سلام دوستان
من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
زبان انگلیسی ندارد
جی کار کنم؟
سلام دوستان
من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
زبان انگلیسی ندارد
جی کار کنم؟
دوستان اگه خدا قسمت کنه منم میخوام این گوشی رو بخرم
لطف کنید و بگید گارانتی پارسه گارانتی خوبی هست یا نه؟
منتظر جوابتون هستمخیلی ممنون
گارانتي فقط سيتادل خوبه چون تعويضه البته x1 با گارانتي اصلي سيتادل حدود 900 تومنه كه خيلي گرونه
فیلمی از دو سیم کارته کردن X1
دوستان عزیز , من یک فیلم گیر آوردم که با استفاده از کیت های دو سیم کارته تونسته روی X1 دو تا سیم کارت بگذاره , تو این فیلم به خوبی تست شده و هر دو سیم کارت به خوبی جواب داده .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این کیت ها با کیفیت پائین و با درصد هنگ بالا و ساخت چین در ایران هست . همچنین از نظر ظاهری نیز با این کیتی که در فیلم فوق است تفاوت دارد . آیا این کیت در ایران هست ؟ اسمش چیه و کجا میفروشن ؟ همچنین قیمتش چنده ؟
ممنون
سیتادل خیلی کم پیدا میشه.من هر جا گشتم پیدا نکردم.(غیر از تهران)
این فیلم خارجیه و منبعش سایتیه که در زیر معرفی کردم !!! فکر نکنم بشه توی ایران دقیقا همین کیت رو پیدا کرد مگر اینکه یکی از اون طرف براتون بیاره !!!
راستی اگر X1 دارید و یا دونبال اطلاعاتی در موردش می گردید حتما به سایت زیر سر بزنید چون مطالبش مختص این گوشی هست و هم پنل میگذاره هم خبر و ...
شاد و پیروز باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته سیتا دل خیلی کم یابه ولی کامتل هم خوبه ولی توصیه می شه بدون گارانتی خریداری شود
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چرا بدون گارانتی بخریم ؟
مرسی !
تو این تاپیک یکی نیست راهنمایی بکنه که میشه حالت ویبره توی x1 رو قوی کرد تا متوجه تماس ها بشم ؟ البته راه حلهایی که بشه ویبره رو مثلا پیوسته کرد یا شدتش رو افزایش داد نه راه حلهای جانبی ..... اصلا فکر میکنید بشه یا نه؟؟؟؟ اصلا این نرم افزاری حل میشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)