بله خیلی حیف شد
ولی میگن توآزادی هم جن بوده که پرسپولیس این نتایج بدروگرفته![]()
حالا كه جن تو ورزشگاه مازندران بوده كه استقلال انصراف داده
اولا که اسقلال به خاطر اینکه پرسپولیس جام حذفی رو ببره قرار شد کنار بکشه .دوما من خودم پرسپولیسیم ولی پرسپولیس با پروین رو نه با یه خارجی ،پرسپولیس بدون پروین برا من معنی نداره چون پرسپولیس با پروین اجین شدهنوشته شده توسط hamedpersian
به نظر من فقط مرگ پروینه که میتونه این دو تا رو از هم جدا کنه .پرسپولیس +پروین =عشق
نوشته شده توسط * SadeGh *
عجب
يعني با يه فرياد كشيدن اين همه كار ميكنه
ماسالله....
نوشته شده توسط masoud_35_teh
دوست عزیز!چرا ما ها باید قرن هجدهمی فکر کنیم؟از صحبتهای شما برمیاد که طرفدار شخص پروین هستید,نه طرفدار پرسپولیس.زیرا میخواهید که به جای یه مربی طراز اول تحصیلکرده و موفق و up to date یه مربی با تفکرات قدیمی و بدون تحصیلات لازم ,مربی گری تیم پرس پولیس رو به عهده بگیره.
یه سوال مهم:
آیا شما توانایی های پروین را از مربی بزرگی چون هان,بیشتر میدانید؟
نه دوست عزیز کسی منکر توانایی های هان نیست بلکه حرف من اینه که اینا چند ساله که این طرح کنار گذاشتن پروین رو داشتند که بالاخره فعلا موفق شدند ولی اینو از من داشته باش که دوباره یه روز خودشون روی دست برش میگردونن .شما ببین در زمان پروین نه پول بازیکن رو میدادن نه پول اردو داشتن نه چیزای دیگه ولی به محض کنار گذاشتن پروین 1 میلیارد میدن به یه مربی خارجی ورابه راه اردو میزنن و تدارکات انچنانی وخرید بازیکن خارجی .نوشته شده توسط Diego
الان هم که میگن فصل بعد میخوان بهترین بازیکنان رو بخرن ،حالا خود شما قضاوت کن که این دسیسه نبوده؟
و اگر قرار باشه این بازیکنای انچنانی رو بیارن تو پرسپوایس من وشما هم این تیم رو میتونیم قهرمان کنیم ،دیگه به هان احتیاجی نبود .مگه همین پروین نبود 25 تا قهرمانی اورده بود اگه مشکل سواد و علم مربی گری بود که قبلا هم بوده.دوست عزیز مشکل امسال تیم پروین پول وبازیکن بود نه کمبود علم فوتبال .
قرن هجدهی فکر کردن اینه که تا چیزی رو میبینیم ومیشنویم بدون فکر کردن بپذیریم بدون اینکه همه ابعاد قضیه رو نگاه کنیم.
منم كاملا با نظر آقا مسعود موافقم
یادتونه که پروین می گفت پول پول بعد گندش دراومد که یه بودجه به پرس پولیس داده شده بوده.
اينا همش خرفات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)