میگم من می خوام از فایل سیو دوستم استفاده کنم ، باید اون سیو رو از پوشه سیو اون بردارم بریزم ؟ اینطوری درست میشه یا به xlive اون هم نیاز دارم ؟ این مشکل سایه ها هنوز راه حل جامعی براش پیدا نشده ؟
میگم من می خوام از فایل سیو دوستم استفاده کنم ، باید اون سیو رو از پوشه سیو اون بردارم بریزم ؟ اینطوری درست میشه یا به xlive اون هم نیاز دارم ؟ این مشکل سایه ها هنوز راه حل جامعی براش پیدا نشده ؟
سلام دوستان! چطورید؟!
یه مدت نبودم...رفته بودم سفر وسط چله زمستون!
بنی جان شما هنوز داری همه رو به پست اول ارجاع میدی؟!
اتفاقا میخاستم این ابتکار [راهنمای کامل در پست اول] رو بدم که رفتم سفر!
حالا...
اون ویدئویی که گفتم رو بالاخره آپ کردم!
همون طور که گفتم من وقنی که IV MAGIC رو نصب میکنم افکت Motion Blur رو حذف میکنه! که بعضی دوستان تکذیب میکردن!
حالا دوتا ویدئو از قبل و بعد از ریختن این مود گذاشتم که میتونید ببینید چطور این افکت رو نابود میکنه!
خروجی این دو تا ویدئو با اینکه با FPS بسیار پایین ضبط شده... Full Screen نیست...صدا نداره و... چیزی حدود 200 MB شد! که به زور فراوان و با چندین تبدیل با کیفیت پایین شد 6.82 MB !
اگه بیشتر از این تبدیلش میکردم و کیفیتش رو میاوردم پایین خود افکت ها معلوم نبودن!
ولی در این ویدئو ها میتونید به خوبی تفاوت قبل و بعد از اجرای این مود رو ببینید.
اگه به تصاویر دقت کنید در هر دو ویدئو قبل و بعد من دکمه رومیزنم که در ویدئو اول افکت مشخصه ولی در ویدئو دوم با زدن دکمه P با این که دورتر ها حالت Blur پیدا میکنه ولی خبری از این افکت هنگام رانندگی نیست!...به تکان دادن موس ها توجه کنید!
این هم لینک دانلود مستقیم ویدئو ها:
حجم: 6.82 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توجه داشته باشید که هیچ حجتی نیست که برای شما هم این اتفاق بیفته و ممکنه برای شما حتی نتیجه عکس هم بده! و این فقط حکم یه "گزارش اشکال" داره...ولی خب این طور معلوم میشه که یه عده دیگه هم این مشکل رو دارن!
آخه این بازی برای هر کس یه ایراد مخصوصه به خودش رو داره!
دوستانی که با سیو بازی مشکل دارند. و می خواهند سیو خودشان را در بازی اجرا کنند فایل زیر را دانلود کنند.
(البته این آموزش برای کسانی است که فایل XLive را ندارند)
این آموزش را خودم درست کردم.
امیدوارم مشکل شما با این آموزش حل شود.
لینک فایل PDF
حجم: 300Kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا اين unlock code كجا ميشه پيدا كرد اين بازي اعصاب واسه ما نذاشته
خواهشا اگه كسي اين كد رو داره بگه بهمراه سريال
كسي با اين مشكل روبرو شده؟؟؟؟؟
آقا این Net frame work 3.5 دانلود نمیشه.فک کنم لینکش خرابه
سلام...
شما اون اررور رو Cancel کن و کرک رو بریز...
از اینجا دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یکی میشه توضیح بده که تو اون حالت مستی مرحله اول باید چی کار کنیم به خدا سر من گیج میره انقدر تکون میخره
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
سلام به همه
دوستام من تا دیروز می تونستم این بازی را رو سیستمم اجرا کنم اما امروز که می خوهم بازی را اجرا کنم این پیغام رو به من میده
کسی می دونه این پیغام یعنی چی ؟
در ضمن میشه به من بگید save game این بازی را روی ویندوز ویستا باید چه جوری بکشم بیرون تا دفعه بعد که ویندوز ریختم بتونم از save استفاده کنم
مرسی و ممنون
آقا الان ميخوام برم تو بازی صفحه سياه ميشه و نميره تو بازی و بايد ريست کنم چرا؟
بد اگه بايد بازی رو دوباره نصب کنم چجری ميشه از سيو بک اپ گرفت؟
چون 45 درصد رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)