کسی چیزی نمیدونه؟!
کسی چیزی نمیدونه؟!
دوستان سلام
من دیروز در حین کانکت شدن متوجه شدم که سرعت کم شدم بعد دیدم ویندوز داره اپدیت میشه (5%) اپ شده بود
ایا این اپدیت ها واقعی هستش چون نسخه ویندوز من کپی هستش ؟
در ضمن forcwareکارت گرافیکم از کجا بفهمم چند هستش ؟
سلام دوست عزیز. من .NET Framework 3 رو میخوام نصب کنم . از راهنماییت ممنون اون مراحلی که گفتیو انجام دادم ولی همون ارور رو بهم میده . به نظر تو چه کاری باید انجام بدم؟
سلام صدا مادر بردم رو روی ویستا نصب کردم ولی نمی تونم از میکروفن و لاین این استفاده کنم راهنمایی کنید. لطفا
mb: asus p5pl2
از روی این مادربرد تونستم صدا رو نصب کنم
mb: asus p5pl2-e
ممنون
شما این قسمت رو انجام دادی؟؟؟؟؟
Click on the Start menu, choose Run, type appwiz.cpl and click OK
In the Programs and Features control panel choose the item on the left side that is named Turn Windows Features on or off)
Locate the Internet Information Services (IIS) feature and choose to fully uninstall IIS
Re-run .NET Framework 3 setup
( Go back to the Add/Remove Windows Features control panel and re-install IIS after .NET Framework 3 setup completes
بله واقعی اند...ربطی به کپی بودن سیستمتون نداره...میتونید در windowsupdate غیرفعالش کنید....
در cd درایور مشخصه...یا از برنامه هایی استفاده کنید که مشخصات قطعات رو میگن....
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از پروک*سی استفاده میکنید یا میکردید...؟
اگر بله که باید تنظیماتی رو که پروک*سی در سیستمتون داده رو برگردونید...
یا حتی شاید مشکل از firewall باشه...اگه firewall دارید غیر فعالش کنید
اینجا قبلا مطرح شده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مشکل دیگه من چند تا لینک رو تست کردم بخصوص این لینک رو:
تا 725 کیلوبایتش رو میگره و بعد دیگه ادامه نمیده چند بار هم تست کردم ولی دقیقا میومد سر 725 گیر میکرد حالا اومدم تو xp به راحتی همش رو گرفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید که علت چیه
با سلام
دوستان من تازه يه لب تاب گرفتم كه فقط دو تا پارتيشن c ( با حجم 490gb) و d ( حجم 10gb) مي خواستم بدون آنكه ويندوز ويستا اورجينال اون از دست بره تعداد پارتيشنهام رو زياد كنم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد؟
بله انجام دادم . گزینه fully uninstall IIS وجود نداشت . بقیه رو off و on که جواب نداد.
با سلام من چند سوال درباره ی ویستا داشتم.
1-وقتی ویستا را نصب کردم همه ی سخت افزار هارو شناخت ولی فقط فهمید که کارت گرافیکم اسمش چیه (یعنی درایوش به طور کامل نصب نکرد؟
2- در my computer نوشته که درایو 1.7gb c خالی هست ولی وقتی به اندازه ی تک تک فایل ها نگاه میکنم می بینم که حدود 11gb فضای خالی دارم.(فایل های مخفی را هم حساب کردم)
اگر میشه مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)