تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 649 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست عزیز مشکله من pro....

لطفا اگه کسی میدونه بگه....(پنلهای x1 روی pro نصب میشه؟؟...با توجه به رزولیشن متفاوتشون)
    خیلی سخته........تا حالا هم جایی ندیدم.........

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
    من اصلاً کاری به بحث نداشتم ، پستمم این بود که یکی از اعضا داشت اطلاعات غلط راجع به تاریخچه گوشیا می داد که گفتم اشتباهه و خواهش کردم که بخاطر تعصبات اطلاعات غلط ندید.
    صحیحشم گفتم ، این کجاش مشکل داره ؟
    واقعا" که جای بسی تاسف و تاثر است که پستی که من نوشته ام انهم در کمال ادب و احترام و با دلایل موجه (نداشتن فیلمبرداری در خور توجه در نزدیک به تمامی گوشیهای سونی اریکسون و دعوت به قضاوت از روی کیفیت و انصاف و نه تعصب الکی)اسپم تلقی شده و پاک شده ای کاش مدیر محترم قبل از استفاده از قدرت امپراطور بودنشان یک کم به این نکته توجه میکردن که کاربرانی که در اینجا عضو میشوند اگه قصد برهم زدن و اغتشاش در مباحث و .....داشتن تو چت رومها بودن نه اینکه از وقتشون برای تبادل اطلاعات با دوستانشون استفاده کنن کاربری مثل مهران که برای همیشه قید اینجا رو به خاطر این بحثا زد بد نیست یک مروری به پستاش که به جز راهنمایی های کلیدی در مورد این گوشی نیست یک نگاهی دوباره بندازین که اونم متهم به اخلال شد ....................ای کاش می دانستیم پستها و مقامات دست نیافتنی هم ماندگار نیستند تا چه رسد به این پستها و مقامها......
    من تمام پست های مربوط به اون بحث رو پاک کردم.چه اسپم ، چه مفید . جریان تاپیک رو به هم زده بود.
    این وسط ممکنه اشتباهی هم رخ داده باشه که شما ببخشید.
    بحث هم همینجا تمام.
    با تشکر

3. 4 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان

ابتدا از تمام دوستانی که زحمت کشیدن و این اطلاعات کامل در مورد x1 قرار دادند ممنون !!!

یک سوال داشتم :

وقتی از کیبرد سخت افزاریه x1 استفاده می کنیم میشه کاری کرد که حروف فارسی تایپ بشه ؟
    راهی هست که کی برد دو زبانه بشه ؟ ( انگلیسی و فارسی )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز تو آرياشهر 700 تومن شده با رم 4 گيگ بدون گارانتي

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام به همگی.
    میبینم که باز تاپیک رفته به جاده خاکی.
    دوستان اگر کمی خودشون مراعات کنن دیگه این دلخوری ها پیش نمیاد.خلاصه گذشته رو بیخیال.ادامه بدیم.

مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
    سلام.
    ممنونن که یادم کردی.آره.به همون دلیل بود.
    =======================================

یه خواهش از دوستانی که برنامه یا مطلب مهمی رو در مورد X1 میگذارن دارم اون هم این هست که عنوان اون مطلب رو به صورت Bold یا در حد امکان با یک رنگ دیگه بگذارن که به راحتی دیده بشه.واسه Index کردن ممکنه از قلم بیوفته.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید
    من يه راه حلي به ذهنم رسيد!
    آقا يه دونه از اين خودكار ها هست كه قبل از اين كه گوشي زنك بوخوره رقص نورش روشن ميشه(با استفاده از امواج موبايل) ... اونا را بگير
    ببين مشكلت حل ميشه
    من براي يه نفر همين مشكلش رو حل كردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

9

من يه راه حلي به ذهنم رسيد!
    آقا يه دونه از اين خودكار ها هست كه قبل از اين كه گوشي زنك بوخوره رقص نورش روشن ميشه(با استفاده از امواج موبايل) ... اونا را بگير
    ببين مشكلت حل ميشه
    من براي يه نفر همين مشكلش رو حل كردم!
    واقعا که همشهری , با این پیشنهادت ؛ خوب اومدیم و اون خودکار رو گرفتم حالا باید همش مواظب باشم این نورش کی میرقصه ! همش باید جلو چشمم بذارم !!! اگه این راه رو بخوام برم که خوب موبایل به این خوشگلی رو میذارم جلو چشمم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز در کل ویبره گوشی یک حالت داره و نمیشه حالت ویبره رو زیاد یا کم کرد.
    اکسپریا هم که تو جیب ویبره رو زیاد معلوم نمیکنه با اینکه تو دست حالتش قویه ولی متاسفانه تو جیب زیاد معلوم نمیشه.ولی خوب راه حلش زیاده.
    1:میتونی از طریق برنامه مشکلت رو حل کنی که برات میس کال رو یاداوری کنه.(برنامه spb mobile suite)و برنامه های دیگه.
    2:اگه هم میخواهی که قبل از میس کال به تماس گیرنده پاسخ بدی و مشکلت خیلی حاده .سونی اریکسون یه نوع ساعتی زده(ساعت مچی) که با بلوتوث(a2dp) کار میکنه و حتی حالت ویبره هم داره و موقع زنگ خوردن گوشی میتونه حالت ویبره داشته باشه و روی خود ساعت میتونی شماره های تماس گیرنده رو هم ببینی.موقع گوش دادن به موزیک میتونی از روی خود ساعت اهنگ رو عوض کنی و دیگه لزومی نداره که گوشی رو از جیبت در بیاری و فکر کنم قیمتش از 35 هست تا 70 تومن و حتی بیشتر.که بنظرم بهترین راه حل همینه.
    موفق باشی.
    Last edited by ninja3000sh; 09-01-2009 at 01:33.

11. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kalpas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
    زبان انگلیسی ندارد
    جی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •