دوستم خرید نداشت.........می تونی حفظ منیش مثل من....چون کیبورد کامپیوترم هم انگلیش کامل هست برا من که مهم نیست.....چون دستم اتومات میزنه رو دکمه مخصوص........![]()
دوستم خرید نداشت.........می تونی حفظ منیش مثل من....چون کیبورد کامپیوترم هم انگلیش کامل هست برا من که مهم نیست.....چون دستم اتومات میزنه رو دکمه مخصوص........![]()
ببینم مگه با کی برد میشه فارسی تایپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
مرسی از راهنمایی دوست عزيز
من در سایت xperiax1.net خوندم که اين صدا برای slide mecanism گوشی هست، یعنی همون مکانيسم کشویی
من تکون نمیدم گوشی رو منتهی حساس شده بودم فکر میکردم یه چیزی مثل پيچ تکون میخوره ...![]()
دل روده x1 بيچاره میريزه بيرون
جالبه که از پيک گيتار برای باز کردن استفاده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ما همین سرعت اصلی wi-Fi رو فکر میکنی داریم که بیاییم از تکنولوژی wi-Max هم استفاده کنیم.
تکنولوژی wi-Fi در 4 نوع استاندارد موجوده.اونم عبارتند از A و B و G وB+که تو کامپیوترها و پاکت پیسیها و موبایلها اکثرا از استاندارد Wi-Fi 802.11b/g استفاده میشه که سرعت انتقال اطلاعات باید با سرعتی معادل 54 مگابایت در ثانیه عمل کند که متاسفانه تو ایران این سرعت رو با idsl با پهنای 6 مگابایت هم نمیتونی ببینی چه برسه به wi-Fi با سرعت 54 مگابایت در ثانیه.
استاندارد wi-Max هم که توسط شرکت اینتل برای شبکه های بیسیم طراحی شده و میشه گفت توسعه یافته wi-Fi میباشد.
مزایای این تکنولوژی هم عبارتند از:
1:ارزان بودن تجهیزات ان.2:قابلیت بکار گیری ساده.3:سرعت بالای انتقال اطلاعات(تا سقف 70 مگابایت در ثانیه).4:وسعت برد جغرافیایی.که میبینی زیاد هم با wi-Fi تفاوت نداره.البته تفاوتش برای ما محسوس نیست چون ما هنوز نمیتوانیم از سرعت اصلی wi-Fi استفاده کنیم چه برسه به wi-Max. ولی ممکنه برای مردم روسیه و امریکا و ... خیلی هم بهتر باشه.
در مورد جواب سوالتون که ایا میشه تو اکسپریا از تکنولوژی wi-Max اسفاده کرد یا نه بنظرم نمیشه.چون استاندارشون با هم یکی نیست.همانطوری که به فرض مثال استانداردرهای بلوتوث با هم فرق میکنه.مثل بلوتوث ورژن 1 که سرعت انتقال داده ها از بلوتوث ورژن 2 پایینه.
برای دستگاهایی مثل لپ تاپ و کلا کامپیوتر میشه با خرید دستگاههای اکسترنال با تکنولوژی wi-Max کار کرد.
در مورد برد wi-Fi هم فرقی نمیکنه که دستگاه x1 باشه یا لپتاپ و یا هر چیز دیگری که wi-Fi ساپورت میکنه مهم اینه که فاصله دستگاهی که wi-Fi رو ساپورت میکنه تا ایستگاه access point که امواج رادیویی رو تو هوا منتشر میکنه چقدره.
در کل هر چقدر فاصله دستگاه تا ایستگاه access point نزدیکتر باشه نرخ انتقال اطلاعات بهتر میشه.بطور مثال فاصله دستگاهی که تکنولوژی wi-Fi رو ساپورت میکنه اگه تا ایستگاه access point حدود 50 متر باشه سرعت انتقال اطلاعات 50 مگابایت در ثانیه میشه.
در 80 متر سرعت انتقال اطلاعات 8 مگابایت در ثانیه میشه.در 100 متر سرعتش 5.5 مگابایت در ثانیه میشه.و در 150 متری سرعت انتقال اطلاعات 1 مگابایت در ثانیه میشه.پس هر چقدر فاصله تا access point بیشتر میشه سرعت انتقال اطلاعات هم کمتر میشه.
موفق باشید
میشه کاری کرد که با استفاده از Wi-Fi از PC به x1 یا بر عکس فایل share کرد ؟؟؟؟
من فقط می تونم اينترنت رو share کنم روی x1
حتی ip اکسپریا رو از کامپيوتر ping کردم ولی هر کاری می کنم نميشه فایل فرستاد
اگر بشه که عليه ، ديگه از شر کابل usb و سرعت پائين bluetooth راحت میشم![]()
والله ما که نداریم ولی چرا که نشه؟؟؟.....پس کیبورد واسه چیه...........
شیراز با گارانتی 840 و بدون گارانتی 790.
آخه دوستان میگن نمیشه کی برد رو فارسی کرد !!!
شما راهی بلدی ؟؟؟
من تو قسمت برنامه های نرم افزاری برنامه مربوط به garmin رو برای GPS نصب کردم چون وقتی مقایسه کردم با توجه به بودن در ایران دیدم از بقیه شاید بهتر باشه ولی هرکار کردم تا پایان برای نصب ادامه نیافت ! اگر کسی از دوستان نصب کرده توضیح بده تا ما هم بتونیم از این خدمت مورد نیاز استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)