من توی وبلاگ خودم هم نوشته بودم که سریع ترینه (سرعت خود آنتیویروس) اما با قوی بودنش توی شناسایی خیلی موافق نیستم
اما آنتی ویروسی که کمتر از همه رم میگیره DR.web هست
هنوز هم میگم بیت دیفندر
من توی وبلاگ خودم هم نوشته بودم که سریع ترینه (سرعت خود آنتیویروس) اما با قوی بودنش توی شناسایی خیلی موافق نیستم
اما آنتی ویروسی که کمتر از همه رم میگیره DR.web هست
هنوز هم میگم بیت دیفندر
فعلا که ما این nod32 رو دانلود کردم و الانم دارم ازش استفاده می کنم . فعلا که آپدیتش خیلی خوبه![]()
سلام بر دوستان
آقا مهران كركت براي من كه از كار افتاد كرك ديگه اي نداري؟ :mrgreen:
من فقط موندم سال 1970 اين كسپرسكي كجا بوده؟ :shock:
Mehdi جان من هم از همون RegKey که مهران معرفی کرده استفاده کردم و اگر مال شما از کار بیافته باید مال من هم از کار بیوفته ولی من به مشکلی بر نخوردم... بهتره که یک بار پاکش کنی و دوباره اینتستال کنی
اميدوارم مال شما از كار نيفته ولي مال من فاتحه ش خونده شد :cry:Mehdi جان من هم از همون RegKey که مهران معرفی کرده استفاده کردم و اگر مال شما از کار بیافته باید مال من هم از کار بیوفته ولی من به مشکلی بر نخوردم... بهتره که یک بار پاکش کنی و دوباره اینتستال کنی
آقا ما نگرا ن شديم
آين آقا مهران ما كجاست؟؟؟
وبلاگش هم آپديت نشده :? :?
سلام دوستان عزیز.
شرمنده که یک مدتی نبودم.. الان هم فقط به این دلیل اومدم یک سری به نت بزنم که سال اصیل ایرانی یعنی سال 2564 رو به همه دوستان P30World تبریک بگم. و از همین جا نوروز را به تک تکتون تبریک میگم و امیــــــدوارم که سالی پر از مهر و محبت و شادی رو داشته باشید و بتوانید در این سال موفقیت های بیشتری رو تسبت به سال گذشته در زندگیتون داشته باشید.
دلیل نبودنم هم در این مدت به خاطر اینه که مشغول کارهای عروسی میباشم و با اجازتون قراره که سال جدید رو در کنار همسرم با هم آغاز کنیم.
حالا بیایم سر موضوعی که دوست عزیزمون در مورد از کار افتادن رگ کی مطرح کردند.
در اینجا قبل از هر چیز باید به نکته ای اشاره بکنم که من در مطالب قبلی هم بهش اشاره کردم که من کار کردن این RegKey رو برای مدت طولانی و یا کم تضمین نمیکنم و هر لحظه امکان این وجود دارد که کاسپرسکای از این رگ کی که تعداد زیادی از مردم توانسته اند توسط آن آنتی ویروسشون رو رجیستـــــر کنند از کار بندازه ولی نکته مهم اینه که مال من و چند تا از دوستای دیگه م هنوزم که هنوزه داره کار میکنه و تا حالا به هیچ مشکلی بر نخوردم و در بالا هم مشاهده کردم که دوست دیگری نیز وجود داره که او نیز به مشکلی که اشاره کردید مواجه نشده و در اینجا میتونیم به این نکته پی ببریم که فعلا فقط شما هستید که این مشکل را دارید و به همین دلیل من میتونم یک حدسی را بزنم که در ادامه به آن خواهم پرداخت.
آنتی ویروس Kaspersky رو که شما دانلود کردید و حدود 26.2 مگ نیز حجم دارد ولی این حجم واقعی این آنتی ویروس نیست بلکه آن را فشرده کردند و برای متوجه شدن به این موضوع کافیه که با برنامه WinRar و یا برنامه های مشابه این برنامه بر روش کلیک راست کرده و گزینه Extract to... رو بزنید و در آن صورت همانند یک CD اصلی تمام محتویات آن را در داخل یک فولدر برای شما باز خواهد کرد
پس .... این برنامه که شما دانلود کردید در اصل CD اصلی برنامه میباشد و به همین دلیل است که اگر دقت کرده باشید در هنگام اینستــــــــــــال از شما خواسته میشود که مکانی را برای Extract کردن این آنتی ویروس انتخاب کنید تا در مرحله بعدی و بعد از Extract کردن به اینستال آن بپردازد
اما حالا این مسئله ای که من در بالا بهش اشاره کردم چه نقشی رو در غیر فعال کردن آنتی ویروس و یا مشکلاتی از این قبیل میتونه داشته باشه :?:
فرض کنیم که شما بعد از اینستال کردن برنامه فولدری رو که حدود 49,4 MG حجم دارد رو برای خالی شدن فضا در سیستمتون پاک کنید چون دیگر احتیاجی به CD که همین فولدر باشد رو نمیبینید و حالا اگر روزی این آنتی ویروس دچار مشکل تکنیکی گردد چگونه میتواند آن را تعمیر سازد....
اگر شما این فولدر را پاک نکنید خودش به صورت اتوماتیک و بدون اطلاع شما آن را تعمیر میکند ولی اگر آن را پاک کرده باشید از شما در خواست CD اصلی Kaspersky رو خواهد کرد که شما هم CD رو ندارید و این مشکلات برای شما بوجود خواهد آمد
یک نکته دیگه که باعث بوجود آمدن این مشکلات میشود ...استفاده کردن ار برنامه های Utility مثل System Mechanic , Registery Mechanic, TuneUp و غیره میباشد و زمانی که شما میخواهید به قول خودتون سیستم رو پاکسازی کنید و یا رجیستری ویندوزتون رو تعمیر کنید یک سری از فایلها و رجیستری هایی رو که نباید از روی سیستم پاک بشوند رو پاک میکنید
البته این رو بگم که این گونه برنامه ها برای یک سیستم لازم است اما افرادی هستند که اعتماد 100 درصد رو متاسفانه به این برنامه های معروف رو میکنند و هر چیزی رو از سیر تا پیاز که توسط این برنامه ها پیدا میکنند رو پاک میکنند
به همین دلیل توصیه میکنم که قبل از پاک کردن این فایلها و رجیستری ها رو شخصا کنترل کنید که برای برنامه هاتون مشکلی پیش نیاد و حتی برای سیستمی که استفاده میکنید
Amir جان خوشحال شدم وقتی دیدم یادی هم از ما کردی. امیدوارم که سال خوبی رو داشته باشی عزیز
دوستان من شاید بازم تا یک مدتی نباشم و اگر برای من پیغامی دادید و جواب ندادم دلیلش مشغول بودنم است در این روزها و شایدم ماه ها
امیدوارم که هر چه زودتر باز هم بتونم به جمعتون بپیوندم و اگر هم نتونستم بیام به بزرگیتون ببخشید
با آرزوی موفقیت برای همه تون و تا دیداری بعد فعلا بای ..!
مهران جان خيلي خوشحال شدم كه نبودنت دليلش خبرهاي خوب بوده
براي تو و همسر گرامي و عزيزت سال خوب با آرزوهاي خوبي آرزو مي كنم اميدوارم كه هميشه تو رو شاد و سر حال و موفق در كنار همسرت ببينيم و اميدوارم زندگي جديدي رو كه شروع مي كني هميشه پا برجا و پر از محبت و عشق باشه :P
منم آغاز زندگی مشترک را بهت تبریک میگم.
مهران جان بهت تبریک می گم ! اگه وقت کردی یه pm به ما بده کارت دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)