تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 59 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 581

نام تاپيک: کلوپ LG Viewty

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

سوال:چجوري وقتي داريم آهنگي رو گوش ميديم و گوشي در حالت قفل هست آهنگ رو عوض كنيم؟
    چجوري وقتي داريم با هدفون آهنگي رو گوش ميديم و گوشي در حالت قفل هست آهنگ رو عوض كنيم؟
    اگه يه ويدئو توي گوشي بريزيم كه صداش استريو باشه گوشي پخش ميكنه؟چون مثل اينكه گوشي ها صداي مونو رو پخش ميكنن ميخواستم بدونم اين نوع صدا مشكل ساز ميشه؟
    من حدود 10 ويدئو با بيتريت بالا و صداي استريوي متوسط و سايز 320*240 براي گوشي با فرمت 3gp درست كردم همه رو باز كرد ولي بي صدا!مشكل چيه؟
    براي افزايش صداي هدفون و اسپيكر اون كدهايي رو كه داديد رو وارد كردم ميخواستم بدونم اين كار به گوشي فشار نمياره يا خرابش نميكنه؟
    در ضمن اين نرم افزار ها كدومشون بهترند؟
    mini comander
    moby explorer
    locker

salam
    gooshiro az halate ghofl dar miary ba'd ahang ro avaz mikoni.behamin rahati
    man ye bar ye 3GP ro be DivX tabdil kardam va sedash ro gozashtam to stero (dar khode narm afzar) va goshi sedash ro kheyli khub ejra kard
    dar morede oon narmafzarha ham khabari nadaram

2. این کاربر از starblue7750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esmigel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا من یکی غلط کنم که دوباره هوس ریختن تم به سرم بزنه ...یه بارکه داشتم با برنامه ای اف اس تم میرختم یهو ارور داد و صفحه زرد رفرش اومد...همه جا بردم ولی درست نشد...اخرش خودم با همون برنامه با هزار بدبختی درستش کردم....الکی n93i رو رد کردم اینو گرفتم...به هر کس میگم ال جی میگه مگه جاروبرقیه!!!!

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

توي گوشي هاي ديگه فايل تم رو با بلوتوث يا كابل يا ... ميريختيم توي گوشي و گوشي اونها رو ميشناخت و نصب ميكرد .در مورد ويوتي چجوريه؟قضيه اين روشي كه بايد 3 تا نرم افزار نصب كنيم و .... چيه؟نميشه كاري كرد كه تم ها راحت نصب بشن و نياز به برنامه جانبي نباشه

5. این کاربر از sid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

توي گوشي هاي ديگه فايل تم رو با بلوتوث يا كابل يا ... ميريختيم توي گوشي و گوشي اونها رو ميشناخت و نصب ميكرد .در مورد ويوتي چجوريه؟قضيه اين روشي كه بايد 3 تا نرم افزار نصب كنيم و .... چيه؟نميشه كاري كرد كه تم ها راحت نصب بشن و نياز به برنامه جانبي نباشه
    نه جانم. نمی شه.
    ال جی ویوتی دارای محیط جاوا هست؛ مانند سونی اریکسون. اما با این فرق که می تونه از تم های فلش پشتیبانی کنه و در میان برنامه ها به راحتی گردش بکنه. همین دو فرق ساده از تفاوت های وحشتناک ساختاری سامانه جاوای ال جی ویوتی و سونی اریکسون سرچشمه می گیره. برای مثال من تمی دارم که وقتی روی ویوتی نصبش می کنین، محیط ویوتی را کاملا شبیه ویندوز ویستا می کنه... مثل ویستا دارای نوار وظیفه، فهرست آغازین، نوار ابزار کنار صفحه و... می شه. باور نکردنیه ولی جنس تم از نوع فلش هست که برای اجرای چنین تمی نیازمند به ساختار نصبتا پیچیده داره.

و اما اینکه چرا نمیشه یک راست اون رو نصب کرد... شاید بشه این رو یکی از مشکلات ویوتی به حساب آورد. ویوتی پرونده تم یکپارچه نداره! در نوکیا شاهد این بودیم که تم بصورت یک پرونده نصبی، نصب می شد. در سونی اریکسون و همچنین سری 40 نوکیا نیز تم ها نیازی به نصب نداشتند و با یک اشاره اجرا می شدند. اما متاسفانه در ال جی این گونه نیست. اون طور که من کنکاش کردم، در پوشه تم، پوشه های گوناگونی وجود داره که هرکدوم برای یه بخشه. برای تم های پیشرفته که دارای بوت اسکرین و صدای آغازین هم هستند، باید پوشه های دیگر را نیز تغییر داد.
    از اونجایی که امکان نصفه و نیمه نصب شدن تم ها به شکل دستی وجود داره، نصب اون ها به این شکل توصیه نمی شه و برای همین، ما استفاده از برنامه های میانجی رو پیشنهاد می کنیم. چون این برنامه ها می تونن به طور کامل تم ها رو نصب کنن.

-----------------------------------------

In Persian:
    مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف

In English:
    Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism

In Hebrew:
    עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים

In Arabic:
    تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع

7. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    لطفا اگر فايل سالم EFS MEDIA BUILDER را داره براي من بفرسته به ادرس زير
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشكر
    آرش

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

مرسي از جوابت الان اين روشي كه گفتن دوستان خوب جواب ميده؟

داره خودمونی میشه calliop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم به جمع ویوتی دارها پیوستم! واقعاً گوشی عالیه ایه! کیفیت عکسش هم اونطوری که دوستان میگفتن بد نیست کاملاً مشخصه دوربین 5 مگاپیکسلیه.هنوز برای نصب تم و برنامه اقدام نکردم و لی اینطوری که بوش میاد کار سختیه و باید بیخیالش شم.
    به اون دوست عزیزی هم که گفته بود الکی ان 95 رو ول کردم ویوتی خریدم باید بگم کاملاً در اشتباهه خداییش ویوتی خیلی سرتره.
    راستی من 5 شنبه 19دی از جمهوری خریدم گارانتی کامتل 275000 تومن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان سلام
    میخواستم در مورد گوشی های lg یکم راهنمایی کنید
    میخواستم بدونم تو مدل های slide نسبت به samsung چطورن ؟
    کیفیت صدا هاشون . lcd . عمر باطری . محیط نرم افزاری و کلا کیفیت ساختشون

مثلا u900 samsung با lg kf750

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

من هم به جمع ویوتی دارها پیوستم! واقعاً گوشی عالیه ایه! کیفیت عکسش هم اونطوری که دوستان میگفتن بد نیست کاملاً مشخصه دوربین 5 مگاپیکسلیه.هنوز برای نصب تم و برنامه اقدام نکردم و لی اینطوری که بوش میاد کار سختیه و باید بیخیالش شم.
    به اون دوست عزیزی هم که گفته بود الکی ان 95 رو ول کردم ویوتی خریدم باید بگم کاملاً در اشتباهه خداییش ویوتی خیلی سرتره.
    راستی من 5 شنبه 19دی از جمهوری خریدم گارانتی کامتل 275000 تومن

سلام
    مبارکه.انشاا.. به پای هم پیر شید
    Ku خریدی یا KE ?

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من مي خواهم اين گوشي ke990 viewty رو بخرم از كامتل بخرم يا پرشين تله كام
    آيا قاب اين گوشي عوض ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •