توي گوشي هاي ديگه فايل تم رو با بلوتوث يا كابل يا ... ميريختيم توي گوشي و گوشي اونها رو ميشناخت و نصب ميكرد .در مورد ويوتي چجوريه؟قضيه اين روشي كه بايد 3 تا نرم افزار نصب كنيم و .... چيه؟نميشه كاري كرد كه تم ها راحت نصب بشن و نياز به برنامه جانبي نباشه
نه جانم. نمی شه.
ال جی ویوتی دارای محیط جاوا هست؛ مانند سونی اریکسون. اما با این فرق که می تونه از تم های فلش پشتیبانی کنه و در میان برنامه ها به راحتی گردش بکنه. همین دو فرق ساده از تفاوت های وحشتناک ساختاری سامانه جاوای ال جی ویوتی و سونی اریکسون سرچشمه می گیره. برای مثال من تمی دارم که وقتی روی ویوتی نصبش می کنین، محیط ویوتی را کاملا شبیه ویندوز ویستا می کنه...
مثل ویستا دارای نوار وظیفه، فهرست آغازین، نوار ابزار کنار صفحه و... می شه.
باور نکردنیه ولی جنس تم از نوع فلش هست که برای اجرای چنین تمی نیازمند به ساختار نصبتا پیچیده داره.
و اما اینکه چرا نمیشه یک راست اون رو نصب کرد... شاید بشه این رو یکی از مشکلات ویوتی به حساب آورد. ویوتی پرونده تم یکپارچه نداره! در نوکیا شاهد این بودیم که تم بصورت یک پرونده نصبی، نصب می شد. در سونی اریکسون و همچنین سری 40 نوکیا نیز تم ها نیازی به نصب نداشتند و با یک اشاره اجرا می شدند. اما متاسفانه در ال جی این گونه نیست. اون طور که من کنکاش کردم، در پوشه تم، پوشه های گوناگونی وجود داره که هرکدوم برای یه بخشه. برای تم های پیشرفته که دارای بوت اسکرین و صدای آغازین هم هستند، باید پوشه های دیگر را نیز تغییر داد.
از اونجایی که امکان نصفه و نیمه نصب شدن تم ها به شکل دستی وجود داره، نصب اون ها به این شکل توصیه نمی شه و برای همین، ما استفاده از برنامه های میانجی رو پیشنهاد می کنیم. چون این برنامه ها می تونن به طور کامل تم ها رو نصب کنن. .gif)
-----------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع