biostar p43 تو همین رنج قیمته . ولی اگه به مشتری بگی مادربردت بایو استاره فرار میکنه
biostar p43 تو همین رنج قیمته . ولی اگه به مشتری بگی مادربردت بایو استاره فرار میکنه
درسته
فكر كنم واسه فروشنده ها گيگا بهتر باشه
دوست عزیز ، خواهش میکنم ، منطقی تر فکر کنید .
خازن های جامد، در برابر حرارت بیشتر تحمل بیشتری دارند ، در جریان های بالا امکان explosion شون خیلی کمتره ، جریان نشتی خیلی کمتری دارند ، که همه این ها دست به دست هم میدن تا Life Time افزایش پیدا کنه . ضمنا اورکلاک پردازنده ، رم و مادربورد هم باعث میشه اهمین خارن های جامد بیشتر خودشون رو نشون بده .
ضمنا پشتیبانی از نسل جدید پردازنده ها ، فقط مربوط به Bios نیست . در وحله اول سیستم تغذیه توان پردازنده مورد بحث هست .
برای مثال شاید اینتل در همین نسل جدید پردازنده ای به بازار روانه کنه ، که فقط با PWM Controller دیجیتال کار کنه ، یا برای کنترل حرارت پردازنده فقط با نسل جدید رگولاتور های ولتاژ ( VRD 11.1 ) کار کنه .
اون وقت ، Bios جدید دیگه مشکلی رو حل نمیکنه .
در مورد رم های Combo بحث کاملا جداست ، صرفا چون شخصا شما با اون مادربورد به مشکل برنخوردید ، دلیل بر پاک شدن صورت مسئله نیست .
خب منم همين رو در مورد خازن گفتم منظور من اينه كه قبل از اينكه عمر خازن تموم بشه عمر مادبرد تموم ميشه (از رده خارج ميشه) ضمن اينكه همين ازراك هم درجاهائي كه گرماي بيشتري وجود داره خازن جامد زده.
درمورد پشتيباني هم حق با شما است ومن گفتم تا اونجا كه ميتونه مثلا همين الان مادبردهاي 945 گيگا (تا اونجائي كه من ديدم) پردازنده هاي جديد 45 نانومتري مثل e5200 رو ساپورت نميكنند ولي تمام مادبرهاي ازراك 945 با آپديت بايوس ساپورت ميكند.
خوده 75 هم باشه جای بحث داره!
درسته!
این شد یه چیزی!
کاملا درسته!ولی بیشتر اینجا بحث قیمت/کیفیت هست!
بازم درسته .ولی خریدن یک محصول نسبتا از رده خارج و با اون قیمت!نسبت به کیفیت بدون شک و بحث برند گیگا و عمر بیشتر برای این محصول!؟
کمی جای بحث هست!!نیست!؟مثلا همون مدل ازراک و حتی بایو استار و ...نمی تونن انتخاب های بهتری باشن تو رنج 80-70!؟
باز تو خودت استادی و بهتر دانی!
در کل به نظر من قیمت مدل های لو حرف اول رو میزنه!بعد هم مشخصات و ساپورتشون.تا کیفیت خازن ها و طول عمرشون!چون وقتی با این مدل ها اورکلاک می کنید دیگه زیاد انتظار نداشته باشید!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)