تبلیغات :
راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: همه چیز درباره ی ســـــویـــــــــا

  1. #11
    حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    5,662

    پيش فرض فیتو استروژنهای سویا کارکرد حافظه را افزایش می دهند

    این مطالعه توسط John A. Mc Lachlan , Gray Dohanich , Melvenia M . Martin Cynthia C . Gulledgeدر مرکز تحقیقات آندوکرینولوژی و دانشگاه Tulane و دانشگاه Xavier درNew Orlean , L.A و دپارتمان اکولوژی، بیولوژی، سایکولوژی و فارموکولوژی دانشگاه Tulane در نئورلئان انجام گرفته است.

    در گروهی از زنان یائسه، بالا رفتن سن با کاهش فیزیکی و مغزی توام می باشد، بهمین جهت آنها وادار میشوند که عمل هورمون تراپی انجام دهند. اما معمولا آنها دوست دارند که یک جایگزین هورمون تراپی در اختیار داشته باشند. مطالعات نشان میدهد که اثرات مفید فیتو استروژنها باعث افزایش علاقه و تمایل عمومی به خرید این ماده مفید در ایالات متحده شده است، اما در مورد اثرات فیتواستروژنها روی مغز مطالعات کمی انجام گرفته است .

    بر مبنای مطالعات پیشین، هیپوتز گروه دانشمندان نام برده در فوق، این بود که فیتو استروژنها کارایی مغز را در موشهای مسن بالا می برند.

    در این آزمایش موشهای Sprague-Dawley که یائسه شده بودند در قفسهای تنها نگه داری و بطور تصادفی علامت گذاری شده و با رژیم غنی از فیتو استروژن ویا بدون استروژن به میزان 25-23 گرم در روز تغذیه می شدند.

    رژیم فیتو استروژن حاوی 55 میکرو گرم ایزوفلاون شامل 65 درصد جنستاین ( Genistein )، 33 درصد ددزاین ( Daidzein ) و 2 درصد گلیسی تئین (Glycitein) و رساندن میانگین ایزوفلاون از 2.7 تا 3.3 میلی گرم . کیلو گرم وزن بدن بود.

    در این آزمایش یک رفرنس حافظه یعنی Water Maze Task قرار داده شد تا حافظه آنها را با یک تاخیر برای رسیدن و جور شدن به آن اندازه گیری کنند.

    Water Maze Task سکویی مخفی بود که هر روز جابجا می شد تا میزان کارکرد حافظه موشها اندازه گیری شود.

    گروهی از موشها 2 دقیقه تاخیر داشتند ( آسان به آن رسیدند ) .

    و گروهی دیگر با 90 دقیقه تاخیر ( مشکل )

    بین آزمایش 1و2 که هر روز ادامه داشت.اختلاف قابل توجهی در حافظه نمایشی این دو گروه مشاهده نشد. ولی در طول تمام آزمایشات، گروه تغذیه شده با فیتو استروژن بهتر از گروه بدون فیتو استروژن نمایش خود را اجرا کردند که این بیانگر این است که فیتو استروژنها در رژیم غذایی می توانند باعث پیشرفت نمایش کارایی حافظه شود و در موشهای مسن نیز کوششهای زیادی برای بارگیری و افزایش حافظه نشان داده شد

  2. #12
    حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    5,662

    پيش فرض تاثیر رژیم سویایی برافزایش حافظه در انسان

    این مطالعه توسط Karen Casey ,Emma Efluck ,Nicholas Jarrett ,Rosanna Duffy ,
    Helen Wiseman ,Sandra File در دپارتمان تغذیه و رژیم ، در مرکز تحقیقات غذا و سلامت King’s College. U.Kلندن و واحد تحقیق Pcychopharmacologies و مرکز اعصاب King’s College انجام گرفته است .
    تئوری های زیادی تا به حال نشان داده اندکه فاکتورهای وابسته به استروژن ، یک نقش بسیار مهمی در عمل شناخت و ادراک حافظه بازی می کنند . از آنجا که سویا حاوی سطوح بالایی از فیتواستروژن هاست ، این ترکیبات ، مهم بودن اثرات مفید روی شناخت و ادراک را ثابت می کنند .
    هدف از این مطالعه بررسی اثرات یک رژیم غنی از ایزوفلاونهای سویا روی حافظه و عمل لب قدامی در افراد مورد آزمایش سالم و جوان (نروماده) بود.
    متدآزمایش :
    27مورد (15مرد و 12 زن حدود 25 ساله ) بطور تصادفی علامت گذاری شده و تحت رژیم سویایی قرار گرفتند .
    15نفر تحت رژیم بالایی از سویا (100میلی گرم ایزوفلاونهای کل در روز )
    12نفر تحت رژیم کم سویایی (0.5 میلی گرم ایزوفلاونهای کل در روز )
    برای مدت 10هفته حافظه و عمل لب قدامی با استفاده ازNeuropsychologicalAutomated تست گردید که عبارت بودند از: Test Baterry و یک سری از تستهای دیگر شناخت و ادراک.
    نتیجه : افرادی که رژیم بالایی از سویا را دریافت کرده بودند ، در تست حافظه Episodic یک پیشرفت بسیار قابل ملاحظه تر از گروه مصرف کننده رژیم کم سویایی نشان دادند .
    همچنین در تعدادی از آیتم های نوشته شده بصورت یک داستان کوتاه و دوباره پرسی فوری افراد مصرف کننده رژیم های بالای سویایی بطور قابل توجهی نسبت به آنهایی که مقدارکم سویا مصرف کرده بودند ، پیشرفت داشتند .
    این افراد بعد از مصرف رژیم سویایی بیش از مدت 10 هفته ، سریعتر به آزمایش پاسخ می دادند . در حالیکه تعداد پاسخها در آنهائیکه رژیم کم سویایی داشتند ، کندتر بود .
    در تست حافظه Semantic هیچ اثری از رژیم در جنسیت های مختلف وجود نداشت ولی در اجرای سلامت روانی نامه ای ، یک فعل و انفعال قابل توجه دیده شد که بر حسب :
    روز × رژیم × جنس ارزیابی می شد.
    گروه مصرف کننده رژیم بالای سویایی در تعدادی از آزمایشات مورد نیاز ، که کامل کننده قابلیت انعطاف روانی بود ، پیشرفت بالایی از خود نشان دادند .
    در تست ضبط و ذخیره سازی نیز یک فعل و انفعال قابل توجهی برحسب :
    روز ×رژیم ×جنس دیده شد.
    در تمام 5 تست ، زنان مصرف کننده بالای رژیم پیشرفتشان زیادتر بود ، در حالیکه آنهائیکه روی رژیم پائین سویا بودند، پیشرفت چشمگیری نداشتند . مردان پیشرفت نمایش کار خود را صرف نظر از رژیم ، نشان دادند .
    نتایج :
    یک دوره 10 هفته ای مصرف ایزوفلاون سویا باعث پیشرفتهای قابل توجهی در حافظه Episodic شفاهی و غیر شفاهی و عمل لب قدامی شد .
    مطالعات این گروه در زمینه بررسی اثرات ایزوفلاونهای سویا روی عمل شناخت و ادراک در دوران بعداز یائسگی زنان هنوز در جریان است .
    تاثیر عصاره تخمیری لوبیای سویا بر روی تولید اکسیدنیتریک و فشار خون
    این مطالعه توسط M. Takebe T. Toguchi ,K . I Keda W. Pan , X . A Song ,
    y.yamoriدر مرکز سازمان بهداشت جهانی با همکاری مرکز تحقیقات پیشگیری مقدماتی از بیماریهای کاردیو واسکولار ( Kardio Vascular ) و دپارتمان, Japan, Nichimo Japan, Kyoto
    Biotic انجام گرفته است .
    هدف اصلی این مطالعه ، تشخیص اثرات عصاره تخمیری لوبیای سویای (Fermented Soy Bean Exteraction ) FSE حاوی 30درصد ایزوفلاونهای Aglycones ،روی تولید اکسید نیتریک و فشار خون سیستولیک در موشهای SHR-SP بوده است .
    بعداز انجام این آزمایش ، کاهشهای قابل توجهی در فشار خون سیستولیک در گروه FSE تایید گردیدکه با گروه کنترل مقایسه شد. همچنین سطوح اکسید نیتریک در ادرار و سرم ، بطور قابل توجهی در گروه FSE بالاتر از گروه کنترل بود .
    نتیجه اینکه : ایزوفلاونهای Aglycones توانستند فشار خون سیستولیک را بنحو قابل توجهی بواسطه افزایش تشکیل اکسید نیتریک کاهش دهنده و ترفیع اثرات FSE را روی تشکیل mRNA در موشهای SHR-SP تایید نمایند.
    این عمل اگر به طریق کلینیکی اجرا شود انتظار می رود ایزوفلاونهای آگلیکون بدون هیچ تاثیر زیان آوری ، در کاردیولوژی پیشگیری همکاری و شرکت داشته باشند

  3. #13
    حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    5,662

    پيش فرض سویا و تیروئید

    آیا اثرات مشاهده شده ایزوفلاونها در مطالعه جوندگان تحقیقات انسانی را هدایت می کند؟
    این مطالعه توسط Daniel R.Doerge در مرکز بین المللی تحقیقات سم شناسی Jefferson, AR انجام گرفته است
    علاوه بر اثرات خوب استروژنی شرح داده شده، مدارک علمی مهمی از مطالعات روی حیوان وانسان به یک ارتباط بین مصرف سویا و گواتر اشاره می کند . این مطالعات ضمن تاکید ارتباط بین وضع و حالت ید و عملکرد تیروئید از آنجاییکه مکملهای ید محافظ هستند، نشان دادکه ، به همین دلیل فقدان ید به نحو قابل توجهی اثرات ضد تیروئیدی سویا را تشدید می کند.
    مطالعات اخیر منتشر شده این مرکز ، بصورت Invitro بر روی تیروئید پراکسیداز ( TPO) Thyroid Peroxidase تمرکز یافته است. TPO آنزیمی است که سنتز هورمون تیروئید را کاتالیز ( تسریع ) می کند.
    جنستاین و ددزاین که ایزوفلاونهای اصلی سویا می باشند ، مواد کشنده TPO هستند . در این مطالعه موشهای Sprague Dawbey با رژیم های بدون سویا ی با ید کافی و غنی از جنستاین ( ppm 500-0.5 ) بیش از 5 ماه تغذیه شدند .
    غلظت های جنستاین درون تیروئیدی در حدی بود که به میزان قابل توجهی موجب عدم فعالیت TPO در موش و انسان می شد ( Invitro ).
    از آنجائیکه فعالیت TPO در این موشها در یک روش دز Dependent تا حدود زیادی یعنی 80 درصد کاهش پیدا کرده بود ، این آزمایشات نشان دادند که جنستاین TPO را غیر فعال می کند ( Invivo ) اما یک اثر هیپوتیروئیدی مشاهده نشد : سطوح سرم از هورمونهای تری یدوتیرونین( Triiodathyronine) ، تیروکسین ، هورمون تحریک کننده تیروئید، وزن تیروئید و هیستوپاتولوژی تیروئید همه نرمال بودند . این نتایج بیانگر این است که ممکن است به منظور تحریک سمی تیروئید در حیوانات و انسان فاکتورهای اضافی لازم باشند ، این فاکتورها شامل کمبود ید ، ترکیب اضافه شده به سویا که بطور فیزیولوژیکی عمل می کنند و سایر تخریب کننده های بیوشیمیایی سنتز هورمون و رژیم های اضافی گواتر و ژنتیک هستند. مطالعات مربوط به موشهای Sprague-Dawley نشان دادند که جنستاین رژیمی تولید دز قوی برانگیزاننده مصونیت میان سلولی T.B حاصل از رشد و یا در معرض قرار گرفتن متعارف بزرگسالان به چندین ترکیب استروژنی می باشد .
    به نظر می رسد این اکتشافات مربوط به پیوند اپیدمیولوژیک بین سوی فرمولای کودکان و ظهور مصونیت خود به خودی بیماری تیروئید در دوران بعدی زندگی باشد .
    تشکیل یک آنتی ژن جدید از پیوند Covalant ایزوفلاون به TPO ، توام با عمل برانگیختن مصونیت ، یک تفسیر احتمالی برای وقوع مصونیت خود به خودی تیروئید است .
    این تصور که در معرض سویا قرار گرفتن می تواند علت برانگیختن مصونیت بشود ، همچنین توسط مطالعات اخیری که درباره رشد قابل توجه وقوع آلرژیها و آسم ها در بزرگسالانی که سوی فرمولای کودکان را دردوران بچگی مصرف کرده بوده اند پشتیبانی شده است این نتایج همچنین ممکن است مربوط به مصرف سویا و مکملهای ایزوفلاون برای بهبودی مورد قبول عمومی از ناراحتیهای یائسگی باشد .
    زنان مسن دارای شیوع بیشتری از هیپوتیروئیدیسم ( Hypothyroidism ) هستند، شرایطی که بطور وضوح به مصونیت خود به خودی تیروئید مربوط است . وانگهی کمبود ید خود یک توجه حتمی در بزرگسالان است بدلیل جذب نمک های یددار که یک منبع اصلی رژیمی است که ممکن است بدلیل درمان فشار خون مصرف آن کاهش یابد که این مسئله می تواند برای تفسیر اکتشافات آزمایشگاهی در طرح مطالعات کلینیکی آینده برای تائید یا رد صفات ضد تیروئیدی سویا بسیار مهم باشد

  4. #14
    حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    5,662

    پيش فرض سویا وفشار خون

    فیتواستروژنهای موجود در مکمل های سویایی ، فشار خون را درمردان میانسال چه در حال استراحت و چه درطی حالات استرس کاهش می دهند .
    این مطالعه توسط , Dian L . Habash ,Catherine M . Sloney ,Sheila G. West
    Jolie A . Neligan , Karen M .Cook در دپارتمان اعمال حیاتی و سلامت دانشگاه ایالت پنسیلوانیا (Penncylvania ) دانشگاه Park, PA و دپارتمان سایکولوژی مرکز تحقیقات کلینیکی پنسیلوانیا ، دانشگاه ایالت Columbus وOH . Ohio انجام گرفته است .
    در یکی از آزمایشات ، بطور تصادفی نشان داده شد که استروژنهای دارویی ، فشار خون و مقاومت عروق را در حال استراحت و در طی استفاده ار استرس زاهای استاندارد در آزمایشگاه کاهش می دهند .
    در این آزمایشات اثرات سویا و پروتئین کازئین ( 30 گرم در روز ) روی ضربان قلب و پاسخ فشار خون در 26 مرد سالم غیر سیگاری حدود سنی 55-40 ساله انجام شد. مکملهای سویا حاوی 60 میلی گرم ایزوفلاون بودند.
    فشارخون و ضربان قلب و مقاومت عروق در حال استراحت و در طی 5 دقیقه گفتگوی استرس زا ( یک موضوع استرس زای نمایشی ) و یک زمان دو دقیقه ای سرد شدن فشار سخت اندازه گیری شد. همان اندازه گیری ها دوباره 5 هفته بعد از آزمایش انجام شد . کاهش سطوح پیش از آزمایش و بعد از آزمایش برای هر متغیر آنالیز می شد.
    نتایج نشان داد که اثر سویا روی فشار خون دیاستولیک و درجه ضربان قلب در طی استرس از هنگام استراحت بیشتر بود. این آزمایشات بیانگر کاهش در سختی عروق بعنوان یک مکانیسم بالقوه برای این اثر می باشد. ضمن اینکه جوابهای ضربان قلب ( در هنگام گفتگوی استرس زا ) به طور قابل توجهی کاهش می یافت البته با سویا نه با کازئین.
    بنابر این علاوه بر اثرات مفید عروقی سویا و ایجاد مقاومت سیستم عصبی سمپاتیک در مقابل تحریکات، پایین آورنده فشار خون، همچنین در شرایط سرد شدن بوده است

  5. #15
    حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت
    پست ها
    1,613

    پيش فرض

    سويا



    سويا طعم شيرين و خواص درماني بي نظيري دارد، به همراه سبزيجات در سوپ، سالاد و خورش استفاده مي شود. تنها دانه گياهي است كه

    داراي 9 آمينو اسيد ضروري و يك پروتئين كامل مي باشد. داراي ميزان بالايي از اسيدهاي چرب امگا تري " Omega-3" مي باشد كه خطر سكته مغزي و حمله قلبي را كاهش مي دهد.

    تنها دانه گياهي است كه حاوي ميزان بالايي چربي اشباع نشده و اندكي كلسترول مي باشد. سويا را با تمر هندي نيز مي توان صرف نمود.

