امروز پگاه با سپاهان چیکار کرد؟!
پس از تساوي مقابل سپاهان
افتخاري: همچنان سرمربي داماش هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال داماش گفت: بر خلاف شايعات حكمي براي استانكو مبني بر مربيگري در تيم داماش صادر نشده است و من سرمربي هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، سيد علي افتخاري پس از تساوي يك بر يك داماش گيلان برابر سپاهان اصفهان گفت: استانكو براي مذاكره با مسئولان باشگاه داماش در تهران بسر ميبرد؛ اما پس از جدايي بيژن ذوالفقار نسب مسئوليت سرمربيگري داماش به من واگذار شده است.
وي افزود: استانكو درباره برنامه ريزي براي تيم هاي داماش در رده هاي مختلف برنامه دارد و در اين زمينه مذاكره ميكند؛ اما در شرايط فعلي من سرمربي اين تيم هستم.
بازيكن اسبق تيم ملي ايران گفت: قرار بود كه شب گذشته ساعت 12 به اصفهان بيايم كه متاسفانه پرواز هوايي لغو شد تا با اتوبوس به اين شهر سفر كنيم. كاروان تيم داماش صبح امروز به اصفهان رسيد و همه بازيكنان براي انجام اين مسابقه بسيار خسته بودند.
افتخاري خاطر نشان كرد: در نيمه اول بهتر از سپاهان بازي كرديم؛ اما با شروع نيمه دوم زير فشار حملات حريف قرار گرفته و روي اشتباه فردي گل را دريافت كرديم.
ممنون بردیا...
خدا رو شکر این دکتر بالاخره ول کرد پگاهو!
خوب بعد مدتي
داماش برد
اون هم ذوب آهن رو
تبريک به هم شهريا
ايول من هم تبريك ميگم![]()
تبریک تبریک تبریک
بچه ها همت کردن بردن ذوبو تو زمین اسب سواری
یادش بخیر بازیای پگاه تو عضدی چه حالی میداد ):
سلام دوستان.
یه مدت طولانی نبودم ولی حالا اومدم دیدم دوستان هنوز هم پرچم رو بالا نگه داشتن .دمتون گرم!
داماش واقعا داره بد نتیجه میگیره
پارسال مطمئن بودم داماش میمونه ولی امسال نه....
این ربطی به این نداره که ناامید باشیم و از این حرف ها. باید حرفه ای فکر کنیم
امسال زمینه ی سقوط داماش فراهم شده.
ولی هنوز هم نباید نا امید بشیم
امیدوارم که داماش با نتایجی که میاره دل همه ی هوادارانشو شاد کنه!
به امید موندن داماش تو لیگ!
عابديني: ديگر نميدانم با اين داوريها بايد چكار كنم[
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: ديگر نميدانم با داوريهاي ليگ برتر چكار بايد بكنم.
امير عابديني در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به مشكلات داماش از حضور در رشت، پشيمان است يا خير؛ اظهار داشت: اصلا ناراحت نيستم. در رشت تيمداري مي كنم، قطعا براي فصل بعد، چمن را اصلاح مي كنم. اين شهر پتانسيل خوبي دارد. براي اين مردم بايد كار كرد. نيامده ام كه زود هم بروم. فلسفه وجودي ما باخت نيست .
وي افزود: اصلا نگران سقوط نيستم. اگر اين اتفاق رخ دهد بايد برگرديم و اگر در ليگ بمانيم بايد تيم قوي و بهتري شويم.
عابديني با وجود شرايط نامناسب داماش در جدول ادامه داد: اعتقاد دارم تيم هاي ديگر انتهاي جدول وضعيت مطلوبي ندارند. هنوز جاي رقابت داريم. از بازي پرسپوليس به بعد هر مسابقه حكم مرگ و زندگي را دارد.
وي تصريح كرد: تمام توان خود را براي بردن هر تيمي مي گذاريم. يادتان باشد كه داماش در خانه خود مقابل پرسپوليس بازي دارد و اين مسابقه براي آنها سنگين خواهد بود.
مديرعامل داماش گفت: ما با گرفتاري هاي عجيب و غريب روبرو هستيم. از يك طرف با برنامه ريزي نامناسب سازمان ليگ روبرو هستيم و از سوي ديگر داوري ها مشكل دارد. زمين مناسب براي تمرين نداريم، با زحمت فراوان توانسته ايم به تيم 7 امتيازي 11 امتياز اضافه كنيم.
عابديني افزود: بايد تامين بودجه مي كردم كه اين كار را انجام شد. البسه هاي خوب را جايگزين لباس هاي بد كرديم. تيم را به اردو فرستاديم. براي مداواي مصدومان پزشك به تيم اضافه كرديم. استانكو تمام هنر خود را به پاي تيم گذاشته است. مدام همراه تيم است تا كنار بازيكنان باشد، اما داماش تيمي كه بايد بشود؛ نمي شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از روانشناس استفاده نمي كنند اظهار داشت: براي يك بازي از روانكاوي استفاده كرديم و او هم در رختكن شعاري را به بازيكنان گفت. بعد با او پاي ميز مذاكر نشستيم كه گفت قرار داد 200 ميليون توماني مي خواهد به او گفتم قرار داد سرمربي تيم اين مقدار نيست كه بخواهم به شما اين پول را بدهم. من كه قرار نيست 20 ديوانه را تحويل او بدهم تا آنها را عاقل كند. اين بازيكنان تعصب، غيرت و فهم فوتبال دارند و از بد حادثه نتيجه نمي گيرند.
عابديني با اشاره به بازي ديروز مقابل راه آهن عنوان كرد: به نظرم نسبت به بعضي اتفاقات فوتبالي تازه كار هستم. ديگر نمي دانم با اين دواري ها چه كنم؟ پنالتي عليه ما گرفته شد كه در اكباتان همه گفتند پنالتي نبود. اين شرايط را نمي توانم درك كنم.
مديرعامل داماش در جواب به اين سئوال كه مصاحبه هاي جنجالي او باعث ايجاد دردسر براي او مي شود گفت: در قبال چنين سوت هايي نمي توانم سكوت كنم. درست است كه به جايي نمي رسيم اما نمي توانم ناديده هم بگيرم. تيم ما در شرايطي است كه اگر از داوري ضربه بخورد ديگر نمي تواند كمر راست كند. من به داوري تركي اعتقاد دارم اما ديروز پنالتي نا حقي گرفت
من فکرشم نمی کردم اوضاع پگاه اینجوری بشه!
یادش بخیر پارسال برای بازی رفت جام حذفی با استقلال سردار جنگل چه خبر بود!
من که امیدوارم پگاه توو لیگ بمونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)