تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: جعبه لایتنر

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه به سوال من جواب دادی
    ولی من خودم یه نرم افزار از سایت leitner.ir دانلود کردم که شما هم به همون اشاره کردین ولی متاسفانه این نرم افزار کرک نشده و بعد از 1 ماه expire میشه
    می خواستم ببینم نرم افزاری هست که با اون بشه زمان expire شدن عقب انداخت؟
    چون قبلا تو نت یه چیزایی دیده بودم
    یا اینکه نرم افزاری هست که بعد از اینکه نرو افزاری uninstal شد بشه کلیه مسیر های موجود در رجیستری چاک کرد تا دوباره بشه نرم افزار نصب کرد و با اون کار کرد؟
    تایید می شه. من خودم هم مشکل مثل شما رو دارم و موندم که چی کار کنم؟؟!!

دوست عزیز می خوایین با این نرم افزار چه کاری رو انجام بدین؟
    این بخشی از برنامه نارسیس دیکشنری هست که به نحو پیشرفته دامنه لغات انگلیسی رو افزایش می ده.

داره خودمونی میشه samnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بابا من فکر می کردم آشنایی دوستان با جعبه لایتنر بیشتر از اینا باشه
    اینم یکسری اطلاعات مختصر در مورد جعبه لایتنر کسی که به ما کمکی نکرد شاید این اطلاعات مت به درد کسی بخوره
    هنوز هم منتظر جواب هستم
    مرورهاي متوالي و تأخيري (Spaced repetition)، نام يك تكنيك يادگيري‌ست كه در آن فواصل زماني مرور يك مطلب، به تدريج زياد مي‌شود. اين روش بر مبناي روش كاركرد حافظه، توسعه داده شده است. درحقيقت براي به خاطر سپردن يك موضوع، بايد فوراً آن را مرور كنيم. با اين وجود، اگر فقط يك بار آن را مرور كنيم، مجدداً و خيلي زود فراموش خواهد شد. بنابراين نياز به مرور ديگر و مرورهاي ديگري خواهيم داشت. اما مرورهاي بعدي آن موضوع مي‌تواند با فواصل زماني بيش‌تر (تأخيري) انجام پذيرد. با هر بار مرور اضافي، زمان فراموش‌كردن آن مطلب طولاني‌تر خواهد شد. به عبارت ديگر شيب منحني فراموش كم‌تر مي‌گردد. اين روند (مرورهاي متوالي و تأخيري) تا به آنجا ادامه مي‌يابد كه شيب منحني فراموشي تقريباً صفر شده و آن، زماني‌ست كه ما اطمينان مي‌يابيم كه ديگر موضوع آموخته شده را فراموش نخواهيم كرد.
    ساده به نظر مي‌رسد!؟ اما يك مشكل كوچك در اين ميان وجود دارد و آن برنامه‌ريزي زماني براي مرور مطالبي‌ست كه قرار است به حافظه سپرده شود. اين مشكل زماني حادتر مي‌شود كه حجم مطالبي كه مي‌خواهيم بياموزيم، زياد باشد.
    سباستين لايتنر، دانشمند آلماني، در دهه‌ي 70، براي غلبه بر اين مشكل سيستمي را اختراع كرد كه به نام خود وي، سيستم لايتنر (Leitner system) ناميده مي‌شود. در اين سيستم، براي يادگيري يك موضوع از يك ورق كوچك كاغذ كه فلش‌كارت (Flash card) نام دارد استفاده مي‌شود. هر مطلبي كه مي‌خواهيم به خاطر بسپاريم، در دو روي اين برگه به صورت سؤال و جواب، لغت و معني، مسأله و راه حل، و ... مي‌نويسم. اين برگه‌ها در سيستم لايتنر، به ترتيب و به صورت خودكار، براساس اين‌كه چقدر خوب آموخته شده‌اند، در گروه‌ها (خانه‌ها)يي قرار مي‌گيرند. به اين ترتيب كه شما با ديدن يك برگه سعي مي‌كنيد پاسخ آن را به ياد آوريد. اگر موفق شديد، فلش‌كارت به گروه (خانه) بعدي منتقل مي‌شود. اما اگر موفق نشديد پاسخ پشت كارت را به ياد آوريد، آن كارت را به اولين گروه (خانه) بازمي‌گردانيد.
    هرچه در گروه‌ها (خانه‌ها) به جلو مي‌رويد، فواصل زماني مرور كارت‌ها بيش‌تر مي‌شود. اين موضوع بسيار ساده اتفاق مي‌افتد: كارت‌هاي خانه‌ي اول هر روز مرور مي‌شود؛ كارت‌هاي خانه‌ي دوم هر دو روز، كارت‌هاي خانه‌ي سوم هر چهار روز، كارت‌هاي خانه‌ي چهارم هر هشت روز، و كارت‌هاي خانه‌ي پنجم هر 16 روز يك‌بار مرور مي‌شود. بدين ترتيب سيستم لايتنر (جعبه‌ي لايتنر) مشكل دسته‌بندي كارت‌ها و زمان‌بندي مرور آن‌ها را حل مي‌نمايد. البته تعداد خانه‌ها و فواصل زماني مرورها قابل تغيير است.
    امتياز آشكار اين روش آن است كه تمركز شما بر روي كارت‌هاي مشكل‌تري خواهد بود كه در خانه‌هاي اول قرار دارند، چرا كه با فاصله‌ي زماني كوتاه‌تري مرور مي‌شوند. در عوض مطالبي كه بهتر آموخته شده‌اند و بنابراين به تدريج در خانه‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند ديرتر مرور خواهند شد. بدين ترتيب زمان صرف شده براي يادگيري، بهينه خواهد شد.
    با اين همه، روش لايتنر كاستي‌هايي هم دارد كه به آن‌ها اشاره مي‌كنيم:

• اگر به هردليل، چند روز از برنامه‌ي مرور كارت‌ها (مثل يك مسافرت) باز بمانيد، با حجم زيادي از كارت مواجه خواهيد شد كه بايد مرور شوند. اين البته طبيعي‌ست. مشكل وقتي شروع مي‌شود كه مي‌خواهيد كارت‌ها را مرور كنيد و به خانه‌هاي بعدي انتقال دهيد. در اين حالت مجبوريد تمام چند روز گذشته را شبيه‌سازي كنيد. يعني ابتدا فرض كنيد كه امروز مثلاً سه روز پيش است و برنامه‌ي مرور سه روز پيش را اجرا كنيد؛ بعد فرض كنيد امروز دو روز پيش است؛ سپس فرض كنيد امروز ديروز است؛ و در نهايت به برنامه‌ي امروز برسيد. در اين حالت اگر كارت‌ها شما زياد باشد، مرور اين همه كارت خسته‌كننده و زمان‌بر به نظر مي‌رسد. تجربه‌ كاربران اين روش نشان مي‌دهد كه برخي در اين حالت از اجراي كل سيستم صرف‌نظر مي‌كنند.
    • اگر بخواهيد چند موضوع (مثلاً چند درس) را با اين روش ياد بگيريد، احتمالاً مجبور خواهيد بود كه چند تا از اين جعبه‌هاي لايتنر براي خود درست كنيد، در غير اين صورت بايد كارت‌هاي همه‌ي درس‌ها را با هم مخلوط كنيد كه اين امر سبب مي‌شود نتوانيد آن‌ها را به تفكيك موضوع (درس) مرور نماييد.
    • گاهي در مواقع اضطرار (مثلاً ايام امتحانات) لازم است كه همه‌ي كارت‌ها را از جعبه خارج و با هم مرور كرد. در روش لايتنر كارت‌هاي تهيه شده را نمي‌توان در مواقع اضطرار از جعبه خارج كرد. علت آن واضح است. اگر اين كار را انجام دهيد، وضعيت كنوني همه‌ي آن‌ها را از بين برده‌ايد و احتمالاً بايد مرور آن‌ها را از ابتدا شروع كنيد كه اين موضوع با ايده‌ي اصلي روش لايتنر كه مبتني بر مرور كم‌تر مطالب بهترآموخته‌شده است، منافات دارد.
    • از يك جعبه‌ي لايتنر، فقط يك‌نفر مي‌تواند استفاده كند. شما نمي‌توانيد كارت‌هاي خود را، در حالي كه خود آن‌ها را مرور مي‌كنيد، به ديگران بدهيد!
    • و نقايص ديگري كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي‌توانيد مشاهده نماييد.

