توی اون تاپیک هم مطلب رو پست زدم.گلم بی صبرانه در تاپیک " گنجینه ویوتی" منتظرتیم.![]()
راستش من توی پرشین تولز فعالم و اونجا میشهمگه می شه پست ها رو هم حذف کرد؟؟؟؟؟![]()
از باقی پاسخهاتم ممنونم.
توی اون تاپیک هم مطلب رو پست زدم.گلم بی صبرانه در تاپیک " گنجینه ویوتی" منتظرتیم.![]()
راستش من توی پرشین تولز فعالم و اونجا میشهمگه می شه پست ها رو هم حذف کرد؟؟؟؟؟![]()
از باقی پاسخهاتم ممنونم.
سلام دوستان من یه ویوتی مدل ke990 گرفتم کیفیت عکساش اصلا قابل قبول نیست شاید بگم در حد 2 مگاپیکسله مشکل از گوشی منه یا کلا ویویتی اینقدر بد عکس میگیره؟
لطفا چند تا از دوستان که این گوشی رو دارن چند تا عکس باهاش بگیرن برام اپلود کنن تا با عکسای گوشیم مقایسه کنم ممنون میشم
سلام
این خیلی عجیبه...فکر کنم گوشیت ایراد داره گلم. من هنوز خودم نخریدم، اما برای دوستم رو که امتحان کردم واقعا دوربین فوق العاده ای داشت. تصاویر گرفته شده هم توی گوشی عالی بود، هم توی کامپیوتر...
یک چیزی رو هم بد نیست بگم. در میان گوشی های ویوتی، n95 و k850 - در حالتی که تنظیمات دوربین خودکار باشند - گوشی ویوتی پایین ترین رتبه رو می گیره. البته اگر عکس ها رو کنار هم بگذارین شاید تفاوت رو به چشم نبینید، اما در بررسی های فنی تفاوت ها آشکار خواهند شد. اما اگر تنظیمات گوشی رو به طور دستی انجام بدین، به نتایجی دست خواهید یافت که شاید با n95 هم به اون دست پیدا نکنید !!!
دوربین این گوشی دارای برتری های نصبت به همتایان خود است که از جمله آن می توان به لرزشگیر دیجیتال دست، فلاش زنون و فیلم برداری با کیفیت dvd بدون نویز و تاری ( چیزی که n95 با اون همه کبکبه و دبدبه نتوانست به درستی ارایه دهد ) اشاره کرد.
با سلام
مگه فرمت ذخیره فیلم برداریش نباید دایویکس باشه؟ چرا از من ای وی ایه؟
تو کامپیوتر مثه نوکیا فول اسکرین نیست چرا؟
ku990r
ممنون
من از اول تاپیک تا اینجا دونه دونه پستها رو خوندم میخواستم ویوتی بخرم ولی یکم دودل بودم.اما حالا حتماً میخرمش ولی یه چیزی kc910 خیلی بهتر نیست؟ کاملاً ارتقا یافته ویوتیه: دوربین 8، تشخیص چهره و لبخند، قابلیت پخش دالبی و خیلی چیزای دیگه به علاوه تمام امکانات دوربین ویوتی.
فقط متاسفانه اون موقعه ای که من شناختمش تو ایران نیومده بود الانو نمیدونم.اگه کسی خبری ازش داره که اومده یا نه خیلی خیلی ممنونش می شم بگه!
دوست من divx یه مدل فشرده سازی یا همچین چیزیه و چندین ورژن داره که این گوشی تا divx5 ساپورت میکنه و فیلمایی که میگیره با این متد ذخیره میکنه وقتی فیلم ها با این روش ذخیره سازی می شوند پسوندشون avi میشه
شاید داری اشتباه فیلم میگیری چون می دیدم فول اسکرین هم میشه
شما ku990r داری؟ چند خریدیش ؟ از کجا خریدی؟
Last edited by sunrise07; 05-01-2009 at 00:44.
shak nakon ke kc910 behtare
ham be lahaze narmafzari ham be lahaze sakhtafzari
ama avvalan geroon hast
sanian nemishe be rahati peyda kard
albate te jayi ke man midoonam eshkalati ham dare
masalan mesle hamin viewty sorate khandane ram kame
age money dari hamon kc910 begir
ممنون از راهنمایت
در حالت 640.480 فول میندازه
450 از زاهدان
خریدن گوشیهای خیلی گرون ال جی توی ایران عاقلانه نیست چون گوشیهای جاوای گران افت قیمت شدیدی دارند بعد از چند ماه
ثانیا خوب از شما نمی خرند.
من پیشنهادم رو کا اف 750 هست که واقعا گوشی باحالیه قیمتش هم 340 باگارانتی هست.
صفحه نمایش 2.4
دوربین5 با فیمبرداری عالی
auto rotate
پخش divx و avi
توی ج س م آرنا از نظر صدا نمره ی خیلی عالی گرفته.
زیبا و کشویی.جنس پشتش هم از کربن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)