    خواص غذايي
    تقويت كننده طحال و لوزالمعده، مؤثر در فعاليت هاي روده، تميز كننده رگهاي خوني و قلب، تسريع كننده گردش خون، عملكرد لوزالمعده را تقويت مي كند (بخصوص در بيماري ديابت)، بينايي و ديد را تقويت مي كند مْدِر است و سموم بدن را دفع مي كند. سويا يك منبع طبيعي از "Lecithin" ، غذاي مغز مي باشد.

    تركيبات غذايي
    150 كالري، 14 گرم پروتئين، 8 گرم چربي، 9 گرم كربوهيدرات، 2 ميلي گرم سديم و 5 گرم فيبر.


    روغن سويا براي سرخ كردن غذا مناسب نيست



    سويا از عمده‌ترين روغن‌هاي مصرفي داخل كشور است كه به علت دارا بودن درصد زيادي از اسيدهاي چرب با چند باند دوگانه، مقاومت بسيار پاييني دارد كه نبايد آن را براي فرآيند سرخ كردني استفاده كرد. سرخ كردن به معناي پختن غذا در چربي مايع و داغ مي‌باشد كه شبيه پختن

    غذا در آب است كه انتقال گرما توسط يك واسطه مايع داغ اعمال مي‌شود. براساس نتايج اين پژوهش،‌ سرخ كردن عميق در فشار اتمسفر و رطوبت محيط در دماي 160 تا 180 درجه سانتيگراد انجام مي‌شود و به علت تماس مستقيم روغن با اكسيژن و رطوبت موجود در ماده سرخ شونده در چنين دماي بالا واكنش‌هايي نظير پليمريزاسيون، هيدروليز، ايزومريزاسيون و سيكليزاسيون رخ مي‌دهد كه حاصل آنها هزاران ماده شيميايي با تركيبات متفاوت است كه رابطه تنگاتنگي با سلامتي مصرف كننده دارد.

    براي حفظ سلامتي مصرف كنندگان تعيين معياري در خصوص كنترل روغن‌ها و چربي هاي مخصوص سرخ كردني عميق امري لازم به نظر مي‌رسد.

    فقط روغن‌ها و چربي‌هايي كه در معرض حرارت اضافي هستند اثرات مضر دارند و آنهايي كه تحت حرارت ملايم و معمولي مورد استفاده قرار مي‌گيرند تغييرات مهمي را در حيواناتي كه با آنها تغديه شده‌اند نشان نمي‌دهند.

    بنابراين توسعه روش‌هايي جهت كنترل چربي‌ها و روغن‌هاي سرخ كردني در نقطه‌اي كه روغن غير قابل مصرف بوده و بايد تعويض شود، بسيار مهم به نظر مي‌رسد. ارزيابي حسي،‌ تنها يك اطلاعات تقريبي و ذهني راجع به كيفيت روغن به ما مي‌دهد، لكن آزمايشات كيفي و روش‌هاي كمي بسياري منتشر و پيشنهاد شده است.

    در اين تحقيق، جهت مقايسه دو نوع روغن سويا و آفتابگردان، چهار نمونه با انديس يدي متفاوت انتخاب و عمليات سرخ كردن در مقدار ثابتي از روغن انجام پذيرفت. بر اساس اين مطالعه، در اين فرآيند عمليات بر روي تكه‌هاي يكساني از سيب زميني انجام گرفت و در طي فرآيند نمونه برداري شده و تست‌هاي مختلفي ازقبيل رنگ، اسيدتيه، پراكسيد و مقاومت در مقابل اكسيداسيون بر روي نمونه‌ها صورت گرفت.

    روغن سويا مقاومت كمتري نسبت به روغن آفتابگردان در فرآيند سرخ كردني عميق دارد و از اين رو براي فرآيند سرخ كردن عميق توصيه نمي‌شود. همچنين افزايش رنگ قرمز از اين روغن نمايانگر افزايش فساد روغن مي‌باشد.

    نتايج مقايسه بين نمونه‌ها كه براساس قانون انجمن چربي آلمان صورت گرفته است نشان مي‌دهد:

    اگر غلظت اسيدهاي چرب اكسيدشده بيشتر از 1 درصد باشد وضعيت روغن در مرحله اي است كه بايد تعويض شود. بنابراين توصيه مي‌شود از روغن نيمه هيدروژنه آفتابگردان جهت فرآيند سرخ كردن عميق استفاده شود.

  6. #16
    پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    پست ها
    517

    پيش فرض

    * تاثیر سویا بر آلزایمر

    سویا حاوی اسیدهای چرب ضروری است. اندامی که بیش از دیگر اندام های بدن تحت تاثیر اسیدهای چرب ضروری قرار می گیرد مغز است.

    کمبود اسیدهای چرب ضروری باعث اختلال در پیامهای هورمونی می شود که توسط "هیپوتالاموس و هیپوفیز" ارسال شده است و در عین حال با موجها ی عصبی و مواد شیمیایی که پیامها را از مغز به دستگاه عصبی می رسانند تداخل پیدا می کند. موجهای عصبی روی خلق و خوی، انرژی، خواب و حافظه و اعمال حیاتی دیگر تاثیر می گذارد. بنابراین عدم تعادل چربی ها ایجاد خستگی، افسردگی، بی خوابی، میگرن، اضطراب و ناراحتی جسمی و روحی دیگر می کند. مطالعات نشان داده است در مناطقی که از سویا به مقدار زیاد استفاده می شود ظهور بیماری آلزایمر کمتر است، مطالعات اخیر مبنی بر این است که پروتئین سویا عملکرد ذهن و مغز را تقویت می کند. ایزوفلاون سویا ذهن زنان را در ایام بعد از یائسگی نیز تقویت می نماید[/QUOTE]


    تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از اندازه سویا می تواند موجب از دست دادن حافظه و آلزایمر گردد.
    در این تحقیق به افراد هر روز توفو (tofu) می دادند. لازم به ذکر است که توفو، یک غذای ژاپنی می باشد که با دانه سویا درست می شود. مشخص شد افرادی که از این رژیم استفاده می کردند، کم حافظه شده‌اند( مخصوصا افراد در رده سنی 65 سال).
    سویا یکی از منابع پروتئینی در دنیا شناخته شده است، تا جایی که بعضی‌ها به جای گوشت از سویا استفاده می کنند.
    محصولات سویا غنی از ماده‌ای به نام "فیتواستروژن" می باشد. فیتواستروژن اثراتی مشابه هورمون زنانه‌ی استروژن در بدن دارد. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که فیتواستروژن نیز می‌تواند باعث نقصان در حافظه گردد.
    استروژن و فیتواستروژن، رشد سلولی را افزایش می دهد. اما اگر بیش از اندازه در بدن وجود داشته باشند، موجب تخریب سلول‌ها می گردند.
    البته اگر مقدار کافی فولات در بدنتان وجود دارد، هیچ نگران از دست دادن حافظه نباشید، زیرا فولات باعث افزایش قدرت حافظه می گردد.

    فواید سویا
    در سال های اخیر، تعداد مصرف کنندگان سویا افزایش چشمگیری داشته است. زیرا سویا:
    1- برای سلامتی مفید است.
    2- به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.
    3- سرطان پروستات را دور می کند.
    4- موجب کاهش عوارض یائسگی می گردد.
    5- از بیماری پوکی استخوان و از دست دادن کلسیم استخوان ها جلوگیری می کند.
    6- به عنوان آنتی اکسیدان نیز شناخته شده است.
    7- تحقیقات دیگری نشان داده است که خوردن سویا در حد متعادل ممکن است از بیماری آلزایمر پیشگیری کند. همان طور که می‌دانید، هورمون استروژن در بدن باعث تاخیر در مراحل پیر شدن می شود.
    محققان می گویند که هنگامی که تولید هورمون استروژن در بدن کم شود، استروژن گیاهی موجود در سویا می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان، از تخریب مغز جلوگیری کند.

    مضرات سویا
    اما زیاد مصرف کردن سویا موجب بروز مشکلات جدی در سلامتی می گردد. غیر از فیتواستروژن، سایر ترکیبات موجود در سویا عبارتند از: فیتات و چند ترکیب ناشناخته.

