکنه برای مردم روسیه و امریکا و ... خیلی هم بهتر باشه.
    در مورد جواب سوالتون که ایا میشه تو اکسپریا از تکنولوژی wi-Max اسفاده کرد یا نه بنظرم نمیشه.چون استاندارشون با هم یکی نیست.همانطوری که به فرض مثال استانداردرهای بلوتوث با هم فرق میکنه.مثل بلوتوث ورژن 1 که سرعت انتقال داده ها از بلوتوث ورژن 2 پایینه.
    برای دستگاهایی مثل لپ تاپ و کلا کامپیوتر میشه با خرید دستگاههای اکسترنال با تکنولوژی wi-Max کار کرد.
    در مورد برد wi-Fi هم فرقی نمیکنه که دستگاه x1 باشه یا لپتاپ و یا هر چیز دیگری که wi-Fi ساپورت میکنه مهم اینه که فاصله دستگاهی که wi-Fi رو ساپورت میکنه تا ایستگاه access point که امواج رادیویی رو تو هوا منتشر میکنه چقدره.
    در کل هر چقدر فاصله دستگاه تا ایستگاه access point نزدیکتر باشه نرخ انتقال اطلاعات بهتر میشه.بطور مثال فاصله دستگاهی که تکنولوژی wi-Fi رو ساپورت میکنه اگه تا ایستگاه access point حدود 50 متر باشه سرعت انتقال اطلاعات 50 مگابایت در ثانیه میشه.
    در 80 متر سرعت انتقال اطلاعات 8 مگابایت در ثانیه میشه.در 100 متر سرعتش 5.5 مگابایت در ثانیه میشه.و در 150 متری سرعت انتقال اطلاعات 1 مگابایت در ثانیه میشه.پس هر چقدر فاصله تا access point بیشتر میشه سرعت انتقال اطلاعات هم کمتر میشه.
    موفق باشید

9. 8 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه کاری کرد که با استفاده از Wi-Fi از PC به x1 یا بر عکس فایل share کرد ؟؟؟؟
    من فقط می تونم اينترنت رو share کنم روی x1
    حتی ip اکسپریا رو از کامپيوتر ping کردم ولی هر کاری می کنم نميشه فایل فرستاد
    اگر بشه که عليه ، ديگه از شر کابل usb و سرعت پائين bluetooth راحت میشم

11. این کاربر از hiax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ببینم مگه با کی برد میشه فارسی تایپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والله ما که نداریم ولی چرا که نشه؟؟؟.....پس کیبورد واسه چیه...........

13. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

شیراز با گارانتی 840 و بدون گارانتی 790.

15. 4 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

والله ما که نداریم ولی چرا که نشه؟؟؟.....پس کیبورد واسه چیه...........
    آخه دوستان میگن نمیشه کی برد رو فارسی کرد !!!

شما راهی بلدی ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تو قسمت برنامه های نرم افزاری برنامه مربوط به garmin رو برای GPS نصب کردم چون وقتی مقایسه کردم با توجه به بودن در ایران دیدم از بقیه شاید بهتر باشه ولی هرکار کردم تا پایان برای نصب ادامه نیافت ! اگر کسی از دوستان نصب کرده توضیح بده تا ما هم بتونیم از این خدمت مورد نیاز استفاده کنیم

18. این کاربر از derakhshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •