بااااااا
چه جوری زدی رومن را کشتی مگه میشههههه
بااااااا
چه جوری زدی رومن را کشتی مگه میشههههه
چرا نمیشه
من با رو من میرفتم بیرون تصادف کردم مرد دوباره از سیو قبلیم بازیو آوردم
تا 38 در صد بازی رو رفتم بعدا ویندوز عوض کردم ... یادم رفت سیو بازی رو کپی کنم
چند بار باید بازی رو از اول برم
ولی بی خیال ... بازیش باهال بود ... یادش بخیر![]()
eee
یعنی تا آخرش نرفتی ؟؟؟؟؟؟
پس شاکار کردی !!!!!!!!!
راستی خیلی gta مسخره شده اگه ورژن بعدی هم اینقدر زود تموم بشه دیگه اسمش GTA نیست!!
حالا برای تنوع یکم خوبه اینطوری ولی خیلی زود تموم شد
تازه گرم شده بودم من همین امروز موفق به اتمام 100% gta شدم البته فقط یک هفته دنبال این کبوترا بودم!!!!!
ولی در کل بازیه خوبی بود به قول تو یادش بخیر !
آخرش که میتونشتی او یارو روسه رو بکشی یا نه جالب بود ...
من اومدم بکشم یارو گفت :تو همیشه یه قاتل بودی
منم دیدم راست میگه ، عذاب وجدان گرفتم ولش کردم ...
رومنو شما نمیکشی .
پایان ها :
1- پول کلونی گیرتون میاد : 250 هزار دلار ! با دیمیتری خائن معامله میکنید . رومنو دیمتری میکشه . کیت باهاتون قهر میکنه
2- اول اون دیمیتری پست رو میکشید . میرید دنبال انتقام پورگینو کیت رو میکشه .
----------------
منم همه رو زنده نگه داشتم . چون دلم میسوخته . اما دیگه به دیمتری رحم نمیکنم ! با چوب بیسبالم که شده میکشمش (البته اون مرحله با خود تعداد زیادی rpg و نارنجک خواهم برد !
یه روش دیگه هم هست بهش بشه فهموند نیکو کیه ! دو تا تیر به پاش بزنیم دو تا تیر به دستاش آخر سر یه نارنجک !
من اول از دیمتری متنفر بودم بعدشم میخاییل فاستین .
از فرانسیسم کمی بدم میاد . اما بدرد میخوره . بعدا باهاش دوست شیم دسترسی به سایت لایبرتی سیتی پلیس میده ! دایوانم که جای خود را دارد !
اقا راستی من الان تموم کردم مراحل رو 65 درصده یعنی درصد هایه باقی مونده رو باید اون کفتر ها رو بکشی؟؟؟؟
این که نمیشه![]()
از نظر منم سیر داستانیش کوتاه و کمی غیر جذاب بود. به نظر من برای چنین بازیی باید داستان طولانی تر متنوع تر و جذاب تر می ساختند. همچنین بهتر بود در پایان بازی میشد با این پولهات یه کاری کنی(البته غیر از خرید هاتداگ !!)
کسی میدونه اسم اون لامبورگینیه تو بازی چیه؟
حداقل با رمز بیاریمش!!!
بازم داستانش از سان اندریاس بهتر بود ولی مثل اون طولانی نبود.از نظر منم سیر داستانیش کوتاه و کمی غیر جذاب بود. به نظر من برای چنین بازیی باید داستان طولانی تر متنوع تر و جذاب تر می ساختند. همچنین بهتر بود در پایان بازی میشد با این پولهات یه کاری کنی(البته غیر از خرید هاتداگ !!)
منم باهات موافقم ... باید یه کاری میکردن که آخر بازی این پول ها به درد آدم بخوره.
یا مثل سان اندریاس تو انجام هر ماموریتی کمتر بهت پول میدادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)