تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 20 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 192

نام تاپيک: مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟

داره خودمونی میشه calliop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض 1سؤال دیگه

سلام من عضو جدیدم اطلاعاتی که گذاشتید خیلی عالیه.من قصد خرید ویوتی رو دارم و با این اطلاعات خیلی مطمئن تر شدم به انتخابم.فقط یه سوال برام مونده اونم آنتن دهی این گوشیه. ku990 ،3G نداره و سیستم ایران هم 3G است با این اوصاف از نظر آنتن دهی اذیت نمی کنه؟
    ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

سلام من عضو جدیدم اطلاعاتی که گذاشتید خیلی عالیه.من قصد خرید ویوتی رو دارم و با این اطلاعات خیلی مطمئن تر شدم به انتخابم.فقط یه سوال برام مونده اونم آنتن دهی این گوشیه. Ku990 ،3g نداره و سیستم ایران هم 3g است با این اوصاف از نظر آنتن دهی اذیت نمی کنه؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    چه ربطی داره...؟! 3g تنها یک قابلیته! فقط یک شبکه سرعت بالا هستش... همین! این گوشی شاید نسل سومی باشه، اما این به این معنا نیست که فقط با شرایط نسل سوم کار می کنه. یک گوشی نسل سوم با خدمات نسل های پیشین نیز سازگاره. پس با این حساب فکر نکنم که 3g بودن گوشی بتواند بر کیفیت مکالمات خدمات نسل 2g کشوری تاثیری داشته باشد دوست من.

داره خودمونی میشه calliop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما که همه چی رو گفتین راجع به آنتن دهیش هم می گفتین دیگه!

4. این کاربر از calliop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

9

شما که همه چی رو گفتین راجع به آنتن دهیش هم می گفتین دیگه!
    شرمنده... بذار به حساب تازه کار بودنم و همچنین حواس پرتیم

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

آنتن دهيش چطوره؟من با 300 تومن پول بين مدل جي 700 سوني اريكسون و ويوتي گير كردم .از طرفي عاشق زيبايي و تاچ اسكرين بودن ال جي هستم و از طرفي مدت نگهداري شارژ اين دو مدل گوشي با هم خيلي فرق دارند
    جي 700 ميتونه تا 12 ساعت مكالمه رو ساپرت كنه ولي ال جي 2.5 ساعت كه اين به دلم شك انداخته .كساني كه ال جي دارند از مدت نگهداري شارژ اين گوشي رضايت دارند؟اين برام خيلي مهمه
    سوما آيا با اين گوشي ال جي ميشه راحت اس ام اس داد؟
    چهارما:در برابر ضربه مثل ساير گوشي ها مقاومت نسبي داره يا اينكه با يه ضربه مرحوم ميشه؟آخه من مهندس عمرانم و همش توي ساختمونها ميپلكم و احتمال ضربه خوردن گوشي كمي زياد تره

خواهش ميكنم به اين4 تا سوالم( يعني آنتن دهيش و مدت شارژش واس ام اس دادنش و ضربه پذير بودنش) دقيق جواب بدين تا شكم بر طرف بشه
    مرسي

اين رو براي يكي از دوستان نوشته بودم بي ربط با اين مبحث نيست

lg viewty
    اين گوشي با مانيتور بزرگ و تاچ اسكرين و دوربين قوي و قيافه زيبا و همچنين جديد بودنش تمام خصوصياتي رو كه ميگين رو داره ولي علت ارزونيش به نظر من 2 تاست
    1-زمان مكالمه 3 ساعت
    2-دوربينش در حالت عادي و بدون ور رفتن توي منو هاش با 3.5 مگا پيكسل برابري ميكنه ولي اگه تنظيمش كني خوب ميشه

sony ericson g700
    اين گوشي مانيتور بزرگي داره 2.4
    و زمان مكالمش هم خيل خيلي زياده 12 ساعت كه بي نظيره
    و همچنين لمسي هم هست
    علاوه بر لمسي بودن صفحه كليد هم داره و خيلي هم باريك و سبكه و امكانات جانبي زيادي داره

خودم هم دنبال يه گوشي با همي مشخصات شما تا سقف 280 ميگشتم كه به اين دو تا گوشي رسيدم ولي هنوز انتخاب نكردم كدوم بهتره گفتم كه بدوني راهي كه داري ميري و ميگردي رو من مدتيه دارم ميرم و ميگردم و به اين دو تا گوشي رسيدم خواستم كمكي كرده باشم بدون كه بهتر از اين پيدا نميكني
    دقيقا من هم دنبال همچين گوشي ميگردم برا همين اومدم توي تاپيكت
    ميتوني از ديجي كالا مشخصاتش رو نگاه كني و حتي از همونجا بخري
    هر دو زير 280 هستند و در بازار با قيمت زير 260 هم ميتوني پيدا كني
    Last edited by sid; 02-01-2009 at 23:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

آنتن دهيش چطوره؟من با 300 تومن پول بين مدل جي 700 سوني اريكسون و ويوتي گير كردم .از طرفي عاشق زيبايي و تاچ اسكرين بودن ال جي هستم و از طرفي مدت نگهداري شارژ اين دو مدل گوشي با هم خيلي فرق دارند
    جي 700 ميتونه تا 12 ساعت مكالمه رو ساپرت كنه ولي ال جي 2.5 ساعت كه اين به دلم شك انداخته .كساني كه ال جي دارند از مدت نگهداري شارژ اين گوشي رضايت دارند؟اين برام خيلي مهمه
    سوما آيا با اين گوشي ال جي ميشه راحت اس ام اس داد؟
    چهارما:در برابر ضربه مثل ساير گوشي ها مقاومت نسبي داره يا اينكه با يه ضربه مرحوم ميشه؟آخه من مهندس عمرانم و همش توي ساختمونها ميپلكم و احتمال ضربه خوردن گوشي كمي زياد تره

خواهش ميكنم به اين4 تا سوالم( يعني آنتن دهيش و مدت شارژش واس ام اس دادنش و ضربه پذير بودنش) دقيق جواب بدين تا شكم بر طرف بشه
    مرسي

sharmande FONTe farsi nadaram
    dar morede anten dehish ke bayad begam bastegi dare koja bashid.man alan shahrestane KHOY hastam ke inja anten dehish kheyli kame.dar tehran antendehish khobe
    dar more modate sharj ham man khodam har 2 rooz ye bar sharj mikonam.
    dar morede SMS ham begem ke kheyli ali hast.ham mitoonid be sorate QWERTY va ham be soorate ma'moli sms benevisid
    dar morede zarbe pazir budanesh begam ke vaghti khastam begiram khode forooshande goft ke zedde zarbe hast va khodesh mohkam be LCD zad(baraye test)

man yeja didam ke KU990 320 toman shode!kheyli ajibe man 450 toman kharide budam

8. این کاربر از starblue7750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

من خريدمش با گارانتي كامتل 273 تومن فعلا كه جز اس ام اس دادن و صداي كم در هنگام پخش آهنگ چيز ديگه اي به نظرم نمياد كه اينها هم در مقابل كلاس گوشي و زيباييش اصلا به چشم نمياد.اين گوشي دايويكس رو هم ساپورت ميكنه و مستقيما با يو اس بي به كامپيوتر وصل ميشه سوالي بود از اين به بعد منم هستم

10. این کاربر از sid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

عکساش چطوره؟میشه بدون قلم راحت به همه جاهاش ور رفت؟کدوم مدلش ر خریدی کا یو یا کا ای؟
    صداش در چه حدی هستش؟مثلا در مقایسه با دبلیو810 یا هر گوشی دیگه
    راستی برنامه ها جاوا رو میتونه رو خودش نصب کنه یانه ؟

12. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

عكسش خوبه ولي در حد 5 مگا پيكسل نيست و فكر نكنم كسي هم دنبال چنين كيفيتي باشه .به هر حال خوبه
    اين گوشي قبل از اينكه تاچ اسكرين باشه فينگر تاچه پس خيالتون راحت باشه
    كا اي رو خريدم
    صداش پايينه ولي با هدفون مطلوب و خوبه در مقايسه با سري واكمن كم مياره ولي خيلي زيبا تر از اينهاست و با كلاس تره
    تا الان كه هرچي ريختم رو نصب كرده
    دايويكس رو هم اجرا ميكنه
    فلاش هم داره
    قرمزي چشم رو هم از بين ميبره
    تا 2 گيگ رو ساپورت ميكنه
    كمي هم سريع شارژ خالي ميكنه در حالت عادي تا 2-3 روز نياز به شارژ نداره ولي من روز اول از بس باهاش ور رفتم كه 24 ساعته دادش در اومد

اين نقص ها هست و منكرش هم نميشيم ولي شما يه نگاه به قيمتش هم بندازي ميبيني كه به صرفه هست

14. این کاربر از sid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اره نسبت به قیمت واقعا مناسب هستش فلاش زنونش در چه حد هستش؟؟؟؟؟؟؟
    ببین میتونی روش نرم افزار Ir-daroo رو نصب کنی اگه بگردی پیداش میکنی.خیلی سنگینه برنامش.
    راستی صداش در حد چه گوشی میدونی؟؟؟
    منظورت از اینکه اس ام اس دادن مشکل هست چیه؟
    خوش دسته؟سنگین هستش؟
    صفحه لمسیش خوب جواب میده یا نه ؟

16. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •