اتفاقا كيبورد qwetry مجازي بزرگي داره كه به راحتي هر چه تمامتر ميشه اس ام اس بزنيم .
اتفاقا كيبورد qwetry مجازي بزرگي داره كه به راحتي هر چه تمامتر ميشه اس ام اس بزنيم .
اره نسبت به قیمت واقعا مناسب هستش فلاش زنونش در چه حد هستش؟؟؟؟؟؟؟
ببین میتونی روش نرم افزار Ir-daroo رو نصب کنی اگه بگردی پیداش میکنی.خیلی سنگینه برنامش.
راستی صداش در حد چه گوشی میدونی؟؟؟
منظورت از اینکه اس ام اس دادن مشکل هست چیه؟
خوش دسته؟سنگین هستش؟
صفحه لمسیش خوب جواب میده یا نه ؟
فلاشش خوبه حالا هرچي ميخواد باشه
از لحاظ فيلمبرداري و عكاسي سوال نكن مطوئن باش .چون تنظيمات و امكانات جانبي زيادي داره
بازيهاي سنگين رو ميشه روش نصبيد نرم افزار رو هنوز وقت نكردم بنصبم
صداش كيفيت داره ولي با اين گوشي نميتوني سر بلندي صدا با كسي كل كل كني چون ميبازي.اگه ميخواي سر بلندي صدا مسابقه بزاري و يا با صداش پارتي بگيري نگير ولي اگه در حد شنيدن موسيقي و ترانه با كيفيت ميخواي خب خوبه در كل با سري واكمن مقايسه نكن چون فقط كيفيتش خوبه نه بلنديش.تمام
اس ام اس دادنش هم همينطور كه دوستمون ميگن اونقدرها سخت نيست راحته ول يممكنه سرعت عمل رو كمي بياره پايين.يعني لازم نيست كليدي رو تند تند فشار بدي بلكه كافيه صفحه رو لمس كني .شايد به خاطر اينكه تجربه جديدي هست من چندان بهش عادت نكردم
در مورد 3 تا سوال آخر هم خيالت راحت باشه همش مطلوبه
ايراداتي كه من تا الان با اونها بخوردم اين ها هستن كه توي هيچ نقد حرفه اي اي نوشته نشده ولي وجود داره و شما هم بعد از خريدش با اونها مواجه ميشين
با هدفون كه بخواي اهنگ گوش بدي نميدونم چجوري اهنگ رو عوض كنم
كليد پاك كردن از اونجايي كه پايين صفحه لمسي هست كمي دسترسي به اون سخته
عكسها رو فقط در حالت لندسكيپ به صورت فول اسكرين نمايش ميده
فعلا همينا
مزاياي اين گوشي از نظر من كه در هيچ نقدي نوشته نشده
اصلا به قلم احتياجي ندارين هرچند ميتونيين اون رو مثل عروسك به گوشي اويزون كنيد چون خيلي شيكه
همه توي كفش ميمونن
ميتونيد ميزان درخشندگي صفحه رو بزارين روي 40% بدون اينكه ديدتون كمترين افتي بكنه كه اين ميتونه در ميزان نگه داري شارژ خيلي كمك بكنه
در كل يه فينگر تاچ ارزون و بي ادعا دارين كه نيازهاي يك انسان بي پول كه از گوشيش خيلي توقع داره رو بر طرف ميكنه و همه جا ابرو داري ميكنه
salam
akhe KE990 ram support nemikone ke
ta jayi ke midoonam KE khodesh ram dakheliye 2 GIG dare va nemishe ramesh ro avaz kard
nakone KU karidi
age intori bashe man inja goshim ro mifrosham yek KE mikharam 50toman hamjibam mimoone
انشاءالله مبارکت باشه.
در مورد عکسش گفته بودی که 5 مگاپیکسلی واقعی نیست. در این مورد من هم حرفت رو تصدیق می کنم؛ اما فقط در یک زمینه. ویوتی در حالت تنظیمات خودکار کیفیت عکس پایینتری نصبت به رقبا داره. اگه کمی پا از گلیمت دراز تر کنی و تنظیماتش رو دستکاری کنی بی شک عالی می شه.
در مورد بلند تر کردن صداش هم توی دو سه جا شیوه اش رو گذاشتم. هم برای هدفون و هم برای اسپیکر. اما این رود بدون که دلیل کم بودن صدای هدفون، حفظ سلامت شنوایی و دلیل کم بودن صدای اسپیکر، حفظ شارژ گوشی هست. اما خوب، می شه با وارد کردن چند کد اونا رو افزایش داد.
در مورد مشکلاتش هم باید بگم که هیچ گوشی ای کامل نیست. شرکت های سازنده گوشی هنوز کابوس نوکیا 6600 رو فراموش نکردن. گوشی ای که روی فروش بسیاری از گوشی های دیگر ( از همه برندها ) تاثیر منفی گذاشت.
انشاءالله موفق باشی
---------------------------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
هان؟!!!
هم ke990 و هم ku990 و هم ku990r، هر سه رم خور هستند و ظاهرا هرسه هم فقط تا 2 گیگا پشتیبانی می کنن.
من خودم سه هفته پیش با دوستم رفتیم و برای داداشش ke990 خرید، یک رم یک گیگ روش داشت...
داریوش جان چند خریدین دوربینش در حد چند مگا هستش ؟؟؟5 واقعی که نیست ...هست ؟؟
می خوام بخرم راستی تاچش خوبه ؟؟؟؟سریعه یا مثل بعضی تاچها مشت کوب باید بزنی؟؟؟؟؟
يه نكته جالب اينكه من رم 4 گيگ رو امتحان كردم روش خيلي خوب و روان جواب داد !
shoma ke goshitoon ro forukhte budi? 2bare kharidi
bebin migam ke nakone 2GIG az in 4 Gig kar kone va baghiyash por nashe
shoma cheghadresho por kardid
هان؟!!!![]()
هم ke990 و هم ku990 و هم ku990r، هر سه رم خور هستند و ظاهرا هرسه هم فقط تا 2 گیگا پشتیبانی می کنن.
من خودم سه هفته پیش با دوستم رفتیم و برای داداشش ke990 خرید، یک رم یک گیگ روش داشت...
rast migi
man alan motavajeh shodam
man kheyli jaha dide budam ke neveshtan KE990 ram nemikhore
HATTA dar gsm.ir ham dide budam vali alan dar gsmarena neveshte mikhore
zemnan 5 janviye LG e'lam kard ke 5 MILLION VIEWTY forukhte
shode(dar arze 14 mah
va gheymat in gooshi dar kharej hodode 200 euro hast
Last edited by starblue7750; 06-01-2009 at 19:32.
1. احمد جان. من خودم هنوز نخریدم؛ چون پولم کمه. اما 3 هفته پیش با دوستم رفتیم علاءالدین و برای برادرش ویوتی KE990 با گارانتی گلدیران خریدیم. اون موقع 267 هزار تومان بود. حدود 12 روز پیش که توی علاءالدین بودم شده بود 273 هزار تومان. جالب اینکه قیمت 24 ماهه گلدیران و 12 ماهه کامتل هم یکی بود !!!
2. ببین عزیز، سنسور پنج مگاپیکسلی داره. اما در رقابت با رقیبانی مثل N82 و K850 - در صورتیکه تنظیمات دوربینش روی خودکار باشه - رتبه های پایینی می گیره. اما اگه تنظیماتش رو دستی تنظیم کنی حتی می تونه بهتر از اون ها هم بشه.
3. تاچش هم عالیه. البته بار اول باید مغازه دار دقیق برات تنظیم کنه. چون تست لمسیش خیلی مهمه. اگه دقیق تنظیم کنه عالیه.
4. والا من نفهمیدم منظورت از " سریعه یا باید مثل برخی از تاچ ها مشت کوبش کنی " چیه؛ اگه منظورت سرعت باز شدنش هست که بله؛ در برخی موارد لودینگ داره. اما هرگز در کند بودن به پای گوشی های سری 60 نوکیا نمی رسه.اما اگه منظورت اینه که تا یه آیتمی رو گزینش می کنی سریع بازش کنه، باید بگم که اول اون را به حالت انتخاب یا همون های لایت خودمون در میاره و با ضربه دوم اون رو اجرا می کنه ( دقیقا مثل دابل کلیک هست. ولی با این تفاوت که حتما نباید دو ضربه پشت سر هم باشن ). صد البته این ویژگی جلوی بسیاری از اشتباهات رو می گیره. مثلا دیگه اشتباهی یه فایلی باز نمی شه که آدم رو توی دردسر بندازه...
در آخر هم می گم این گوشی یه برتری نسبت به تاچ های دیگه داره و اون هم اینه که وقتی روی آیتمی ضربه می زنی، گوشی یه ویبره می ده که آره، عملیات انجام شد. این ویژگی، اون مشکل معروف تاچ اسکرین ها رو برطرف می کنه. آخه می گن وقتی روی آیتمی ضربه میزنی، چون حسش نمی کنی، کمی آزار دهنده هست. ولی اینجوری دیگه اون مشکل بوجود نمیاد.
باز هم پرسشی بود هستم
------------------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
خدایا... یعنی می شه...؟من آرزوی این رو داشتم که روزی بتونم یه 8 گیگ بندازم بیخ خِر این گوشی...
دوست من. یه خواهشی دارم ازت.خواهشا تا چهارگیگش رو کامل پر کن ببین چی می شه. اگه باز هم کار کنه که عالیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)