    * این ترکیبات مانع جذب آهن گیاهی می گردند. فیتات از جذب روی و دیگر عناصر مغذی جلوگیری می کند. پس می توان گفت که گیاهخوارانی که به مقدار زیاد سویا مصرف می کنند، به مرور زمان دچار کمبود عناصر مغذی می شوند.
    * اگر سویا را به همراه گوشت مصرف کنید، مطمئن باشید که دچار کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن نخواهید شد، زیرا گوشت موجب جذب آهن می گردد.
    * محققان گفته اند که اگر ویتامین C به مواد غذایی دارای سویا افزوده شود، ممکن است باعث جذب آهن گردد. به همین خاطر به گیاهخواران، مکمل عناصر معدنی و ویتامین ها می دهند.
    * اخیرا گزارش شده است که سویا باعث تورم در غده تیروئید می شود. در نوزادانی که فقط با شیر سویا تغذیه می شدند، کم کاری غده تیروئید مشهود است.

    آلزایمر
    مهم ترین دلیل بیماری آلزایمر، فراموشی می باشد که با عملکرد کم حافظه خود را نشان می دهد. این بیماری به علت جریان کم خون در مغز به وجود می آید، با وجود این هنوز عملکرد بیماری آلزایمر در افراد ناشناخته می باشد، اما بیشتر محققان، علت وجود این بیماری را وجود یک پلاک یا توده ای در مغز می دانند که در اثر استرس، موجب تخریب سلول های مغزی و مرگ آن می شود.
    مشخص شده که مصرف بیش از اندازه سویا موجب افزایش استروژن گیاهی در بدن می گردد و ممکن است این تخریب را به وجود آورد. برای جلوگیری از بیماری آلزایمر، مصرف کردن اسید فولیک بسیار مفید می باشد.

    مغز انسان
    کاهش قدرت حافظه یکی از علامت های مهم در بیماری آلزایمر می باشد. در این بیماری صحبت کردن به سختی صورت می گیرد، شخص افسرده و عصبی می شود که این افسردگی به علت تغییرات و نامتعادل بودن عناصر در مغز روی می دهد. فرد توهم دارد و خیال بافی می کند، راحت به خواب نمی رود، در شخصیت فرد تغییر ایجاد می شود، فرد به سختی می تواند کارهای خود را انجام دهد و به یک فرد دیگر برای کمک نیاز دارد، مثلا: در هوای سرد، فرد لباس گرم نمی پوشد و یا کلید را درون فر قرار می دهد و غیره.

    عواملی که موجب پیشرفت پدیده فراموشی می شوند:
    * ضربات وارده به مغز( شامل، تخریب مغز به دلیل سکته)
    * سوء تغذیه
    * عفونت
    * مسمومیت
    * سرطان مغز
    * واکنش و یا اثرات برخی داروها
    * افسردگی

    موارد زیر برای کمک به افزایش حافظه موثرند:
    * مصرف ویتامین های گروه B
    * مصرف غذاهایی که دارای آنتی اکسیدان می باشند، مانند: میوه جات و سبزیجات.
    * ورزش منظم
    *مطالعه و حل کردن جدول
    * مصرف کم چربی
    * مصرف روغن ماهی و ماهی. تحقیقات نشان داده است افرادی که در هفته، یک بار ماهی مصرف می کنند، 60 درصد بیماری آلزایمر را از خود دور می کنند.
    * مصرف کافی سویا

    مصرف چه مقدار سویا بدون خطر است؟
    شما می توانید 2 یا 3 واحد سویا بخورید، بدون هیچ گونه نگرانی! لازم به ذکر است که 1واحد سویا برابر است با نصف لیوان توفو، یا نصف لیوان دانه سویا، یا 1 لیوان شیر سویا.

    اگر شما بیماری های زیر را دارید، کمتر سویا مصرف کنید:
    * مشکلات تیروئید یا گواتر. سویا باعث بزرگ شدن تیروئید می گردد.
    * فراموشی
    * سرطان سینه
    * سنگ کلیه (مخصوصا بیمارانی که دارای سنگ های اگزالات می باشند، زیرا سویا دارای اگزالات زیادی می باشد)
    تمام نعمت هایی که خداوند به ما داده است، برای سلامتی مفید است. به یاد داشته باشید که در مصرف هیچ نوع ماده غذایی، هر چند مفید، نباید زیاده روی کنید.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •