بابت هر نفر چقدر می گیره؟با اين سرويس 5 نفر رو انتخاب ميكني و با اونا مكالمه بخواهي بكنب 10%تخفيف ميخوره
بابت هر نفر چقدر می گیره؟با اين سرويس 5 نفر رو انتخاب ميكني و با اونا مكالمه بخواهي بكنب 10%تخفيف ميخوره
سلام
استادان عزیز ایرانسل . می خوام ایرانسل بگیرم . صفره اطلاعاتم . میشه یه راهنمایی مختصر و مفید بکنین که این طرح آبی و قرمز و طلایی و... اینا چجوریه و کدوم بهتره ؟ من به خطهای همراه اول اس ام اس میدم و زنگ هم زیاد نمیزنم . کلا برا mms و gprs اش دارم میگیرم و خدمات دیگه . راستی هنوزم میشه شماره انتخاب کرد ؟؟
سلام.
خوب من هرروز دیگه با این ایرانسل یک مشکلی دارم
از دیشب نمیتونم اس ام اس بفرستم
شارژ هم دارم
کسی یک Service Center دیگه ای داره اینا ؟
و دیگه اینکه من نیتونم برای کسی چندین روزی میشه شارژ بفرستم مشکل از کجاست ؟ شارژی که میخوام بفرستم کم و زیادش فرق نداره اصلا نمیفرسته دوباره بگم اینجا هم شارژ به اندازه ی کافی دارم !
قبض همراه اولم رو بدم این رو نگاه هم دیگه بهش نمیندازم !
هر روز یک مشکل.
عرضه سرويس جديد فهرست طلايي اپراتور دوم
خبرگزاري فارس: عرضه سرويس جديد "فهرست طلايي" و براي اولين بار در ايران، مشتركين سيم كارت دائمي و اعتباري اپراتور دوم مي توانند هزينه مكالمه با دوستان و آشنايان خود را كاهش دهند.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي ايرانسل، مشتركين براي ايجاد فهرست طلايي ويژه خود كافيست تا 5 شماره ايرانسل را به دلخواه انتخاب كرده و در "فهرست طلايي" خويش وارد كنند تا از آن پس و با استفاده از اين سرويس، هزينه تمامي تماسهاي تلفني با اين 5 شماره، با 10 درصد تخفيف محاسبه شود.
با راه اندازي اين سرويس جديد، كليه مشتركين ايرانسل مي توانند براي ثبت، حذف و يا مشاهده شماره هاي ثبت شده در سرويس فهرست طلايي خويش، دستورالعملهاي مربوطه را از طريق منوي كدهاي دستوري (USSD) *130*3*4# براي مشتركين سيم كارت هاي دائمي و *140*3*4# براي مشتركين سيم كارت هاي اعتباري وارد نموده و دنبال كنند.
براين اساس، براي هريك از شماره هايي كه در فهرست طلايي ثبت مي شود، مبلغ 3883 ريال با احتساب ماليات بر ارزش افزوده و عوارض بابت هزينه ثبت شماره، در صورتحساب بعدي مشتركين سيم كارت دائمي درج شده و يا از اعتبار مكالمه مشتركين سيم كارت اعتباري كسر مي شود.
به هنگام استفاده از سرويس رومينگ ايرانسل، هزينه تماس با شماره هاي مندرج در فهرست طلايي مانند هزينه تماس با شماره هاي عادي محاسبه خواهد شد.
براساس اين گزارش، مشتركين سيم كارت هاي ايرانسل در قالب بخشي از جشنواره زمستان 87، علاوه بر سرويس فهرست طلايي، با استفاده از طرح هاي تعرفه رنگي با قابليت فعال سازي روزانه، هفتگي و يا ماهانه، طرح تعرفه تخفيف پله اي و اعتبار هديه ميتوانند هزينه هاي ارتباطي خود را تا ميزان قابل توجهي كاهش دهند.
سلامسلام
استادان عزیز ایرانسل . می خوام ایرانسل بگیرم . صفره اطلاعاتم . میشه یه راهنمایی مختصر و مفید بکنین که این طرح آبی و قرمز و طلایی و... اینا چجوریه و کدوم بهتره ؟ من به خطهای همراه اول اس ام اس میدم و زنگ هم زیاد نمیزنم . کلا برا mms و gprs اش دارم میگیرم و خدمات دیگه . راستی هنوزم میشه شماره انتخاب کرد ؟؟
اساتید ببخشن دخالت می کنم!!!!!
این طرح های رنگی به این صورته که بابت کم کردن یه مبلغی که به رنگ طرح بستگی داره تعرفه های شما از یه تخفیفی برخوردادر می شه!
بستگی به مصرف شما می تونه این طرح به نفع و یا حتی به ضرر شما باشه!
این که کدوم بهتره باز بستگی به نوع مصرف داره
برای کسی که زیاد sms میزنه قرمز خیلی عالیه
درباره ی mms و gprs هم که همونطور که می دونید همراه اولم راه افتده دیگه!!
ولی ایرانسل ارزون تره!
من نمی دونم برای شما چنده ولی برای من:کسی یک service center دیگه ای داره اینا ؟
+989350001400
درود
اين شماره service center رو كه عوض مي كنن و پيامك رايگان مي شه براي ايرانسل نداريم؟
آقا صبحیه اول صبحی چشمام واشد ، گوشی رو تا دیدم فول آنتنه برق 3 فاز زد به سرم رفتم اینور اونور خاموش روشن ، درست دیده بودم آنتن فوله فوله ، الان تو فازم !
من چند روزی میشه که نمیتونم شارژ بفرستم امروزم برای دوستمم همینجوری شد این پیام رو میده:enteghale etebar anjam nashod: khadamat monghazi shode ast lotfan ba bakhshe khadamat tamas begirid) با بخش خدمات هم که تماس میگیرم تا حرف میزنم قعط میشه شماره خدمات چیه؟من 140 میگیرم بعدم 0 میزنم وصل میکنه. به جز 140شماره دیگه ای نداره؟
Last edited by king-like; 18-01-2009 at 12:16.
انشا ا... همیشه تو فاز باشی .... دمت گرم .... یعنی ایرانسل پوشش رو کاملتر کرده ؟؟؟؟ حالا کجا هستی شما ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)