صد البته كه وجود اين نقايص، از شگفت‌انگيز بودن روش لايتنر چيزي نمي‌كاهد. ما در نرم‌افزار لايتنر، با تكيه بر فن‌آوري رايانه امكاناتي را به اين روش افزوده‌ايم. در حقيقت سيستم لايتنر يك روش است كه هركس مي‌تواند به سادگي ابزار آن را كه عبارت‌است از يك جعبه‌ي ساده و تعدادي برگه‌ي كاغذ، فراهم نموده و از آن بهره‌برداري نمايد. اما نرم‌افزار لايتنر، يك ابزار است كه با مبنا قراردادن روش لايتنر، امكانات بسياري را به منظور استفاده‌ي مفيدتر و مؤثرتر از اين روش، فراهم ساخته است. براي اطلاعات بيش‌تر به نوشته‌هاي زير مراجعه كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بیا عزیز از آدرس زیر دانلود کن، بسیار کامل هستش و open source بدون نیاز به کرک
    کد:
    اینم آدرس صفحه اش
    کد:
    التماس دعا

4. 3 کاربر از bashirsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ssz1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من کرک این برنامه رو دارم ولی فکر کنم گذاشتنش خلاف قوانین باشه اگه نبود بگین ات بزارم .البته یکمی هم جست و جو کنید پیدا می کنید

6. این کاربر از ssz1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من کرک این برنامه رو دارم ولی فکر کنم گذاشتنش خلاف قوانین باشه اگه نبود بگین ات بزارم .البته یکمی هم جست و جو کنید پیدا می کنید
    دوست عزیز اگر میتونی بزار
    من برات پیام شخصی دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بیا عزیز از آدرس زیر دانلود کن، بسیار کامل هستش و open source بدون نیاز به کرک
    کد:
    اینم آدرس صفحه اش
    کد:
    التماس دعا
    آقا خیلی نرم افزار بیخودی هست اصلا قابل مقایسه با اینکه توی leitner.ir هست نیست
    میتونی خودت ببینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا خیلی نرم افزار بیخودی هست اصلا قابل مقایسه با اینکه توی leitner.ir هست نیست
    میتونی خودت ببینی
    خواهش میکنم قابلی نداشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با اجازه ی دوستان باید یه سری صحبت این جا اضافه کنم ! یه سایت ایرانی این برنامه رو میفروشه ... البته نسخه ی تریالش هم هست ! به اسم
    جعبه ی لاینتر ماندگار !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم آدرس سایتش بود !!!!
    البته همین طور که گفتم این یک نرم افزار ایرانی هست که برای خرید آن باید هزینه پرداخت کنیم و طبق قوانین سایت گذاشتن کرک نرم افزار های ایرانی مجاز نیست .... با این حال نرم افزار بسیار ساده ای است (با دیدن نسخه ی تریال آن متوجه خواهید شد !!!) و هر برنامه نویسی به راحتی می تواند یکی از آن را برای خودش طراحی کند !!!!

به هر حال برای کامل کردن مطلب لازم بود که اضافه کنم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

4

خواهش میکنم قابلی نداشت
    برای گفتن تشکر از کلید تشکر استفاده کنید
    حالا بهت بر نخوره
    دوست عزیزمون کرکش داد منم دانلود کردم ولی هنوز فرصت نکردم امتحان کنم ببینم میشه یا نه
    خبرش میدم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امتحان شد جواب داد
    باز هم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •