سلام
اساتید محترم کسی اگر از اخرین تغییرات قیمت خبری داره لطف کنه بنویسه.
جمهوری یا پایتخت.؟
ممنون
سلام
اساتید محترم کسی اگر از اخرین تغییرات قیمت خبری داره لطف کنه بنویسه.
جمهوری یا پایتخت.؟
ممنون
با اجازه ی اساتید
من آخرین قیمتی که دارم - 910 با گارانتی اصلی کامتل و 760 با گارانتی پارسه !!!!![]()
کسی اطلاعاتی نداشت ؟؟؟؟
حالا یک سوال دیگه !!!!
بالاخره Rom و رم این دستگاه چقدره ؟؟؟
توی هر سایت یک چیزی نوشته ! خیلی جالبه !مثلا توی یک سایت یک جاش زده 400 تا Rom داره و یک جای دیگه توی همون سایت زده 512 تا ROM داره !!!!
بالاخره چند تا داره ؟؟؟
نکنه توی کشور های مختلف فرق می کنه ؟ چون اکثر سایت های ایرانی میگن 400 تا Rom داره !!!
البته من تصور می کنم که 512 تا داره و 400 تاش خالیه برای استفاده ی کاربر ! درسته ؟
فعلا از طریق کیبورد نمیشه فارسی تایپ کرد.برای تایپ فارسی میتونی نرم افزار resco keyboard رو نصب کنی و از طریق کیبورد اون که بصورت لمسی هست کار کنی.البته نرم افزارهای دیگه هم برای تایپ فارسی وجود داره.
اینهم جواب سوال دوم:
موفق باشی.
فرمودید فعلا !!! یعنی اینکه غیر ممکن نیست و میشه یک راه حلی براش پیدا کرد ! درسته ؟
خیلی ممنون دوست عزیز , پس نتیجه این شد که این سایت های خصوصا سایت های ایرانی اشتباه نوشتن و Rom 512 هست .
مرسی از جواب کاملتون
ممنون ولی من میترسم بعد از نسب بیاد رو بنل اصلی یه Xperia یعنی بعد از نصب رو اون اجرا شه ( با توجه به اون چیزی که تو یوتیوب دیدم)
منظورم از سوال این بود که به صورت مجزا اجرا میشه یعنی علاوه بر همه ی بنل های اکسبریا
گارانتی یه گوشی چی سر جاش میمونه
Last edited by Hamid..God; 09-01-2009 at 14:01.
این یه بنل یا نرم افزاره iPhons ؟
برای کامل شدنش چنتا نرم افزار دارم ولی نمیدونم کجا Upload کنم
کانتکت iPhone
music player
pic vioer
قفلش
دکمه های تماس وهر چیزی که بهش مربوطه
با چنتا نرم افزاره دیگه اگه یه سایت بگین همشو میزارم
همشونم کاملا مثل اصلشون تو خود iPhone هستن فقط نمیدونم تو رزولویشن X1 اجرا میشه یا نه رفیقم که ازش گرفتم میگفت اجرا میشه
Last edited by Hamid..God; 09-01-2009 at 13:59.
اين ساعتهاي بلوتوث دار سوني اريكسون خيلي خيلي گران هستند از 400 تومن با بالاست ! من خودم يه مدت دنبالش بودم ديدم گرونه بيخيالش شدم حالا اگر جنبهء تبليغات نداره اين لينك رو ببين فروش آنلاين داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من با سایتها کاری ندارم.امسال تو نمایشگاه الکامپ تهران 4 یا 5 مدل از این ساعتها رو گذاشته بودند و من قیمت گرفتم گفتند از 40 تومن شروع میشه تا 130 یا 150 تومن.ولی با توجه به کاراییش انصافا ارزش داره که براش پول پرداخت کنی.
جدا يعني ويبره اش انقدر ضعيفه
راستي گوشي كمي بزرگه در غير اينصورت اگه رو كمر بود ويبره را بهتر ميشد متوجه شد
علاوه بر ايرادهاي ديگه يكيش اينه كه موبايل دوستت هم زنگ بزنه اين خودكار شروع به رقض ميكنه ...
والا اگه از 40 تومن شروع بشه خيلي عاليه
يعني يكي كه xperia گرفته ارززشو داره كه كمي هم خرج كنه و ساعتشو بگيره
Last edited by golmohammadi; 10-01-2009 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)